Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ziya hoca hangi değişiklikle hangi maçı mı çevirmiş???
    ersen i alıp 2 0 dan bjk yi 3-2 yenen capello muydu???
    bu değişikliği başka bi hoca yapsa direkt dahi sıfatını alırdı?
    tamam adamın futbol felsefesini bende çok beğenmiyorum ama bu kadar aşağılamanında bi anlamı yok. eleştirinin dozu kaçırılıyor bu forumda.
    adamın futbol felsefesi Trabzonspor gibi büyük bi kulube yakışmıyor,bu takımı kimsenin küçültmeye hakkı yok herkes akıllı olacak.o saçma felsefeyi değişecek yada şimdi ki sistemine göre oyuncu alacak.bu oyuncular sadece defansif değil ofansif özellikleri de üst düzeyde olan oyuncular olacak.ayman gibi top ayağına geldi mi şaşırmayacak ne yapacağını bilecek.

onun yüzünden szymek gibi bi adam telef oldu gitti.işte bunun için bu kadar aşağılanması az bile
    En son Sacit tarafından düzenlendi; 19.06.2007, 13:34.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ilk yarısını 2-0 yenik durumda bitirdiğin maçın ikinci yarısına ikinci forveti alarak başlamak gerçekten dahiyane bir fikir!
      cidden bencede cok dahiyane bi fikir..
      40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi 2.forveti almak
      dehalık bu olsa gerek

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ziya hoca hangi değişiklikle hangi maçı mı çevirmiş???
        ersen i alıp 2 0 dan bjk yi 3-2 yenen capello muydu???
        bu değişikliği başka bi hoca yapsa direkt dahi sıfatını alırdı?
        tamam adamın futbol felsefesini bende çok beğenmiyorum ama bu kadar aşağılamanında bi anlamı yok. eleştirinin dozu kaçırılıyor bu forumda.
        sevgili arkadaşım bjkyı yendik diye sevinmemiz bizi büyültmez. küçültür sakaryada feneri yendi rizede bjkyı yendi sevindi şampiyon olmuş gibi onlardan ne farkımız kalır. ben sonuca bakarım sonuçta 2 maçtada yendik onu neredeyiz şimdi inter totoda bjk nerde şampiyonlar liginde. işte sonuç bu. gerisi yalan....

hem ziya hocanın engin başarısı ile yenmedik bjknın aptalca orta sahada kurduğu defansı sonucu yendik. ersen o golleri attığına kendiside şaşırmıştır.

sol kanat bangır bangır eksiğim diye bağırırken capello ziya neden hala defansta açığımız var diyor. 5 yaşında çocuğun bile gördüğü eksikliği göremeyen adam iyibir td olamaz...

devre arası kefilim diye 3 tane adam aldı 2sini şimdi harcamaya çalışıyor.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Milliyet Son Dakika

Volkan’dan jet imza!

Fenerbahçe, uzun pazarlıklar sonrası Volkan Demirel'i takımda kalmaya ikna etti.

Panik yaşanmıştı...
          Milli file bekçisi Volkan Demirel, takımı Fenerbahçe’de kaldı... Tecrübeli eldiven Rüştü Reçber’in Beşiktaş’a transferi sonrası, Sarı-Lacivertli ekipte panik yaşanmıştı. Hatta Fenerbahçe Yönetimi’nde Karşıyakaspor’da kiralık olan Recep’in bile geri dönmesi gündeme gelmişti. Ancak dün sorunlar bir nebze olsun çözüldü. Transfer Komitesi’nin, Volkan ve menaceri Erdinç Şehit’le yaptıkları uzun süren pazarlıklar sonrası, genç file bekçisinin Fenerbahçe’ye iki yıllık imza attığı açıklandı.

1.2 milyon YTL
          İki tarafın da fiyat konusunda anlaştığı, herhangi bir pürüzün çıkmadığı ve başarılı eldivene 1 yıl için 1.2 milyon YTL ödeneceği bildirildi. Genç file bekçisinin de takımında kaldığı için mutlu olduğunu belirtildi. Öte yandan Sakaryaspor’un Kolombiyalı kalecisiyle de ilgilenen Sarı-Lacivertli yönetim, Futbol Federasyonu’ndan yabancı sayısı ile ilgili çıkacak kararı bekliyor. Yabancı sayısında artış olması durumunda Sarı-Lacivertliler’in resmi teklifte bulunacağı kaydedildi.

Fanatik

Bizimkiler Martinezi almak istiyorsa elini cabuk tutsun!
          TFF kararini aciklarsa Ezikler ayni gün Martinezi alir
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cidden bencede cok dahiyane bi fikir..
            40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi 2.forveti almak
            dehalık bu olsa gerek

o bjk maçı bile ziyanın takıma ne kadar engel oldugunun kanıtıdır.. illa takım bir kaç gol yiyecek ondan sonra hücum oynatacak gol düşünecek mental yetersiz ziya
            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• ya başarısızlığı ziya hocaya yüklemek çok mantıklı mı?
              bir çok gereksiz oyuncu var ewt belki de ziya hoca bunların ne kadar becerikisz olduğunu yönetime kanıtlamak istiyor
              ceyhunu oynatmıyor kızıyoruz Oynatıyor bencillikten takımı mahvediyor
              yattaraı hep oynattı hazır olunca bir kupa erciyes maçı var sabır taşı oldu 120 dk hiç birşey katmadı oyuna
              bir antep maçı oynadı çok ii ama işte dengesizlikler de var
              baş sorumlu kesin yönetimdir Yönetim sorunalrı çözse bizim diğer klüplerden en büyük avanbtajımız hoca olacaktır çünkü fb hariç antrönör değişikliği ve yeni kadro kurarak sezona giriyorlar biz 1-2 takviye ile gircez ve antrönörümüz takımı biliyor
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Hala O TD icin iyi diyenler varya, gercekden sasiriyorum.........
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o bjk maçı bile ziyanın takıma ne kadar engel oldugunun kanıtıdır.. illa takım bir kaç gol yiyecek ondan sonra hücum oynatacak gol düşünecek mental yetersiz ziya
                  cok dogru adam gol yemeden hücüm oynatmıyor
                  enteresan bi taktik

Yorum

• arkadaşlar burası transferlerin konuşulduğu bi başlık artık sıkdı bu ziya hoca muhabbetleri.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya başarısızlığı ziya hocaya yüklemek çok mantıklı mı?
                      bir çok gereksiz oyuncu var ewt belki de ziya hoca bunların ne kadar becerikisz olduğunu yönetime kanıtlamak istiyor
                      ceyhunu oynatmıyor kızıyoruz Oynatıyor bencillikten takımı mahvediyor
                      yattaraı hep oynattı hazır olunca bir kupa erciyes maçı var sabır taşı oldu 120 dk hiç birşey katmadı oyuna
                      bir antep maçı oynadı çok ii ama işte dengesizlikler de var
                      baş sorumlu kesin yönetimdir Yönetim sorunalrı çözse bizim diğer klüplerden en büyük avanbtajımız hoca olacaktır çünkü fb hariç antrönör değişikliği ve yeni kadro kurarak sezona giriyorlar biz 1-2 takviye ile gircez ve antrönörümüz takımı biliyor
                      bu ne demek şimdi??
                      beceriksizliklerini kanıtlamak istiyormuş...
                      birbirlerinin laflarına güvenmeden ispat mı bekliyorlar???

buna artı olarak bu sadece topçuların değil ziya nın beceriksizliğini de ispatlamış oldu bize.

yönetimin çözmesi gereken öncelikli sorun ziya nın kendisi..

hala takım için ortaya koyduğu transferler içinde sol bek yok..

ondan sonra ben bu adama t.direktör diyeceğim.

çoban demek bile çok büyük bir paye olur ona.
                      ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• 19 Haziran 2007 09:29

Trabzonspor'la iki yıllık resmi sözleşme imzalayan Serkan Balcı, "Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Çalışarak formayı alacağıma inanıyorum" diye konuştu.

Bordo - mavili kulüp, Fenerbahçe'den transfer ettiği Serkan Balcı'yı resmen renklerine bağladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törende 2 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli oyuncu, taraftarlara iddialı mesajlar yolladı.

Fenerbahçe dönemini kapattığını belirten Serkan, "Trabzonspor'a şampiyonluk yaşamak için geldim. Çok çalışıp hedefime ulaşmak istiyorum. Trabzonspor'a söz vermiştim ve sözümden dönemezdim. Böyle büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. Fenerbahçe'den de dostlukla ayrıldım. Oradaki herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Teknik Direktör Ziya Doğan'dan forma garantisi almadığını kaydeden başarılı futbolcu, "Burada herkesin formayı hak ederek kazanacağını biliyorum.

**Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye orta saha olarak gitmiştim. Ziya hoca bana 'seni her yerde değerlendireceğim' dedi. Ben de şans verilen her yerde oynayabilmek için çalışacağım. Söz almak gibi bir şey olamaz" ifadelerini kullandı.**

İmza törenine katılan yönetim kurulu üyesi Muzaffer Ermiş ise yeni sezonda 30 numaralı formayı giyecek olan Serkan'ın Trabzonspor'da başarılı olacağına inandığını söyledi.

Bu arada dün Serkan'la birlikte İstanbul'dan Trabzon'a gelen Jabi de bugün sözleşme imzalayacak.

Milliyet

bu haberi buraya neden koydum derseniz arkadaşlar çift* arasındaki cümle için. acaba serkanı kaleyede geçirecekmi ziya merak ettim.
                        HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar burası transferlerin konuşulduğu bi başlık artık sıkdı bu ziya hoca muhabbetleri.
                          çok yoğun şekilde destek gören yorum alan başlığı "miadı doldu" diye kapatırsan diğer başlıklarda bu mesele konuşulmaya başlar..

ben bunu kapatma talepleri geldiği zaman söylemiştim..

ama dinlemedi yöneticiler kapattılar.

hatta kapatma isteyen bi arkadaşa da belirttim.
                          parti kapatma gibidir..
                          kapattıkça daha katmerlisi gelir.

ortada duran bir fikri kapatamazsın..
                          miadının dolması sadece fikrin yokolması ile mümkün.
                          ziyanın gitmemesi ile değil.
                          ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu ne demek şimdi??
                            beceriksizliklerini kanıtlamak istiyormuş...
                            birbirlerinin laflarına güvenmeden ispat mı bekliyorlar???

buna artı olarak bu sadece topçuların değil ziya nın beceriksizliğini de ispatlamış oldu bize.

yönetimin çözmesi gereken öncelikli sorun ziya nın kendisi..

hala takım için ortaya koyduğu transferler içinde sol bek yok..

ondan sonra ben bu adama t.direktör diyeceğim.

çoban demek bile çok büyük bir paye olur ona.
                            yahu şimdi keçeli yi oynatsa suç celaleddini oynatsa suç hadi 1 hata yaptı m.ocağı kiraladı eee ne yapcak celo ve keçeliden başka sol oyuncumu var
                            musampayı yakmış tmm bende musampa nın çok kaliteli bir oyuncu olduğunu kariyerini biliyorum adam disiplini yattaranın yarısı kadr değil be bişeyleri yakından görün bi
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• EWT TRANSFERE DÖNELİM eğer birşey varsa özelden atın

martinez fb ile anlaşmış diyor bazı gasteler atmasyon olduğu doğru da bizden daha şanslılar biz sadece djokaj dan kurtulduk gözüküyor yerine de jabi geldi yani 2 kontejan açmak lazım
                              Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yahu şimdi keçeli yi oynatsa suç celaleddini oynatsa suç hadi 1 hata yaptı m.ocağı kiraladı eee ne yapcak celo ve keçeliden başka sol oyuncumu var
                                musampayı yakmış tmm bende musampa nın çok kaliteli bir oyuncu olduğunu kariyerini biliyorum adam disiplini yattaranın yarısı kadr değil be bişeyleri yakından görün bi
                                adamlar celalettini isterken senin de dediğin gibi m.ocakı yollaması 1. kepazelik..

ha gelelim kimin oynayacağına..

musampanın o dediğin hali bile keçeliden fazla iş yapardı.
                                keçeliye 15 haftadan fazla sabreden adam musampaya 90 dk. sabredemedi.
                                çünkü kendisi yıldız düşmanıdır.

keçeli ile zaten 10 kişi oynuyoruz.
                                bırak bari bi yıldız kazanma şansımızı öldürme.

t.direktörmüş.
                                pabucumun t.direktörü.
                                ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X