Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak elvisss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hissediyorum bomba bi transfer yapacak bizim yönetim utandıracak bizi görün bakın.. yıldız geliyor yıldız..
    duyum mu aldin kardes umutlandirma bizi

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      duyum mu aldin kardes umutlandirma bizi
      ne duyumu sallayan sallayana

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sağol Coolank dostum bilmukabele. Erdinç kötü bir stoper değil aslında. Tabi yerine transfer yapılmayacağını, Risp'in sakatlığını ve çok fark yaratamadığını ve gençlerden de daha iyisi çıkmayacağını farzederek 11'e koydum. Ağır kalabiliyor ama takım iyi gittiği sürece fazla sorun çıkarmaz. 2.likler zamanında vardı. Daha iyisine herzaman yer var tabiki ama kim bulacak , o bölgeye transfer düşünen yokken
        belki bir stoperin peşindedirler bunlar ben bir stoper transferi bekliyorum ..

Yorum

• milletin yöneticileri aciklama yapiyor "Bombo gibi transferlerimiz var, bekleyin yakinda göreceksiniz." bizim yöneticiler "Bonservisi elinde olan bütcemizi sarsmayacak futbolcular ariyoruz, eylüle kadar zamanimiz var".
          Farki siz anlayin artik. Senelerdir transferler iyi gitmiyor bu nasil is ben anlamiyorum. 20 sene aman bütce aman dengeler diye ugrasiyoruz hic bir faydasi olmadi

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            belki bir stoperin peşindedirler bunlar ben bir stoper transferi bekliyorum ..
            takımda 4tane stoper var selimle tayfunuda sayarsan 6 eder artık turşu yaparız

Yorum

• şimdi gündemimizde gol yollarında etkinliğimizi artırabilicek tek 10 numara transferi var ama defansif tarzda 3 oyuncu aldık bide kaleci 4 kişi gol yememe adına yapılmış oluyor
              bu şekilde şampiyonluğa oynamak mümkün olabilecekmi bilemiyorum Trabzon 2. yarı baya bi gol attı aslında bide kalite 10 numara gelirse yattara yı verimli hale getirebilir ve bu şekilde istenilen takımımız oluşabilir ama 10 numara çok verimli olması lazım inşallah ta olur
              benim gene ümidim var hayırlısı

Yorum

• [quote=vatandas61;841141]milletin yöneticileri aciklama yapiyor "Bombo gibi transferlerimiz var, bekleyin yakinda göreceksiniz." bizim yöneticiler "Bonservisi elinde olan bütcemizi sarsmayacak futbolcular ariyoruz, eylüle kadar zamanimiz var".
                Farki siz anlayin artik. Senelerdir transferler iyi gitmiyor bu nasil is ben anlamiyorum. 20 sene aman bütce aman dengeler diye ugrasiyoruz hic bir faydasi olmadi[/quote
                ya bunlar bahane üretmekten başka birşey bilmiyor takımı intertotoya gitmesiyle övünüyorlar 4. bitirdik iyidir diyolar ikinci yarının en başarılı takımıyız diyorlar size bir örnek vereceğim rıza çalımbay rizedeyken takım beşinciydi beşiktaş devre arası transfer etti ve ikinci yarının en başarılı takımı oldu puan olarakta sonraki sezon malumunuz tarih tekerrürden ibarettir hepimize şimdiden geçmiş olsun

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  takımda 4tane stoper var selimle tayfunuda sayarsan 6 eder artık turşu yaparız
                  iyidir iyidir fazla stoper göz çıkarmaz mantalite meselesi bu ... hem 6 tane sayı olarak var ... oyuncu kalitesi olarak kaç tane var ki

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyidir iyidir fazla stoper göz çıkarmaz mantalite meselesi bu ... hem 6 tane sayı olarak var ... oyuncu kalitesi olarak kaç tane var ki
                    o transferleri rahmetli dedem yapmadı herhalde bedava çağdaşa bile beşiktaşa para verdiler şimdi trabzonun sokağa atacak parası yok diyolar arkadaş bu kadar diyoruz ama dinletemiyoruz 4 tane sıradan topçu alacağına bir tane adam gibi topçu al yok yok yok

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o transferleri rahmetli dedem yapmadı herhalde bedava çağdaşa bile beşiktaşa para verdiler şimdi trabzonun sokağa atacak parası yok diyolar arkadaş bu kadar diyoruz ama dinletemiyoruz 4 tane sıradan topçu alacağına bir tane adam gibi topçu al yok yok yok
                      ben ziya dogana transfer konusunda güveniyorum arkadaslar.ilk geldigi zamanda takima thijs haric iyi oyuncular kazandirmisti.ben hem aymanin hemde rispin takima faydali oyuncular oldugunu düsünüyorum.simdi aldigimiz serkanda gayet iyi bir futbolcu.bakin bu sene mehmet yozgatliyi serkani ve tuncayi kaciran takim gelecek sene oldukca zorluklar cekecektir.bi roberto carlosu almakla bisey olmaz..ona verdikleri parayla biz 3 tane süper adam alabiliriz..su lavezzi yi alsalar fena olmaz onun ayarinda iyi futbolcular var.burda bir cok arkadasimizda iyi isimler önerdiler.insallah bunlardan bi kacini aliriz..
                      kaleci olarak martinezle anlasacagimizi düsünüyorum ama fb isin icine sokuluyorya demekki sakarya fiyat artirmaya calisiyor..
                      yarin öbürgün gelir mutlu haber
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• bence yine bizimkiler alırlar yine bir stoper.Malum mentalite

Yorum

• bencede defansa bir adam alacaklar demedi demeyin ziya futbolu savunma sporlarıyla karıştırdı sanırım

Yorum

• İlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence yine bizimkiler alırlar yine bir stoper.Malum mentalite
                            bu mentalite olayina neden cok takiliyoruz anlamiyorum.sonucta adamin kafasinda 90 dakika kosabilen mücadele veren, öncelikle defansi saglam olan, hücüma hep birlikte kalkan ve geriyede ayni sekilde dönen bi takim yaratmak var.bu sene bunu basaramadi..ilk geldigi dönemlerde bizim defans oyuncularida bol gol pozisyonlarina giriyorlardi ve goller atiyorlardi.yani takim hep birlikte hücüm yapiyordu..senol hocamiz zamaninda sirf yattara ya bagimliydik.o olmasa gol pozisyonuna giremiyorduk..
                            bakalim umarim böyle bi takim yaratabilir.iyi bir kaleci iyi bir sol bek ve oyun kurucuyla bu takim kolayca sampiyonluga oynar.zaten 8 futbolcusu cesitli milli takimlarda oynayan bir takimiz.bu kadar da karamsar olmaya gerek yokki.
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu mantalite olayina neden cok takiliyoruz anlamiyorum.sonucta adamin kafasinda 90 dakika kosabilen mücadele veren, öncelikle defansi saglam olan, hücüma hep birlikte kalkan ve geriyede ayni sekilde dönen bi takim yaratmak.bunu her yerde yapiyorlar..ilk geldigi dönemlerde bizim defans oyuncularida bol gol pozisyonlarina giriyorlardi ve goller atiyorlardi.yani takim hep birlikte hücüm yapiyordu..senol hocamiz zamaninda sirf yattara ya bagimliydik.o olmasa gol pozisyonuna giremiyorduk..
                              bakalim umarim böyle bi takim yaratabilir.iyi bir kaleci iyi bir sol bek ve oyun kurucuyla bu takim kolayca sampiyonluga oynar.zaten 8 futbolcusu cesitli milli takimlarda oynayan bir takimiz.bu kadar da karamsar olmaya gerek yokki.
                              kardeş ayman hasan ferhat keçeli celaleddinn hüsyin musanın toplam gol ve asistleriyle oynamayan yattaranın gol ve asistlerini bi karşılaştır
                              onlar sıradan adamlar her zaman yeri dolar ama bi yattara bi gökdeniz bunlar maç kazandıran adamar eğer ilerde bunları yalnız bırakırsan pozisyona giremez dolayısıyla verimli olamaazlar biz b aşırı korkak anlayışa karşıyız

Yorum

• kim ne derse dedin bu sene çok umutluyum..içimde bi his var rüyalarımız gerçekleşecek bu sene..
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X