abi bu özeri kaçırırsak varya kötü olur.. böle yönetimin adam boş mukaveleye imza atar alın şu çocugu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
diyelim gerçek... Necati Ersenden fersah fersah iyi bir topçudur..İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalan haber kardeş inanma sakın..yalandan kim ölmüşki..
Yorum
-
ankaraspora mustafe keceli+ ömer riza verilir o alinirİlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bu özeri kaçırırsak varya kötü olur.. böle yönetimin adam boş mukaveleye imza atar alın şu çocugu
ama sanirim bu da intertoto kupasindan sonra ancak belli olur.birde daha takasta kullanilacak oyuncular belli degil.suanda sirf bonservisi elinde olanlarla ilgileniyorlar.bonservisi olanlarida zamanla takas yoluyla almaya calisirlar..
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediyelim gerçek... Necati Ersenden fersah fersah iyi bir topçudur..
Daha dinamik ve cok daha Teknik oldugu kesin.
Ikili mücadelelerdede Necati daha iyidir.
Ama Kafa Topu Hakimiyeti ne olacak
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
abi aslinda gercekten burda tek alinmasi zor olan futbolcu lavezzi.onun bonservisi 5 milyon €..ülker yardim etsin bizde onu alalimİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakalim görelim.
Belki bizim Baskan bizi sassirtir ve birden Basini Imza Sova davet eder.
Ibrahim Akin, Özer Hurmaci, Erhan, Palermo, Martinez, Lavezzi.
Valahi bayilirdim :-))))))))))))))))))))))))))))))
diger futbolcularin hepsi alinabilinir.martinez olmasi illada sart degil bence..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
gs neden erseni almak istesinİlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeşke necati ersen takası gerçekleşse necatiyle ersen arasında büyük fark var....ersen dediğin adam topu 10 metre süremiyo...
necatiye hic gerek yok bence.takimin ahenkini bozabilecek 2.fatih akyel alinmis olur..alinacaksa kendini kanitlamis yabanci bi forvet alinir.erseni kasimpasaya verip ordan erhani alabiliriz
Yorum
-
necati daha iyi oldugu bir gerçek ama kısmen.Hava toplarında etkin bir isme sahip olmalıyız.Kanat bindirmelerini düşünecek olursak ersenin kalması faydalı olur.Ama erseninde kötü durumları var çok top kaybediyo.Biraz daha kendine gelmesi lazım.Ama dikine oynadıgımızda necati ve gökdeniz iyi işler yapabilir.Mümkünse başka bir takas daha makul olur.Ama başkada birini istemezler diye düşünüyorum.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
ben necati alınsın demiyorum ama böyle bi takas olacaksa fazlada karşı çıkmak gerekmez durum ortada...bu arada harbi ya ersen-erhan takası fena olmazİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs neden erseni almak istesin
necatiye hic gerek yok bence.takimin ahenkini bozabilecek 2.fatih akyel alinmis olur..alinacaksa kendini kanitlamis yabanci bi forvet alinir.erseni kasimpasaya verip ordan erhani alabiliriz
ama ersen yıldız futbolcu ya gitmez k.paşaya
Yorum
-
o zaman kasimpasaya mustafa keceli verilirİlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben necati alınsın demiyorum ama böyle bi takas olacaksa fazlada karşı çıkmak gerekmez durum ortada...bu arada harbi ya ersen-erhan takası fena olmaz
ama ersen yıldız futbolcu ya gitmez k.paşaya
ya takasla kullanabilecegimiz cok oyuncu var.özeride aliriz erhanida aliriz.sonucta kadroda bosu bosuna siskinlik yapan ve fazla para kazanan futbolcular yerine gelecek vaad eden trabzonlu ve trabzonsporlu futbolcularin alinmasi gerekir..
necati ye gerek yok.menajerlerin basina yaptirdigi haberler.en cokta bizi kullaniyor bu menajer bozuntulari.
yabanci forvet alacagiz.takas karsiligindada genc trabzonlu futbolculara kavusacagiz
Yorum
-
evet kasimpasaya gitmez ama onuda baska bi takimla takas ederiz.ben bjk ve gs maclari icin kalmasini istiyorum gerci onunİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasimpasa bizde kazandigi parayi vermez ve Ersen gitmez....
Yorum
-
Yaw ne Necati'si..?? Oldu olcak Hakan Sukur'u alalim, ilerde Hakan Sukur-Ersen Martin ikilisiyle cikalim..
Dort onliberolu sistemden sonra simdide iki uzun forvet anlayisini dunya futbol literaturune katmis oluruz..İnadına Trabzonspor !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum