Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi bu özeri kaçırırsak varya kötü olur.. böle yönetimin adam boş mukaveleye imza atar alın şu çocugu

Yorum

• Bakalim görelim.

Belki bizim Baskan bizi sassirtir ve birden Basini Imza Sova davet eder.

Ibrahim Akin, Özer Hurmaci, Erhan, Palermo, Martinez, Lavezzi.

Valahi bayilirdim :-))))))))))))))))))))))))))))))
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yalan haber kardeş inanma sakın..yalandan kim ölmüşki..
        diyelim gerçek... Necati Ersenden fersah fersah iyi bir topçudur..

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi bu özeri kaçırırsak varya kötü olur.. böle yönetimin adam boş mukaveleye imza atar alın şu çocugu
          ankaraspora mustafe keceli+ ömer riza verilir o alinir ama sanirim bu da intertoto kupasindan sonra ancak belli olur.birde daha takasta kullanilacak oyuncular belli degil.suanda sirf bonservisi elinde olanlarla ilgileniyorlar.bonservisi olanlarida zamanla takas yoluyla almaya calisirlar..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            diyelim gerçek... Necati Ersenden fersah fersah iyi bir topçudur..

Daha dinamik ve cok daha Teknik oldugu kesin.
            Ikili mücadelelerdede Necati daha iyidir.

Ama Kafa Topu Hakimiyeti ne olacak
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bakalim görelim.

Belki bizim Baskan bizi sassirtir ve birden Basini Imza Sova davet eder.

Ibrahim Akin, Özer Hurmaci, Erhan, Palermo, Martinez, Lavezzi.

Valahi bayilirdim :-))))))))))))))))))))))))))))))
              abi aslinda gercekten burda tek alinmasi zor olan futbolcu lavezzi.onun bonservisi 5 milyon €..ülker yardim etsin bizde onu alalim
              diger futbolcularin hepsi alinabilinir.martinez olmasi illada sart degil bence..

Yorum

• keşke necati ersen takası gerçekleşse necatiyle ersen arasında büyük fark var....ersen dediğin adam topu 10 metre süremiyo...

Yorum

• bu özer gelsin birada yattara da bir şeyler kapar süper olur

Yorum

keşke necati ersen takası gerçekleşse necatiyle ersen arasında büyük fark var....ersen dediğin adam topu 10 metre süremiyo...
                    gs neden erseni almak istesin necatiye hic gerek yok bence.takimin ahenkini bozabilecek 2.fatih akyel alinmis olur..alinacaksa kendini kanitlamis yabanci bi forvet alinir.erseni kasimpasaya verip ordan erhani alabiliriz

Yorum

• necati daha iyi oldugu bir gerçek ama kısmen.Hava toplarında etkin bir isme sahip olmalıyız.Kanat bindirmelerini düşünecek olursak ersenin kalması faydalı olur.Ama erseninde kötü durumları var çok top kaybediyo.Biraz daha kendine gelmesi lazım.Ama dikine oynadıgımızda necati ve gökdeniz iyi işler yapabilir.Mümkünse başka bir takas daha makul olur.Ama başkada birini istemezler diye düşünüyorum.
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gs neden erseni almak istesin necatiye hic gerek yok bence.takimin ahenkini bozabilecek 2.fatih akyel alinmis olur..alinacaksa kendini kanitlamis yabanci bi forvet alinir.erseni kasimpasaya verip ordan erhani alabiliriz
                        ben necati alınsın demiyorum ama böyle bi takas olacaksa fazlada karşı çıkmak gerekmez durum ortada...bu arada harbi ya ersen-erhan takası fena olmaz ama ersen yıldız futbolcu ya gitmez k.paşaya

Yorum

• Kasimpasa bizde kazandigi parayi vermez ve Ersen gitmez....

Yorum

ben necati alınsın demiyorum ama böyle bi takas olacaksa fazlada karşı çıkmak gerekmez durum ortada...bu arada harbi ya ersen-erhan takası fena olmaz ama ersen yıldız futbolcu ya gitmez k.paşaya
                            o zaman kasimpasaya mustafa keceli verilir ya takasla kullanabilecegimiz cok oyuncu var.özeride aliriz erhanida aliriz.sonucta kadroda bosu bosuna siskinlik yapan ve fazla para kazanan futbolcular yerine gelecek vaad eden trabzonlu ve trabzonsporlu futbolcularin alinmasi gerekir..
                            necati ye gerek yok.menajerlerin basina yaptirdigi haberler.en cokta bizi kullaniyor bu menajer bozuntulari.
                            yabanci forvet alacagiz.takas karsiligindada genc trabzonlu futbolculara kavusacagiz

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kasimpasa bizde kazandigi parayi vermez ve Ersen gitmez....
                              evet kasimpasaya gitmez ama onuda baska bi takimla takas ederiz.ben bjk ve gs maclari icin kalmasini istiyorum gerci onun

Yorum

• Yaw ne Necati'si..?? Oldu olcak Hakan Sukur'u alalim, ilerde Hakan Sukur-Ersen Martin ikilisiyle cikalim..
                                Dort onliberolu sistemden sonra simdide iki uzun forvet anlayisini dunya futbol literaturune katmis oluruz..
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X