ben serkanı fener maçlarında izlediğimde dikkatimi çeken noktalardan biriside adamın bariz göbekli oluşuydu sanırım bu kilodan değilde onun vücut yapısıyla alakalı bişey ...
adamın doğal göbeği var yani anlıyacağınız
belki kemikleri kalindir. ailton'a herkes sisman diyodu meger kemikleri iriymis. ama tabi göbeklide olabilir. sergen'de dogustan göbekli
Arkadaşım anladık yönetimi eleştriyorsun da biraz da insaflı olalım ne olur.
Ne demek gerekirse bedelsiz bırakalım bu topçuları ? Ödeyeceğimiz tazminatten haberin yok sanırım. Öyle birşey yaptı diyelim yönetim bu sefer söylenecek olan şu: "Yaahu şu yönetime bak topluyo adamları sonra tazminat ödeyerek, Trabzonumun paralarını sokağa atarak serbeest bırakıyo adamları..."
Tamam şu anda faydası olmayan isimlerin zamanında transfer edilmesi büyük bir hataydı bundan kimsenin şüphesi yok. Ancak şu şamada bu futbolcuların sözleşmelerini tek taraflı feshedersek zaten yüksek rakamları gösteren borçlarımız daha da katlacanak ve kulüp iyice ekonomik darlığa düşecektir.
Bana kalırsa en iyisi önce taliplileri varsa bu isimelri bonservis bedeli alarak satmak ya da federasyonun alacağı karara göre mecburen elde tutmaktır. Serbest bırakmak da neymiş ?
kardeş benim yaşım 30 a geldi ben bildim bileli Trabzonsporun transfer politikası değişmedi eğer büyük takımsan ki borçsuz büyük takım yok ve eğer şampiyonluk istiyorsan ki istediklerine inanmıyorum bazı bedeller ödemelisin bu iki topçunun bedelsiz elden çıkarılması ile şampiyon olunacaksa bazı zararlara katlanmaya razıyım ben şampiyonluk görmek için maddi açıdan batmaya razıyım çünkü yalanlardan oynanan oyunlardan sıkıldım artık....
En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 16:25.
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Şimdi toparlayalım, Jabi Cordobaya benziyor, rapçi, Serkan Junberg'e benziyor kilo verirse Şevçenko olur, ayrıca göbeği var ama doğuştan, Ziya kel, menejer açıkgöz yutturuyor, yönetici 3 büyüklerden oyuncu aldık ne büyük kulübüz diyor.... Başka gelişme?
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Şimdi toparlayalım, Jabi Cordobaya benziyor, rapçi, Serkan Junberg'e benziyor kilo verirse Şevçenko olur, ayrıca göbeği var ama doğuştan, Ziya kel, menejer açıkgöz yutturuyor, yönetici 3 büyüklerden oyuncu aldık ne büyük kulübüz diyor.... Başka gelişme?
[quote=Travelair;840536]Şimdi toparlayalım, Jabi Cordobaya benziyor, rapçi, Serkan Junberg'e benziyor kilo verirse Şevçenko olur, ayrıca göbeği var ama doğuştan, Ziya kel, menejer açıkgöz yutturuyor, yönetici 3 büyüklerden oyuncu aldık ne büyük kulübüz diyor.... Başka gelişme?[/quot
başkan TRABZONSPOR artık futbolcuların tercih ettiği bir kulüp diyor ve ekliyor ..ferhatın futbolunda ki olağanüstü gelişme ziya hocanın eseri ...dolayısıyla ziya hocanın saçları ile ferhattaki gelişme ters orantılı ....tercih edilen kulüp olmamız sa doğru orantılı ..bütün bunlar biz göreve geldikten sonra oldu diyen başkanın da saçlarının gür olmadığını düşünürsek ..... ben işin içinden çıkamıyorum.........
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum