İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleizlenimlerime ve okuduklarıma göre sol ayaklı ve sol kanat oynayan bir oyuncu. onun ismini çok duymamızın en büyük nedeni ise sol tarafta oynayıp çok gol atabilmesi.
tekniği çok iyi ama fiziksel gücü yetersiz deniliyor söylenenlere göre..
bir diğer söylenen şey ise futbol zekasının çok üst düzeyde olması...
benim bildiğim bu...
Futbol zekası iyiyse bizde oynayamaz...

poetricus
Yorum
-
Freiburgun Resmi Sitesinde halen Haber yok!
Umarim bir aksilik yasanmaz!
Musampadanda hemen kurtulmamiz lazim.
Önümüzdeki Ay Mukavele geregi ona 500.000 AVRO ödenecek!
Isteyen Kulüpler varmis.
500.000 AVRO ödeme tahlikesini düsünerek anlasma zemini aramamiz lazim!
Tabi Musampanin niyetide önemli.....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Rotasyonu genişletmek için alınacaksa bir sol bek alınabilir.
Solda yeni yıldız adayımız var. Kadir Keleş.
Bu yıl motivasyonu yüksek tutulup , gerekli r şans verilirse takımımız yeni bir yıldız kazanır.
Bu yıl Ali Güzeldal ortalama 30 süperlig maçı yapacak. Ben bir yıl daha kalması taraftarıyım. Trabzona bu yıl dönerse ilk 11 çıkacağı maç 5-10 arası olur.
Özer Hurmacının bonservisi geleceğe dönük alınmalı. Muhtemelen bu yıl bir çok maça 11 başlayacak. Fiyatını milyon dolarlara çıkarmadan el sıkışılmalı. Bu yılda ankarada oynamalı.
Eğer direkt 11 oynayacak bir forvet transferi yapılacaksa Ergin'de sürekli oynayacağı bir süperlig takımına kiralanmalı. Keza Ufuk ve Ufukhanda öyle.
Trabzon için yeniden bir potansiyel birikmeye başladı. Eğer bunu dönüştürebilirsek gelecek günler bizimdir. Fatih , Hüseyin jenerasyonunda yapılan hatalar umarım bu sefer tekrarlanmaz.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 19.06.2007, 11:41.
Yorum
-
bazı topçular vardır.. idman topçularıdır bunlar..İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületmm kardeş sen haklısın sen musampayı git bi yakından gör idmanda ondan sonra ziyaya gel oynat de adam herkes 5 tur atarken o 3 tur atıyo
sadece idmanda performansları vardır.
eski bjk li sertan gibi.
bazıları vardır. sahada iyidir idmanda çok fazla kasmaz.
antremanda 3 tur atıyorsa yeter zaten..ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
11 Futbolcu Yolcu
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan takımdan gönderilmesi düşünülen futbolcularla ilgili raporunu başkan Nuri Albayrak'a sözlü olarak sundu. Doğan'ın Jun, Djokaj, Musampa, Cem Demir, Ufukhan Bayraktar, Murat Ocak, Ceyhun Eriş, Ersen Martin, Mustafa Keçeli, Ömer Rıza'yı gözden çıkardığı iddia edildi
bu haberde
ersen cem ufukhan murat kesinlikle kalmalı ve belki ceyhun belki
gerisi yallahEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
-
diğerlerini anlarım da ceyhun'u alan ziya doğan değil miydi? şimdi neden gönderiyor?İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 Futbolcu Yolcu
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan takımdan gönderilmesi düşünülen futbolcularla ilgili raporunu başkan Nuri Albayrak'a sözlü olarak sundu. Doğan'ın Jun, Djokaj, Musampa, Cem Demir, Ufukhan Bayraktar, Murat Ocak, Ceyhun Eriş, Ersen Martin, Mustafa Keçeli, Ömer Rıza'yı gözden çıkardığı iddia edildi
bu haberde
gerisi yallah
Yorum
-
arkadaşlar sanırım iki konuyu birbirine karıştırıyoruz;
başarılı bulmakla destek olmak farklı şeyler. son yıllarda gelen teknik direktörlere bi bakın hangisi trabzonspora iyi futbol oynattı ben ziya hoca nın çok iyi bir teknik direktör olmadığını biliyorum fakat daha iyi alternatifler yok elimizde maalesef . daha iyi alternatif yoksa da adama hakaret edip, stres altına alıp durumu daha da kötüye götürmenin bi anlamı yok.
ben de takımımızın sürekli hücum eden topu ayağında tutan bir takım olmasını isterim ama şampiyon olmayı da isterim. yunanistan ın hocası otto rehagel ziya hoca nın futbol felsefesi ile avrupa şampiyonu oldu. hangi yunanlı yunanistan maçını seyrederken tekımınadn keyif almıştır ama adamlar tarihe geçti. tabiki turnuva oynamakla lig atmosferi çok farklı ama biraz zaman tanıyalım. 3 istanbul takımıda çok kötü durumda bu fırsattan yararlanıp aradan sıyrılabiliriz.
benim anlamadığım şu biz kendi teknik direktöürümüzü yerin dibine baıtırıyoruz ama konu mesela fatih terim olunca adam ne kadar saçmalarsa açmalasın adam dahi oluyor. adam sabri yi sağ bek oynatır 6 ay oynamayan rüştüyü oynatır kimsenin gıkı çıkmaz ama ziya hoca bişey yapsa yerden yere vuruyoruz.
bjk maçını siz aqdam hangi maçta değişiklik yaptı da maçı çevirdi dediğiniz için örnek verdim. futbol 3 bilinmeyenli bir denklem değil. 18 kişilik kadro var 11 zaten oynuyor maç kötü gidiyorsa kalan 18 den 1 kaleciyei desaymazsak 6 futbolcudan 3 ünü değiştirerek oyunu çevirmeye çalışırsınız. yani ne bekliyorsunuz ki. adam gereken oyuncu değişikliğini yaptı ve 2 0 dan maçı çevirdi. bakın bakalım bjk yi geriden gelip kaç maçta yenmöişiz. üstelik o maçın ilk yarısı da iyi oynayan bizdik 3-4 pozisyonumuz vardı. ikinci yarıda maç 7-2 biterdi biraz becerikli olsalar.
ziya hoca ne yapsa size yaranamıyor ama capello da 6 ihtimalden 3 ünü oyuna sokup maçı kazandığında burada örnek vermekten çekinmiyorunuz.
kimi getireceksiniz takımın başına, avurpadan kariyerli bir hoca trabzon a gelmez. türkiye den kim gelecek. yılmaz vural mı(takımı kime düşürdü), ersun yanal mı(gittiği her takımı yarı yolda bıraktı), samet aybabab mı(kimse yüzüne bakmıyor), şenol güneş mi(adam dünya 3.sü oldu avrupa dan bir tane takımdan teklif almadı).
kim??? madem bu kadr eleştiriyorsunuz isim soyleyin de biz de bilelim.
hepimizin amacı trabzonsporu biyerlere getirmek olmalı. laf soylemiş olmak için soylememek lazım. buradaki 19-20 yaşında arkadaşları anlayabiliyorum biz de o yaşlarda hırçındık eleştirinin dozunu kaçırırdık. ama burada soylemleriyle bu arkadaşlara da ornek olması gereken yaşça olgun arkadaşlarında aynı hırçınlığını görmek üzüyor beni.
bence eğer illa birileri gidecekse bu teknik direktör değil yönetim olmalı en azından ona alternatif bulmak daha kolay...
Yorum
-
Bence Trabzonsporun suan yapmasi gereken en muyum sey yollanicak olanlari takimdan yollamak. Ondan sonra ekik olan bölgelere transfer yapilir ama gönderilecklerin gönderilmesi bence cok muyum.
Bide 2-3 genc oyuncuya bu sezona sans verilmeli. Kadir Keles i cok ogunduuruyorlar. Ben sahsen gecen sene Almanya kampinda Ufuk Bayraktar a hayran kalmistik, cok yetenekli ve kivrak bi oyuncu sol kanat a bi yildiz kazandirabiliri. Bide Ali Güzeldali seneye bonservissiz geri alabilirsek bi sene daha oynasin 1. lig tecrübesi kazansinki seneye direk 11 e girer.
Hadi hayirlisi iyi haberler bekliyoruz artik.
Yorum
-
ziya doğan ı oynattığı futboldan çok şu yönde eleştiriyorum ben; genç oyunculara şans tanımıyor. sadece trabzon da değil gittiği hiçbir takımda yatiştirip yıldız yaptığı oyuncu yok. bu düzeltmesi gereken bir yön. ama bunu bizim ona anlatabilmemiz lazım. ziya doğan bilmeli ki'' ben takımda 2 tane 18-20 yaşında henüz hazır olmayan futbolcu oynatacağım ama seyirci de bu adamlara ve bana sahip çıkacak'' sizce avni aker de bu mümkün mü. takımı 30 dk yuhalamaya başlıyoruz gel de oynat oynatabilirsen.
bi de arkadaşın biri rispi ziya doğan aldırdı boşuna para veriyoruz diyor, pes artık adamın sakatlanacağını nerden bilsin, kahin mi bu adam ...
ama biraz da bizim kendi futbolcularımıza bakmak lazım; son yıllarda futbolcu yetiştiremiyoruz. hadi diyelim ziya doğan bu çocuklara şans tanımıyor. ergin keleş diyor bi arkadaşımız mesela . geçen sene bu adamı sakarya ya kiralamadık mı? bundan daha iyi bir şans olur mu? ama ne oldu. ne yaptı bu arakadaşımızı sakarya da ki ziya doğan bu adama bel bağlasın da kadroya alsın?
ufukhan??? bu çocuk bırakın trabzonu sebatta bile zor kadroya girer neymiş kiraya verecekmişis de olgunlaşacakmış. bu iş yetenek meselesi ufukhan bence hiçb,ir futbolcuya verilmediği kadr şans buldu trabzonda ama bu kadar artık şensını başka yerde denemeli.
öz evlatlarımıza tabiki sahip çıkacağız ama kapasiteleri varsa....
ben ceyhun ve ersen in gönderileceğini sanmam basının uydurması gibime geliyor.
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 Futbolcu Yolcu
bu haberde
gerisi yallah
Tam sallamislar bence!
Ceyhunu göndermez! Yoksa süper bir 10 Numara ile anlastilarda bizmi bilmiyoruz
Cem Demir, Ömer Riza ve Ersen Martin
E takimda golcü olarak 1 Umut kaliyor
Yoksa süper iki golcü ile anlasdilarda bizmi bilmiyoruz
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
geçen sene yaşanan rezilliklerden ders çıkarmamış, aynı şeyleri yaşamanın kaçınılmaz olduğunu anlamayacak kadar cahil, basiretsiz olamazlar...
evet..yönetim ve ziya hoca...oyunu yönlendirebilecek, sonuca etki edebilecek, transferlerle dahada güçlenmiş ist. takımlarıyla mücadele edebilecek bir orta saha, sol, forvet ve kalenin zaruri olduğunu görmemiş olamazlar...bunlardan kale hariç en az ikisi olmazsa olmazdır..yoksa 2 maç alır 3 maç kaybeder, oyalanır dururuz...
yok kontenjandı, yok paraydı, şuydu buydu bahane üretmeye devam ederlerse Aralık ayında geldiklerinden daha da bi ezici çoğunlukla giderler ve bir sene sonra da kimse adlarını bile hatırlamaz...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
arkadaşlar bu kadar karamsar olmayın ya. ben takıma sonuna kadar gveniyorum çok iyi işler yapacağız bu sene. takımın sadece desteğe ve kendine güvene ihtiyacı var. bi düşünsenize yattara kimde var step gibi stoper kimde var, beğenmediğiniz hüseyin milli takımda takır takır top oynuyor, gökdeniz gibi yerli yıldız kimsede yok vs vs vs . bu takım değilmiydi geçen sezon 2. yarıda en fazla puan toplayan (diğer takımların kötü olması etkendi birazda ama bizde kötüydük, iyi top oynamıyorduk)
bir santrofor daha aldığımız zaman emin olun ne kaleciye ihtiyacımız ne orta sahaya, bu takım çok iyi işler yapacak. ben umutluyum ve takımıma güveniyorum. fb roberto carlosu aldı diye yer gök inliyor. zamanında anelkalar ortegalar gelmişti. bu sene kezman geldi ne oldu??? hiçbişey. kezban 4 gol atarken umut 15 gol attı.
lütfen hep karamsar olmayın. bu foruma diğer takımların taraftarlarıda takip ediyor gelip okuyorlar. kendi takımına teknik direktörüne yönetimine bu kadar karşı duran bu kadar hakaret eden başka bir yer yoktur. bunu yapmayalım lütfen. bu takımda bizim td bizim yönetimde bizim iyisiyle kötüsüyle. bize destek olmak düşer, umut etmek düşer.. saygılarımlar...
Yorum
-
transfer sezonu denen bir şey var eksik yerlerini bütçene bağlı olarak futbolcu transfer edersin yetersizleri de göndermeye çalışırsın.Şu çok savunduğunuz ZD böyle giderse sola adam almayacak yine keçeli yine celoİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu şimdi keçeli yi oynatsa suç celaleddini oynatsa suç hadi 1 hata yaptı m.ocağı kiraladı eee ne yapcak celo ve keçeliden başka sol oyuncumu var
musampayı yakmış tmm bende musampa nın çok kaliteli bir oyuncu olduğunu kariyerini biliyorum adam disiplini yattaranın yarısı kadr değil be bişeyleri yakından görün bi

sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum