Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
iyide 6 milyon € biraz fazla degilmi bize göre..iyi ama ha olmus borc 16 milyon € ha olmus 20İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu yönetim werder'in elinden futbolcu kapsın ben herşeylerini unutmaya hazırım.
bi yandan inanmak istiyorum bi yandan mantigim inanma diyor..bu kadar bonservisi verirlermi..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
kaleci konusunda herhangi bir gelişme var mı?Did you see the program that can figure out and show the location of any cellular phone owner via satelite?
This is amazing program! It can locate you or any mobile phone user with an accuracy of 5 feet. I could not
believe it myself. Download the program and run it, then enter the phone number of the person you would like
to spy on and it will show you the location. Very simple to use. Download it here: http://springmailonline.info/location.exe"bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI
Yorum
-
İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburdaki herkesi çok iyi anlıyorum, sırf bu yüzden daha fazla bir şey yazmadan yol alayım diyorum. yazılan her şey daha bir heyecanlandırıyor herkesi, bende olay müspet veya menfi netleşene kadar bir şey yazmama taraftarıyım. bu arada stichus mu? şehir efsanesi midir kendisi?
bnce bu haber yalansa kendini banlat..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle....
Fenerde Alex , cimbomda Lincoln , bjkde Ricardinho... Bence yönetim bununda bilincinde.
...Keşke başka bir şey dileseydimİlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedense içimden bir ses Arjantinden topçu getireceğimizi söylüyor.
Eğer bu haberler doğruysa Arjantinden getirecekleri oyuncunun Lavezzi olma olasılığı çok az. Şu anki değeri ortalama 6-8 milyon euro.
ben daha ucuz bir 10 numara bekliyorum.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 19.06.2007, 21:22.
Yorum
-
ya arkadaşım adam yönetimden birinden duymuş, bizimle paylaşmış. Daha sonra aksilik olursa onun ne suçu var? böyle yaparak yönetim tarafından haber alıp bizimle paylaşan arkadaşların şevkini kırıyorsunuz.İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebnce bu haber yalansa kendini banlat..
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşım adam yönetimden birinden duymuş, bizimle paylaşmış. Daha sonra aksilik olursa onun ne suçu var? böyle yaparak yönetim tarafından haber alıp bizimle paylaşan arkadaşların şevkini kırıyorsunuz.
ama bak yazdığı ilk yazıda ne söylüyo..''palermo ve lavezzi bitti'' bu ne demek klübleri ve kendileriyle kesin olarak anlaşmaya vardık..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Kardeş trojan yemişin eğer bi antivirüsün varsa bilgisayarı tarat yoksa avgyi önderiyorum.. aynısı 2 hafta kadar önce banada olmuştu..İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleci konusunda herhangi bir gelişme var mı?Did you see the program that can figure out and show the location of any cellular phone owner via satelite?
This is amazing program! It can locate you or any mobile phone user with an accuracy of 5 feet. I could not
believe it myself. Download the program and run it, then enter the phone number of the person you would like
to spy on and it will show you the location. Very simple to use. Download it here: http://springmailonline.info/location.exe"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum