Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdeniz'i düzelttim
    Çağdaş sol bek de oynayabiliyor, yani alternatif olarak yazdım hepsini
    Umut bence tam uc elemanı değil, geriden gelip fırsatçılığını konuşturan bir futbolcu tipi, forvet arkası daha uygun olur diye düşündüm
    Hedef forvet olarak hiçbirini yeterli görmüyorum. Ergin Keleş'ten ümitliyim o da çok genç henüz
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bence ersun yanalı isteyenler başarılarından ziyade oynattığı ofansif futbol için istiyorlar..ama ben hala kararsızım..mourinho mu gelsin yoksa rijkaard mı??

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O zaman nedir teklifiniz?? Hangi "başarısı olan" teknik direktör gelsin?
        Genç vede başarıya aç teknik adam olabilir mesela ünal hami ikilisi gelebilir diye düşünüyorum...Eski topçulardan oluşan bir teknik ekip kurulabilir..
        En son _SeRKaN_ tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 22:42.
        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Genç vede başarıya aç teknik adam olabilir mesela ünal hani ikilisi gelebilir diye düşünüyorum...Eski topçulardan oluşan bir teknik ekip kurulabilir..
          Bak bu çok güzel bir fikir. Bundan sonra o tercihi yapabiliriz. Ama şu anda bu imkansız. Bu sene Ziya Doğan'la devam edilecek. Merak ediyorum ilk on hafta sonunda falan lider olursak Ziya Doğan yine gönderilmek istenecek mi. Bu arada kaleci Chabbert transfer haberi ne kadar gerçek. Lens Runje'yi aldı. Lens Runje'yi aldıysa ondan daha mı kötü ki bu. Hiç izleyen var mı?

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar kusura bakmayın ama, yıllarını futbola adamış bir insan olan Ziya Doğan'ın teknik direktörlüğünü hayatı bilgisayar başında geçen yeni yetmelerin tartışması gerçekten komik. Menajerlik oyunu oynamıyoruz. Kendinizden büyük sözler sarfetmeyin. Ziya hocanın kendine göre bir sistemi oyun anyalışı var. Beğenseniz de beğenmesiniz de bunu uygulayacam diyor. Siz adamın sistemini beğenmiyorsunuz diye (şahsen bende beğenmiyorum) adamın teknik direktörlüğünü tartışma konusu yapmak ne haddinize. Kendinize gelin, boş işlerle uğraşıp durmayın. Nette kendinizi dev aynasında felan mı görüyorsunuz. Kaç kere top oynadınız ya da maç izlediniz de başımıza futbol profosörü kesildiniz. Bi durulun hele, bir soluklanın yazdığınız yazılar dönüp bir daha okuyun. Kendinize saygı gösterilmesini istiyorsanız önce sizin fikrinize uygun olmayan olaylara veya kişilere saygı göstermeyi öğrenmeniz lazım. Bilgisayar nesli hayatı futbol olan adamın teknik direkörlüğünü tartışıyor. Herkes önce kendini bilecek sonra eleştirecek.
            merak ettiğim birşey var, futbol denilen olgu, uzaya gönderilecek aracı tasarlayacak ve çalıştıracak mühendislik bilgisini öğrenecek kadar bir zorlukmu gerektiriyor, yada 3 bilinmeyenli bir denklemi, yada bilmem kaçıncı dereceden denklemi çözecek matematik bilgisini r, yada quantum fiziği bilmek ve öğrenmek kadarmı zor bir olgumudur.. futbol basit bir oyundur.şimdi gelelim ziyan hocanın sistemine, eyvallah işin taktiğini bilmem teknik yönünü bilmem bu futbol denilen kompleks oyunun, ancak bildiğim bir şey var. bu hocanın diyelimki sistemi var ve o sistemde keyifsiz, savunmaya önem veren bir sistem. onada eyvallah ,peki bu sistemde taraftarı memnun edecek bir sonuç çıktımı, şampiyon olamadık, şligine katılamadık, uefaya bile küme düşen bir takıma elenerek katılma şansını bıraktık.hocam yani bu ziyanı eleştirmek için futbol profesörümü olmak gerekiyor allahaşkına
            En son DURAS tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 22:52.

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bak bu çok güzel bir fikir. Bundan sonra o tercihi yapabiliriz. Ama şu anda bu imkansız. Bu sene Ziya Doğan'la devam edilecek. Merak ediyorum ilk on hafta sonunda falan lider olursak Ziya Doğan yine gönderilmek istenecek mi. Bu arada kaleci Chabbert transfer haberi ne kadar gerçek. Lens Runje'yi aldı. Lens Runje'yi aldıysa ondan daha mı kötü ki bu. Hiç izleyen var mı?
              Keşke iyi gidelimde tekniik adam değişmeyelim diyecem ama ben 10 hafta dayanamayız diyorum...Lider olsa tabiki kalır ama sadece gitme süresi bir kaç hafta uzar...
              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• nasıl bir mantık? futbol zekası? tecrübesi? yöneticilik anlayışı? tecrübesi? bilgisi? birikimi? geleceği düşünmesi? yeni alınan bir oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzalama geriliğini gösterir? buna izin veren adam Trabzonspora ihanet etmiştir. ya çıldırıcam resmen adam 1 yıl iyi oynucak 2. yılın sonunda 2 katı para isticek veya bedava gidecek. off ki ne off bakkal yönetemeyecek adamlar klüp yönetir hale geldi. aynı olayı celaleddinde yaşamadık mı? 2 yıllık sözleşmesi bitecek fenere gitmesin diye 600milyarlık kontratı 1 trilyon yapmadık mı? off ya keşke sinirlenmek, küfretmek çare olsada rahatlasam; ama değil ki. Allahım sen Trabzonspor'umuzu koru.

Yorum

• yaa artık gençlerle bu iş olmaz kolej takımı falan hikaye Real madridi gördük hep beraber çok fazla sayda tecrübeli oyuncu vardı şimdiye dek çok genç ve tecrübesiz bir takımın şampiyon olduğuna şahit olmadım tamam genç oyuncu da gerekli kazanmaya aç oyuncu da gerekli ama şampiyonluk için tecrübe gerekli nasıl gs hagi popescu hakan şükür bülent korkmaz la 4 sene şampiyon oldu ya bjk guinti sergen ronaldo yla şampiyon oldu yalnız buna kaleci dahil değil gidip de futbolu bıraktığını açıklamış cordobayı almak deil yani
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence ersun yanalı isteyenler başarılarından ziyade oynattığı ofansif futbol için istiyorlar..ama ben hala kararsızım..mourinho mu gelsin yoksa rijkaard mı??
                    Frank Rijkaard, dünyadaki en teknik direktör olmayan teknik direktörlerden biri daha. Ziya Doğan'ı aratacak üç beş isimden biri..
                    Barcelona'nın kaymağını yedi geçen iki yılda.
                    Bu yıl ise bir Eto'o ile Ronaldinho'ya söz geçiremedi.
                    Formsuz Ronaldinho'yu takımda tutup Eto'o yu ilk onbirin dışına attı bir kaç maç ve 9 puan ilerideki takımı şampiyon yapamadı.
                    Düzeltiyorum: 9 puan ilerideki Barcelona'yı şampiyon yapamadı..

İşin aslı istediğim teknik direktör takımın dinamikleri ile oynamayan, kararlı ama inatçı olmayan; sevecen ama pısırık olmayan; otoriter ama gaddar olmayan biri olmalı...
                    Bu birinci derecede kişilik meselesi.
                    Sonra futbol bilgisi, sonra oyun anlayışı..
                    Onun için en iyi aday hala Ünal Karaman benim için.
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gökdeniz'i düzelttim
                      Çağdaş sol bek de oynayabiliyor, yani alternatif olarak yazdım hepsini
                      Umut bence tam uc elemanı değil, geriden gelip fırsatçılığını konuşturan bir futbolcu tipi, forvet arkası daha uygun olur diye düşündüm
                      Hedef forvet olarak hiçbirini yeterli görmüyorum. Ergin Keleş'ten ümitliyim o da çok genç henüz
                      ben pek ümitli değilim erginden sakaryada çok silikti... hiç bi katkısı olmadı sakaryaya
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• cem demir neden gönderilir anlamadım...
                        poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          cem demir neden gönderilir anlamadım...
                          ben de neden alındığını anlamamıştım
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cem demir neden gönderilir anlamadım...

Adam oynamadı ki..
                            Tabi gönderilecek!

Ziya Doğan'ı gerçekten anlamıyorum...
                            Bula bula Cem'İ buldu ise yollanacak diye.
                            Hem ben o listeyi pek gerçekçi bulmadım zira içinde Mustafa Keçeli de var..
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben de neden alındığını anlamamıştım
                              adam hazırlık maçlarında çok iyiydi oynatılmadı ki gönderilsin aslında niye şaşırıyorum ki.. marcelinho , şimek eee normal yaniii
                              poetricus

Yorum

• çok tutarsızn bir yönetim aynı derecede tutarsız mantıksız ne yaptığını bilmeyen bir teknik direktörmüz varken şampiyonluk hayalden öteye geçmez
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X