İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hadi hadi birakin herzaman ayni yorumlar yok Ziya Dogan sogutmusta felanda filanda, Szymek denen .... töbee kisi kendi kacti gitti kendi kendini yedi bitirdi Ziya Dogana iftira atmanin bi anlami yok, buna izin vermem.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ben hic öle birsey hatirlamiyorum Ziya Dogan dönemindede Atay Aktug vardi Ziya Doganin raporu dogrultusunda alindi bu oyuncu.
Peki giderken Szymekin söylediklerini hatirliyormusun

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu resimdeki arkası dönük adamı alabilseydik ne güzel olurdu yaw....

Vaybe Fatihe bak 61 numarali formayi giymiyor daha, sasirdim dogrusu.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
evet hatırlıyorum ziya doğan'ın isteğiyle alındı ama şenol güneş'e yetişebildiİlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ben hic öle birsey hatirlamiyorum Ziya Dogan dönemindede Atay Aktug vardi Ziya Doganin raporu dogrultusunda alindi bu oyuncu.
Yorum
-
Ziya Dogan Konyaspor macindan sonra kacmis yerine senol gunes gelmisti ondan sonrada devre arasi syzmek alindiİlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ben hic öle birsey hatirlamiyorum Ziya Dogan dönemindede Atay Aktug vardi Ziya Doganin raporu dogrultusunda alindi bu oyuncu.
Yorum
-
Adam kendini hakli duruma cikarmak icin böle bir konusma yapti veya bu aldiginiz haberler 99% yalandir.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki giderken Szymekin söylediklerini hatirliyormusun

Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam kendini hakli duruma cikarmak icin böle bir konusma yapti veya bu aldiginiz haberler 99% yalandir.
Oldu, gözlerim doldu
Ne yalani yahu?
Adam bize Mektup bile gönderdi!
Hem yalan olsa o TD cikar ve bir aciklama yapardi dimi ama
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
bu benzetmenin neresinde seviyesizlik gördünüz ben anlayamadım. kimseye küfür edilmiyor, ağır hakaret içermiyor. işi sadece bir grup hayvanı beslenebileceği alana götürmek olan, herhangi bir düşünsel eylemi gerektirmeyen meslek grubuna daha uygun olduğu belirtiliyor. buradan çobanlar düşünmez veya düşünemez anlamı çıkarmayın işin tanımını söylemeye çalışıyorum, halihazırda insanların yaptığı bir meslekte nasıl bir hakaret ibaresi gördüğünüzü anlayamadım.( hernekadar ben bu lafı etmediysemde). ziya iyi bir kondüsyoner ama teknik adam değil benim gözümdede ayrıca çobanlıkta yapabilir gibime geliyorİlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçoban ne demek ?
kimden bahsediyorsun sen ?

Burası bu kadar seviyesiz bir forum mu ?BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
ÜLKERE HAYIR
Yorum
-
Sezon basinda istedi. Alinmadi. Senol Hoca zamaninda devre arasi alinda. Gelmeden önce Wisla`da önlibero olarak oynuyordu. Senol Hoca onu forvet arkasi oynatti, sonuc ortada. Yattara´yi da devamli ilk onbir oynatan tek hocadir. Sen Ziya`nin onu o zaman forvet arkasi oynatacagina mi inaniyorsun? Sen Ziya`yi savunmaya devam et.İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSzymeki takima alan kimdi? bunun cevabi yetiyor bile siz konusun dalga gecin bakalim nereye kadar.
Bu arada Freiburg lafi cok geciyor, defanstaki beyni Youssef Mohamad cok iyi bir isim. Seneye onunda sözlesmesi bitiyor.En son Fanatik28 tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 17:57.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
Szy,ekten adam olmaz önce insanligi bilecek saygi sevgiyi bilecek, adam kacti gitti bu ne hiddet bu ne sacmaliktir, takimi rezil duruma sokmaktan baska birsey yapmadi, adam gibi baskan gidip "Baskanim ben bu takimdan ayrilmak istiyorum" deseydi daha insanca olmazmiydi, her kötü olumsuzluklarin sorumlusu Ziya Dogan oluyor ne gariptir demi.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Ziya doğanı hiç sevmiyor olsam bile artık yapılan şakaların dozunun kaçtığını düşünüyorum.Sonuçta bu adam Trabzonspor'un teknik direktörü,sevsek de sevmesek de.
Kendisinin başarılı olmasını ve hepimizi utandırmasını çok istiyorum.Tabi istifa ederek utandırmasını tercih ederim
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Bu lakabı ben takmadım ona takanlara sor ayrıca seviyesizlikle alakası yok sen işine bak ziyanın akrabasımısın yoksa ...İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçoban ne demek ?
kimden bahsediyorsun sen ?

Burası bu kadar seviyesiz bir forum mu ?..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Td tarafından verilmiş ona bu numara..İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVaybe Fatihe bak 61 numarali formayi giymiyor daha, sasirdim dogrusu.
Hem nolmuş giymiyo da ne var şaşıracak . İlk gittiğinde 61 numaralı formayı istiyorum dedi .Bu sezon 9'u veridiler ona . Abartmanın alemi yok ."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum