Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yau bu bizim stıchus nerde bilen var mı Allah aşkına.bu arada bu stıchus şu bizim muhabir Can Karyağdı olmasın.
    onunda sesi soluğu çıkmıyorda kaç gündür
    Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• olumlu olumsuz hiç bir gelişme yok, dün ne duyduysam ve buraya yazdıysam hala onlar geçerli, o kadar insan sormuş yazmadan yatmayayım dedim. bir kaç arkadaş yüzünden de her hangi bir gelişmeyi bundan böyle paylaşmayı düşünmüyorum. özel mesajla iyi niyetli bir şekilde yazan herkese teşekkür ediyorum, sağolun. bu arada stichusu beklemeyin, adamın işi var.
      ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        olumlu olumsuz hiç bir gelişme yok, dün ne duyduysam ve buraya yazdıysam hala onlar geçerli, o kadar insan sormuş yazmadan yatmayayım dedim. bir kaç arkadaş yüzünden de her hangi bir gelişmeyi bundan böyle paylaşmayı düşünmüyorum. özel mesajla iyi niyetli bir şekilde yazan herkese teşekkür ediyorum, sağolun. bu arada stichusu beklemeyin, adamın işi var.
        oo sticus u da mı tanıyosun abi sen
        ŞAmpiyON

Bazen Sevinç Bazen Keder
        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          olumlu olumsuz hiç bir gelişme yok, dün ne duyduysam ve buraya yazdıysam hala onlar geçerli, o kadar insan sormuş yazmadan yatmayayım dedim. bir kaç arkadaş yüzünden de her hangi bir gelişmeyi bundan böyle paylaşmayı düşünmüyorum. özel mesajla iyi niyetli bir şekilde yazan herkese teşekkür ediyorum, sağolun. bu arada stichusu beklemeyin, adamın işi var.

ekipmisiniz yaw stichus ve serif
          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• en kötü ihtimal aralık kongresi var önümüzde, kendimizi ona göre hazırlayalım. şu bir gerçek stichus boş durmuyor, çalışıyor ben stichusla falan ekip değilim, kabul etmiyorum bunu. bu seferde hata-eksik yaparsalar, ilk ben dikeleceğim karşılarına. hadi herkese iyi geceler.
            ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• okey dörtlüsü gibisiniz valla.Dünden beri susma hakkını kullanan stichus...Artık müjdeyi vermekte ona kaldı sanırım.
              stichus-Berat-Erkanabi(kutoz)-Serif (Bekliyoruz haa arjantinden iki haber...)

Bmn Transfer komitesi ajansı...
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• FUTBOL BILGINI yazdıklarına bakınca gorunuyor sımdı sıze soruyorum haklısınız tepkı gosterıyorsunuz t.d begenmıyoruz (bende dahılım bunlara ) yonetımın resalet oldugunu dusnuyoruz dpoorudur bunuda kabul edıyorum ama buraya ıstafa yazmanın bır sonucu o0lmayacagını dusnuyoryum bundansırkı ewet bunlar hatalı ve yanlıs dıyorum benım sorunum su bız nekadar duzgunuz ????
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  FUTBOL BILGINI yazdıklarına bakınca gorunuyor sımdı sıze soruyorum haklısınız tepkı gosterıyorsunuz t.d begenmıyoruz (bende dahılım bunlara ) yonetımın resalet oldugunu dusnuyoruz dpoorudur bunuda kabul edıyorum ama buraya ıstafa yazmanın bır sonucu o0lmayacagını dusnuyoryum bundansırkı ewet bunlar hatalı ve yanlıs dıyorum benım sorunum su bız nekadar duzgunuz ????
                  Dogru söylüyorsunuz buraya istifa yazmak bişey değiştirmez çünkü bu bir protesto ya da uyarı şekli değildir.(Baglayıcılığı tartısılır.)

Ama durumu değiştirecek bir şey var...O da üyelik...

Ne kadar çok kongre üyemiz olursa BMN'de o kadar gücümüz olur seçimde ve muhalefette... Ki bunlar kuru sözle kalmaz icraat için bağlayıcı olur...

Şimdi su var imkanı olan herkes takımı için üye olmalı.Olmalı ki Trabzonsporumuz gelişsin,güçlensin...
                  En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 00:28.
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    FUTBOL BILGINI yazdıklarına bakınca gorunuyor sımdı sıze soruyorum haklısınız tepkı gosterıyorsunuz t.d begenmıyoruz (bende dahılım bunlara ) yonetımın resalet oldugunu dusnuyoruz dpoorudur bunuda kabul edıyorum ama buraya ıstafa yazmanın bır sonucu o0lmayacagını dusnuyoryum bundansırkı ewet bunlar hatalı ve yanlıs dıyorum benım sorunum su bız nekadar duzgunuz ????
                    ya yonetimi teşvik edici onlara destek verici heycnalandırıcı seyler yazın diyosun bunları yazınca bi sonucu oluyo da yonetim istifa diyince mi bi sonucu olmuyo!! taraftarın gorevini yapıp yapmadıgı apayrı bi konu ve kaldı ki burda biz 4 dortluguz demiyoruz demedik diyemeyiz!

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• biz transfer beklerken birde kampta kene tehlikesi çıkmış bir kenemiz eksikti şimdi tam oldu

Yorum

• iki bomba daha bekliyoruz
                        BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• bekliyoruz bakalım.. Ya sabır..
                          BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            iki bomba daha bekliyoruz
                            nasil bomba canli bombami..
                            serkan ve jabi transferleri bomba olarak görülemesede cok yararli transferler bence..ikiside takima olumlu katki yapacagindan süphem yok ama bomba transfer derken insan bombanin siddetini merak ediyor tabi
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• arkdaşlar benim bun yönetimden de teknik heyettende bi beklentim yoktur tek isteğim aralıktaki kongreye kadar bunlar takımı tuta bildikleri kadar yukarda tutsunlar ondan sonra gelecek yönetim adam akıllı işler yapacaktır inanıyorum...
                              benimde aldığım bi duyuma göre ahmet ağaoğlu gizliden gizliye çalışmalara başlamış ve son gün son anda adaylığını açıklaycakmış inşallah bu doğrudur ve seçilir bize ahmet ağaoğlu gibi bir başkan lazım vizyonu olan bir başkan ...
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• sol kanatta ben ufuk bayraktara güveniyorum ve bir sans verilmesi gerektigini düsünüyorum...ümit milli takimin kaptanligini yapiyordu bi ara...bence gercekten yetenekli bir oyuncu...bide keceliyi verip faruk bayari alirsak sol kanatta bence sorun kalmaz...
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X