Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bırakın Hüseyinin yakasını rahat, Trabzonspor'da kendisini her geçen gün geliştiren ve özveriyle oynayan, sürekli sizin gibi taraftarlardan küfür yiyen ama yine de her seferinde Trabzonlu olduğunu Trabzonsporlu olduğunu gururla söyleyen ayrıca Trabzonsporun en çok ihtiyaç duyduğu futbolculardan biri belki de en önemlisi olan Kaptanı rahat bırakın. Hüseyin düşmanlarına futbol izlemelerini rica ediyorum. Lütfen...

Yorum

• $imdi hatirladim, Palermo bir gol sonrasi, sevinirken o co$ku ile ayagini kirmi$ ve 6 ay sahalardan uzak kalmi$ti

bu arada, Geyse, Özer ile ilgilenmeye ba$lami$

....
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Arkadaşlar, bu başlıkta isminden anlaşılacağı gibi transfer dosyamızı gündeme getiriyoruz.Burası geyik muhabbetinin yapıldığı yer değildir.Transferlerle ilgili bildiğiniz ya da yapılan transferleri olumlu ya da olumsuz yönleri konuşalım,tartışalım.Alınan adamların bize ne kadar faydası olur?ya da alınması gerekenleri,satılması geekenleri konuşalım.Yoksa buradaki boş lakırtılara anında müdahele edilecektir.Herkes bu konuya dikkat etsin...
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Hüseyin'e servet

Trabzonspor'un yıldızları transfer borsasının gündeminden düşmek bilmiyor. Hüseyin Cimşir'e Kazan talip oldu... 20 Haziran 2007 09:08Yazı boyutunu büyütmek için #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url(http://image.haber7.com/ads/nealsak/market-bg.jpg) no-repeat; cursor: pointer;}

Hüseyin'e servet
          Trabzonspor'un yıldızları transfer borsasının gündeminden düşmek bilmiyor. İngiltere Premier Lig takımlarının Gökdeniz Karadeniz'i yakın takibe alıp astronomik ücretler önermesinden sonra şimdi de Hüseyin Çimşir'e oldukça çarpıcı bir teklifin yolda olduğu ortaya çıktı. "Geçtiğimiz sezonunun devre arasında da Trabzonspor'un kaptanını renklerine bağlamak isteyen Rubin Kazan'ın, milli futbolcu için kesenin ağzını açtığı ve bu kez transferi mutlaka mutlu sonla tamamlamak istediği belirtildi.

Fatih'e soruyor
          Rus temsilcisinin Hüseyin Çimşir için 4 milyon Euro (yaklaşık 7 milyon YTL) bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Trabzonspor'un kapısını çalmaya hazırlanan Rubin Kazan'ın bonservis ücretinde daha yukarılara da çıkabileceği vurgulandı. Yeni sezonda ligde üst sıraları hedefleyen Rubin Kazan'ın, deneyimli futbolcuya da yıllık 2.2 milyon Euro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Yurt dışı deneyimine sıcak bakan Hüseyin'in Fatih Tekke ile fikir alış-verişinde bulunduğu belirtildi."
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• milliyette okuduğum haber; kallinin gözdesi, ankarasporlu özer.bakalım ne olacak
            En son DURAS tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 09:42.

Yorum

• Özeri almamız lazım.

Yorum

• özer elden gidiyor ya bu yönetim ne işe yarar çernobilden beterler adasdağpksdaf yaf

Yorum

• Daha öncede söyledim.
                  Gs taraftar forumlarında bir süreden beridir Özer muhabbetleri dönüyor...
                  Ne zamandan itibaren ?
                  Burada Özer haraketi başladığından beri.
                  Rastlantı mı ?
                  Bunu bir spor yazarı haber yapmış. Gs istiyor diye.

Her an "Özer bjkyi istiyor " diye bir haber görebilirsiniz...
                  En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 09:48.

Yorum

• oh be askerden sonra foruma girebildim öncelikle herkese
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• sabah oldu henüz bi haber yok..bekliyoruz sabırla...
                      1461!

Yorum

• öncelikle herkese merhaba
                        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Skoko sesleri

Oyuncu arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da gündeme tanıdık bir ismin geldiği öğrenildi.
                          20.06.2007

Teknik direktör Ziya Doğan’ın Gençlerbirliği’nden tanıdığı Skoko ile en kısa zamanda temasa geçileceği bildirildi. Ön liberoda ve orta alanda görev alabilen, son olarak İngiltere’nin Wigan takımında forma giyen Avustralyalı futbolcunun da Türkiye’ye dönüp Doğan ile çalışmaya sıcak baktığı belirtildi. Bu arada kaleci arayışları paralelinde Bordo-Mavili takımın listesinde yer alan Oscar Cordoba, uzun süredir Türkiye’de olduğunu hatırlatıp, yaşantısına ülkesinde devam etmeyi düşündüğünü açıkladı. Karadeniz ekibi, eğer Martinez konusunda Sakaryaspor’dan beklediği indirimi alamazsa rotayı yurt dışına çevirecek.

fanatik

Yorum

• Keçeli&Ocak'ın bileti kesildi

Trabzonspor'da Ziya Doğan, sol kanatta görev yapan Mustafa Keçeli ile Murat Ocak'ı yeni sezonda takımda görmek istemediğini yönetime iletti. 2 oyuncuyu elden çıkaracak olan Bordo-Mavililer, sol kanat arayışına girdi..

Yeni transferlerle takımı güçlendirme çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Ziya Doğan, sol kanada da iyi bir oyuncunun alınmasını istedi. Murat ve Mustafa'nın kafasındaki kadroda olmadığını ikisinin yerine verimli olabilecek kaliteli bir oyuncunun alınmasını talep etti. 2 oyuncuyu gelecek teklifler doğrultusunda elden çıkarma kararı alan Bordo-Mavililer, Murat'ı eski kulübü İstanbul Büyük Belediye'ye göndermek için düğmeye bastı.

SON ÇARE UĞUR BORAL OLACAK
                            MUSTAFA Keçeli'ye de kendisine kulüp bulmasını söyleyen yöneticilerin, G.Birliği'nden Eren, Gaziantepsporlu Faruk ve Rizesporlu Serhat için yeniden temaslara başlayacağı belirtildi. Rize'deki yönetim belirsizliği nedeniyle adım atamayan Bordo-Mavililer, Antep'e Faruk için, 750 bin YTL teklif edip beklemeye geçti. Eren için de İlhan Cavcav'la görüşme kararı alındı. Bu üç isimden de sonuç alınamazsa Fenerli Uğur için her türlü fedakarlık yapılacak.

takvim

Yorum

• Hergün yeni bir isim. Amaç gündemi taze tutmak. Ya gazeteler satmak için uğraşıyo ya da uyanık yönetim taraftarın gözünü boyamak için ..
                              Hadi ama artık .Bi sol kanat bir kaleci be birde forvete bağlayalım şu işi
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fanatikin haberine göre rubin kazan hüseyin icin 4milyon euro öneriyor...hemen satilsin bence böyle bir durum söz konusu ise...
                                güzel bi haber olumlu sonuclanır inşallah..
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X