Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok acil eksik olan 3 tane yerimiz var....

1- kaleci: bir sürü isim dolanıyor ama 37 yaşındaki futbolu bitirmeye kararlı bir adam bile alınamıyor...

2- sol kanat : şu ana kadar herhangi bir girişim olmadı heralde ziya hoca orayı mayınlayıp yasak bölge ilan edecek.

3- forvet :necati gibi oyunculardan bahsediliyor ama resmi olark bi gelişme yok.

hal böyle iken güzel transferler yaptık açık ara şampiyon oluruz diyen arkadaşlar geçen yıl kaç transfer yaptığımıza ve sonuca baksınlar. bu yılda bizi benzer bi hüsran sezonu bekliyor....

ya stad işi böyle oldu.....
    transferler böyle oldu....

hala destek alabiliyorsa bu adamalr bize her şey müstehaktır kardeşim....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mustafa Yalçınkaya ile Mustafa Keçeli'yi aynı kefeye koyamazsın. İki futbolcuyu da izledim Keçeli 3, 4 gömlek büyük gelir Yalçınkaya'ya... Trabzonlu futbolu bilir derler, yalan bunlar inanma
      Gomlegi hangi terzinin diktigi onemli....Ben iki mustafa arasinda soyadlari disnda bi fark goremiyorum..
      BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• ama gercekten sunu sıze yurekden solıyım ben suan baskan olsam ınanın bana ya zıya doganla yada fatih terımle calsırdım ıkısının ortak noktası ne bılıyormusunuz ??? aGERCEKTEN BASARI ISTIYORSANIN IKISINEDE EN AZ 3 YIL ZMAN VERMELISIZNIZ ...!!!
        Bu espriyi begendim güzelmis!!!

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nedir büyüklük? Bonservissiz oyuncu almamak mı? Bir aydınlatsa birisi beni..
          öyle sag solu araştırıp beleş oyuncu aramak deil.. hangi futbolcu gerekliyse sana gideceksin alacaksın şansına ne gelirseye bakmıcan.. iyi biri bulursan bonservisi elinde bulunan alırsın ama aldılar musampayı ne oldu 2 ay antremana cıkmamıs adam..
          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak Emre_57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gomlegi hangi terzinin diktigi onemli....Ben iki mustafa arasinda soyadlari disnda bi fark goremiyorum..
            futbol hayatındaki tek artıları fenere karşı tek maçta iyi oynamak ve son dakikalarda kendisininde anlamadığı şekilde2 gol atmak olan bir adam...
            ya ALLAH aşkına madem o kadar iyi bir adamdı 30 yaşına gelmiş denizliden başka takım neden istemedi onu.....

hamustafa yalçınkaya ha keçeli..... hiç bir farkı yok.....

Yorum

• Eomer tarafından yazılan

büyüklük 2. sınıf takımların 2. sınıf oyuncularını almak değilir. sorun bonservis değil alınan adamlar....

Yorum

• Musampayı beğenmedik ya. Bize müstehak Salazarlar, Oumarlar..
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eomer tarafından yazılan

büyüklük 2. sınıf takımların 2. sınıf oyuncularını almak değilir. sorun bonservis değil alınan adamlar....
                  aynen büyük takımlar yaptıkları büyük işlerle büyüktürler. transfer de bazen öyle bir yuncu alacaksın ki herkez senden bahsedecek o anda reklam yapacaksın pazar malı futbocu aldınmı vizyonunda gider gündeminde . aldınmı ses getireceksin ee tabi büyük takımım diyosan yok demiyosan o başka . büyük takımız diyen sadece tarftar. başkada diyen yok.
                  bu yönetim takımımızın vizyonunu hedefini küçültmüştür sorun da bu zaten

Yorum

• Bizim taraftara bir şey anlatmak imkansız, yahu siz de biliyorsunuz Keçeli'nin Yalçınkaya'dan daha kaliteli bir futbolcu olduğunu ne diye uzatıyorsunuz ki anlamıyorum. Keçeli, Yalçınkaya'dan daha kaliteli bir futbolcu olması Keçeli'yi yıldız mı yapar yapmaz. Kötünün iyisi yapar.

Şöyle yapsam acaba nasıl olur.

