Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yönetimin bu kadar aciz olacağını tahmin etmemiştim doğrusu,40 yaşında ki cordoba'yı bile alamıyor eğer ki Cali'ye gitti ise.

sen şampiyonluğa oynuyosan ki oynuyosun bu kadro ile düsündürücü ama biz öyle diyoruz,en iyi transferleri yapacaksın,bu konuda herşeyi feda edeceksin,rakiplerin sana fark atmış ama sen olduğun yerde sayıyorsun.

Bu takıma şuan da kesinlikle tecrübeli bir kaleci, orta saha, sol kanat ve santrafor gerekli acil olarak. bunların da kalitelisini almak zorundasın,bunun için de maddi konularda taviz vereceksin başarıyı istiyorsan.

Yorum

• Kadir diye genç bir oyuncumuz var o iyi sol kanat oynayabiliyor muydu?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kadir diye genç bir oyuncumuz var o iyi sol kanat oynayabiliyor muydu?
        izlenimlerime ve okuduklarıma göre sol ayaklı ve sol kanat oynayan bir oyuncu. onun ismini çok duymamızın en büyük nedeni ise sol tarafta oynayıp çok gol atabilmesi.
        tekniği çok iyi ama fiziksel gücü yetersiz deniliyor söylenenlere göre..
        bir diğer söylenen şey ise futbol zekasının çok üst düzeyde olması...
        benim bildiğim bu...

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu yönetimin bu kadar aciz olacağını tahmin etmemiştim doğrusu,40 yaşında ki cordoba'yı bile alamıyor eğer ki Cali'ye gitti ise.

sen şampiyonluğa oynuyosan ki oynuyosun bu kadro ile düsündürücü ama biz öyle diyoruz,en iyi transferleri yapacaksın,bu konuda herşeyi feda edeceksin,rakiplerin sana fark atmış ama sen olduğun yerde sayıyorsun.

Bu takıma şuan da kesinlikle tecrübeli bir kaleci, orta saha, sol kanat ve santrafor gerekli acil olarak. bunların da kalitelisini almak zorundasın,bunun için de maddi konularda taviz vereceksin başarıyı istiyorsan.
          ya avusturalya liginin vasat takımında oynayan bir adamı bile gençlerbirliğine kaptırışımıza ne demeli....

bu admaların artık bizi yıkmak için birileri tarafından gönderildiklerini düşünüyorum.. yoksa bu kadar beceriksiz bir yönetim olmaz....kasıtlı yapıyorlar
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• SON DAKİKA:::::::::

Douada Jabi sözleşme imzaladı
            Takımımız Samsunspor'dan Adnan ve Fenerbahçe'den Serkan'dan sonra üçüncü transferi geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da forma giyen Gineli oyuncu Daouda Jabi ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak gerçekleştirdi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Yardımcımız Aydın Pişiren Jabi'nin kaliteli bir futbolcu olduğunu belirterek, “Oyuncumuz Paris'e ailesinin yanına gidecek. Onun için erken saatte transferi gerçekleştirdik. Jabi'yi siz spor kamuoyunda mutlaka tanıyorsunuz. Yattara ile milli takımdan arkadaşlar. Bu transferle takımdaki bir eksikliği gidermiş olduk. İmzanın hayırlı olmasını diliyoruz'' dedi.

Pişiren, son günlerde Hüseyin ve Gökdeniz'in başka takımlara gideceği yönündeki haberlere de son noktayı koymak istediğini vurgulayarak, ''Son günlerde bu konuda birçok haber çıkmakta. Buna artık vermek istiyoruz. Önemli yıldızlarımızı, kendi evlatlarımızı asla başka kulüplere vermeyi düşünmüyoruz. Kendilerinin de gitmek gibi düşüncesi yok” diye konuştu.

Yeni transferimiz Jabi ise çok büyük bir kulübe geldiğinin altını çizerek, “Türkiye’de, Kayseri Erciyesspor’da oynadığım 4 yıl içinde Trabzonspor’un çok büyük bir kulüp olduğunu kendi gözlerimle gördüm. Öğrendim. Bu nedenle başka takımlardan da çok ciddi transfer teklifleri almama rağmen burayı tercih ettim. Ayrıca milli takımdan arkadaşım Yattara’nın da burada olması beni mutlu etti. Sonuç olarak Trabzonspor transfer olduğum için çok mutluyum” açıklamasında bulundu.

Bugüne kadar oynadığı takımlarda verimli olmaya çalıştığını belirten Jabi, “Ben Fransa’nın en büyük kulüplerinden Lens’de futbol hayatıma başladım. Ancak daha sonra gelen teknik adamlardan dolayı başka takımlara gittim. Şimdide Trabzonspor’dayım” yorumunu yaptı.

Jabi, lig sonrası 20-25 gündür milli takım kampında yer aldığını, ailesini görmeye gideceğini, takımla birlikte çalışmalara 2 Temmuz’da başlayacağını söyledi

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              izlenimlerime ve okuduklarıma göre sol ayaklı ve sol kanat oynayan bir oyuncu. onun ismini çok duymamızın en büyük nedeni ise sol tarafta oynayıp çok gol atabilmesi.
              tekniği çok iyi ama fiziksel gücü yetersiz deniliyor söylenenlere göre..
              bir diğer söylenen şey ise futbol zekasının çok üst düzeyde olması...
              benim bildiğim bu...
              tAMAM işte tam Ziya Hocaya göre Ziya Hoca O'na gerekli fiziksel gücü verir ama O da aklını başına toplayıp öyle çok gol atmasınMantalideye uyarsa olur bu iş
              bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                marcelinho musampa şimek fatih akyel murat ocak ziyanın harcadıkları
                stefanov ceyhun yattara ufukhan ziyanın harcayacakları
                doğru söze ne denir ki
                işkenaz

Yorum

• transfer politikamız şaşırtıcı gerçekten. iki tane hatta 3 tane kalecimiz varken küme düşen takımların 37 yaşına gelmiş kalecilerin peşine düşüyoruz. nedir bu kaleci sevdası anlamadım gitti tolga süper kaleci değil ama daha iyisi var mı şu anda piyasada varsa biri söylesin.
                  umut gibi direk gelecek vaadeden bir golcümüz varken gidip hala golcü arıyoruz önce şu umuta bir orta yapacak bir pas verecek birilerini alsak orta sahaya yoksa hüseyin ve ayman mı verecek pasları

Yorum

• Douada Jabi,yav biz bu adamı niye aldık ki Dünya da yada Türkiye de bundan daha iyi bi topçu yokmuydu ki,ne hallere düstük.Trabzonspor da oyanayan adamlara bak yaa gördükçe utanıyorum.

bu adamla şampiyonluğa oynayacaz şimdi,komedi mi desem trajedi mi desem.

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ziya Hocanın bazı konulardaki inadından kimse bahsetmiyor. adam reslmen yıldız düşmanı.

Ya elinde musampa gibi bi adamın var adamı resmen harcadı .

sonra marcelinyoyu hayatında oynatmadığı yerde oynattı bıktırdı yolladı. gittiği takımda sadece yarım sezonda neler yaptığını hepimiz gördük demekki yerinde oynatınca marceyi takır takır gol atıp attırıyormuş.

7 bazen 8 defans ile takımı oynatıp 3 tane gol yiyen başka bir td varmıdır acaba. helede capello ile onu karıştırmak en basit anlamıyla futbolu bilmemektir. capellonun son maçında 3 tane değişiklik yaptı. bi tanesi rakibi hallaç pamuğu gibi salladı ( salgado) öbürü 2 gol attı bi tane attırdı ( reyes) ziy hoca hangi değişiklikle hangi maçı çevirmiş. tani elinde böyle bir kadro yoktu ama rakipleride barcelona değil. eften püften sıradan takımlar...

ziya hoca 2. yarıca en çok puan toplayan hoca olabilir ama kazanması gereken hiç bir maçıda kazanamadı buda bir gerçek. dökülen gsyi ligden düşen erciyesi bile yenemedi.

rispin maliyeti 2 trilyondan fazla maçlardan alacağı primleri bile sakat olmasına rağmen ödedik. ziya onu almak için bin dereden su getirdi şimdi ise satacak. musampanın maç başı maliyetinin hesaplayanlar rispin maç başı maliyeti 400 milyara geliyor bundan nedne bahsetmiyorsunuz.

istediğim bütün oyuncular alındı diyor oysa takımda en az 5 tane oyuncu eksiği var. ya güldürmeyin beni bu adam 3. ligde bile takım yönetemez.
                      ziya hoca hangi değişiklikle hangi maçı mı çevirmiş???
                      ersen i alıp 2 0 dan bjk yi 3-2 yenen capello muydu???
                      bu değişikliği başka bi hoca yapsa direkt dahi sıfatını alırdı?
                      tamam adamın futbol felsefesini bende çok beğenmiyorum ama bu kadar aşağılamanında bi anlamı yok. eleştirinin dozu kaçırılıyor bu forumda.

Yorum

• Şu an itibarıyla 3 nokta transfere ihtiyaç var.

Kaleci + orta saha/santrafor/sol kanattan ikisi.

Kalede ekstra özellikli yabancı bir kaleci(Martinez, Bobadilla vb.) için max. 1.5 mio avro bonservis verilebilir. Ya da Orkun alınıp yabancı hakkı kullanılmadan iş çözülür.

Orta sahada pas dağıtımı yapabilecek adam en büyük ihtiyacımız. Çoğunluk arkadaşın aksine, bence bu isim forvet arkası bir 10 numara değil, Serkan ve Hüseyin'in yanında oynayacak yani defansif yönü de olan biri(Linderoth, Edmilson gibi) olmalı.

Santraforda alınacak adam Umut'tan daha iyi gol vuruşu yapabilmeli.

Sol tarafta yine bence açıktan ziyade solbek düşünülebilir. Çünkü Gökdeniz, Yattara ve Ceyhun'un hepsi istenirse solda oynayabiliyor ve maç içinde değişimli oynadıklarında da çok etkili oluyorlar.

Solbeke Antep'li Faruk veya Ergün Teber düşünülebilir. Adam alınmazsa orada Çağdaş oynamalı.

Bu nokta transferlerden sonra alternatif oyuncu olarak da Kasımpaşa'lı Erhan, Ali Güzeldal, Erman Özgür ve Özer Hurmacı'dan iki üç tanesi alınırsa çok iyi olur.

Şu an panik yapacak bir durum yok ama yabancı kararının ertelenmesi en büyük sorun. O nedenle öncelikle eldeki yabancıların elden çıkarılması üzerinde yoğunlaşılmalı.
                        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• allahım şükürler olsun cordoba ülkesine dönmüş.
                          gözümüz aydın
                          bizimkiler dönüp dolaşıp martinez i alacaklar gibime geliyor hadi hayırlısı...

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tamam adamın futbol felsefesini bende çok beğenmiyorum ama bu kadar aşağılamanında bi anlamı yok. eleştirinin dozu kaçırılıyor bu forumda.
                            ilk yarısını 2-0 yenik durumda bitirdiğin maçın ikinci yarısına ikinci forveti alarak başlamak gerçekten dahiyane bir fikir!
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Faruk KANCA - " Aslında biz Milanla aynı futbol stilinde oynuyoruz."

Bazı arkadaşlar - " Ziya Hoca Capellodan daha iyi"
                              Faruk Kanca sadece duyduğunu söylüyür ne anlar ki

Milan'la aynı taktiğini oynuyosun ama Milan daki ön liberolar hem defansif özellikli hemde ofansif,90 dk geride durmuyolar istatistiklere baksın da görsün.Milan'ın attığı gollerin çoğunu ön liberolar attı vede attırdı.
                              En son Sacit tarafından düzenlendi; 19.06.2007, 11:04.

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ilk yarısını 2-0 yenik durumda bitirdiğin maçın ikinci yarısına ikinci forveti alarak başlamak gerçekten dahiyane bir fikir!
                                Ziya Doğan o maça 3 ön liberoyla başladı 2-0 yenik durumdaydık.2. yarın doğru kadroyu buldu da 3-2 kazandık.Lig TV'de tekrar maçlarını izliyorumda iyi oynadığımız maçlarda orta sahada hep Szymek var.Bu adamı niye harcadı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X