Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    forumlarının adresi nedir?
    resmi siteleri:

forumlari:
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu yönetim werder'in elinden futbolcu kapsın ben herşeylerini unutmaya hazırım.
      iyide 6 milyon € biraz fazla degilmi bize göre..iyi ama ha olmus borc 16 milyon € ha olmus 20
      bi yandan inanmak istiyorum bi yandan mantigim inanma diyor..bu kadar bonservisi verirlermi..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Benim şahsenşüphem var bu haberden
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• kaleci konusunda herhangi bir gelişme var mı?Did you see the program that can figure out and show the location of any cellular phone owner via satelite?

This is amazing program! It can locate you or any mobile phone user with an accuracy of 5 feet. I could not

believe it myself. Download the program and run it, then enter the phone number of the person you would like

to spy on and it will show you the location. Very simple to use. Download it here: http://springmailonline.info/location.exe
          "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            burdaki herkesi çok iyi anlıyorum, sırf bu yüzden daha fazla bir şey yazmadan yol alayım diyorum. yazılan her şey daha bir heyecanlandırıyor herkesi, bende olay müspet veya menfi netleşene kadar bir şey yazmama taraftarıyım. bu arada stichus mu? şehir efsanesi midir kendisi?

bnce bu haber yalansa kendini banlat..
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ....
              Fenerde Alex , cimbomda Lincoln , bjkde Ricardinho... Bence yönetim bununda bilincinde.

...
              İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nedense içimden bir ses Arjantinden topçu getireceğimizi söylüyor.
              Keşke başka bir şey dileseydim

Eğer bu haberler doğruysa Arjantinden getirecekleri oyuncunun Lavezzi olma olasılığı çok az. Şu anki değeri ortalama 6-8 milyon euro.
              ben daha ucuz bir 10 numara bekliyorum.
              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 19.06.2007, 21:22.

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bnce bu haber yalansa kendini banlat..
                ya arkadaşım adam yönetimden birinden duymuş, bizimle paylaşmış. Daha sonra aksilik olursa onun ne suçu var? böyle yaparak yönetim tarafından haber alıp bizimle paylaşan arkadaşların şevkini kırıyorsunuz.

Yorum

• farabi kardeş sen şimdi kaleciyi de bir tahmin ette tam olsun...
                  poetricus

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya arkadaşım adam yönetimden birinden duymuş, bizimle paylaşmış. Daha sonra aksilik olursa onun ne suçu var? böyle yaparak yönetim tarafından haber alıp bizimle paylaşan arkadaşların şevkini kırıyorsunuz.

ama bak yazdığı ilk yazıda ne söylüyo..''palermo ve lavezzi bitti'' bu ne demek klübleri ve kendileriyle kesin olarak anlaşmaya vardık..
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kaleci konusunda herhangi bir gelişme var mı?Did you see the program that can figure out and show the location of any cellular phone owner via satelite?

This is amazing program! It can locate you or any mobile phone user with an accuracy of 5 feet. I could not

believe it myself. Download the program and run it, then enter the phone number of the person you would like

to spy on and it will show you the location. Very simple to use. Download it here: http://springmailonline.info/location.exe
                      Kardeş trojan yemişin eğer bi antivirüsün varsa bilgisayarı tarat yoksa avgyi önderiyorum.. aynısı 2 hafta kadar önce banada olmuştu..
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Lavezzinin olma olasılığı yok denecek kadar az İsimde bi karışıklık oldu herhalde Bu kadar önplana çıkmış bi oyuncuyu alabileceğimizi sanmıyorum
                        İllede ortasaha diyorum Würtz diyorum Velosoda olur hiç farketmez

Yorum

• Cocuklar Dha muhabiri simdi hazırlanıyordur heyecanla haber yapmaya Trabzonspor iki Arjantinliyi getiriyor diye haberi veren arkadasa da aşk olsun daha gidip ders calışacaktık
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Bu adamlar geldi mi gelmedi mi?Kesin bir haber var mı?

Yorum

• Bilgisayar sorunu ile ilgili serbest kürsü bölümünden yardım alabilirsiniz.

TRANSFER BAŞLIĞINA UYGUNSUZ TÜM İLETİLER SİLİNECEKTİR.
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• Fecha de Nacimiento: 03/05/1985
                                Lugar de Nac.: Gdor. Gálvez (Sta. Fe)
                                Proviene de: Genoa (Italia)

Şu bold yerlerin ne anlama geldini bilen arkadaş varsa, tercümesini yazabilir mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X