Ben: Yalçınkaya ve Keçeli kötü ama Yalçınkaya daha kötü.
                    x birisi: Hayır Keçeli daha iyi
                    Ben: Anlaştık
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emre_57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      trabzonspora gelipte basarali olamadigi icin göremiyorsun belkide ama her futbolcu her gittigi takimda basarili olacak diye bi kural yok.mustafa keceli alindiginda bir cok kisi yilin transferini yapti dedi.bende cok umutluydum ama hayal kirikligi yaratti.birde bir futbolcu bir sezon kötü oynadi diye diger sezonlarda ayni kötü performansi göstercek diye bi kural yok.yinede takasta kullanilmasindan yanayim.kadroda siskinlik yaratan ve tonlarca para alan futbolculari gelecek vaad eden genc trabzonlu futbolcularla takas etsinler..özer ve erhan ilerleyen haftalarda bu sekilde kadroya katilabilinir..
                      hem o kadar da pessimistligi gerektircek bi kadroda yok acikcasi.suana kadar yapilan transferler olumlu.bol alternatifli ve dinamik bi kadro olusmaya baslandi.önceki senelerde hicbir oyun kurucumuz olmadan lige basliyorduk simdi ise 2 tane olacak yeni yabanci oyun kurucuyla.bi forvet birde kaleci almayi düsünüyorlar iste..kaleci olarak cordobayi alirsalar cok üzülürüm..
                      En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 12:26.
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynen büyük takımlar yaptıkları büyük işlerle büyüktürler. transfer de bazen öyle bir yuncu alacaksın ki herkez senden bahsedecek o anda reklam yapacaksın pazar malı futbocu aldınmı vizyonunda gider gündeminde . aldınmı ses getireceksin ee tabi büyük takımım diyosan yok demiyosan o başka . büyük takımız diyen sadece tarftar. başkada diyen yok.
                        bu yönetim takımımızın vizyonunu hedefini küçültmüştür sorun da bu zaten
                        Peki öyleyse ne zaman büyük takımdık sevgili kardeşim? Benim hatırladığım Trabzonspor'un büyük yankı uyandıran tek transferi Marcelinho. O da bu yönetim zamanında geldi nedense..
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• Tolga'nin yetismesi kendi kendine olur, oynayarak kendini yetistirir, cunku eksik yani tecrubesi ve ozguveni.. Onunde tecrubeli kaleci oynayinca kendi tecrubesi ve ozguveni artmaz..

Tolga 24 yasinda, bu yastan sonra oynayarak gelisir ancak, eger yetenegi yoksa (ki ben yetenekli olduguna inaniyorum, tek eksigi soyledigim gibi kendine guven ve tecrube) zaten bise olmaz..

Rustu fb kalesine kac yasindayken gecmisti ?? 96'da sampiyonlugu bizden alirken Rustu kac yasindaydi ?? ya da Chelsea'nin kalecisi Cheh di galiba, kac yasinda Chelsea'nin ve Cek Milli takiminin kalesini korudu ?? Ben soyliim 20 yasindaydilar ikiside.. Dolayisiyla Tolga bence kaleye gecmek icin gec bile kaliyor artik, kaleye gecsin ve tecrube eksigini de kapatarak onumuzdeki 10 yili gotursun.. Yok Metin Aktas gibi ise de, yol yakinken Akcaabat Sebat'n ya da Kayseri'nin yolunu tutsun..

Onumuzdeki yil sampiyon olma sansimiz cok dusuk, Aralik ayina gelmeden yonetim ve td istifa eder gibime geliyo.. Gelecek kalecinin de Tolga'dan cok daha fazla yararli olma ihtimali bizim sampiyonluk ihtimalimizden de dusuk.. (bakiniz son 20 yilda gelen yabanci kaleciler.. Petronovic, Victor, Petkovic, Metin Mert vs.) O yuzden, bence hic kaleciye bosu bosuna para harcamayalim, bu yil Tolga'ya hakettigi sansi ve sabri taniyalim..
                          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• şu cordoba başımıza kalmasa iyidir yaa 40 yaşında kaleciyi ne yapacağız.paraya kıyıp martinez i alsak.yaşı da genç uzun yıllar faydalı olur
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• anlaşılan gene transfer yok.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Şİmdide keçeli ve yalçınkaya yı tartışır olduk bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bakın size şunu hatırlatayım 05-06 sezonunda son maçta denizli-fb maçında feneri şampiyonluktan edenlerin başında geliyodu mustafa keçeli ve o sezon bayağı kaliteli top oynamıştı onu biz değilde bir başka takım alsaydı ahlanıp vahlanacaktık gerçek bu ama şimdide adamı yerden yere vuruyoruz neden kendi değerlerimize bir kez olsun sahip çıkmıyoruz bence mustafa keçeli kötü bir futbolcu değil sadece takıma alışamadı o kadar aksini iddaa eden varsa buyursun ben doğruları söyledim....
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X