Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jabi karizmatik adam ya

Tam bi Amerikalı Repçi edası var adamda
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• jabi kordobaya benziyor

Yorum

• İlk olarak ziyaaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben serkanı fener maçlarında izlediğimde dikkatimi çeken noktalardan biriside adamın bariz göbekli oluşuydu sanırım bu kilodan değilde onun vücut yapısıyla alakalı bişey ...

adamın doğal göbeği var yani anlıyacağınız
        belki kemikleri kalindir. ailton'a herkes sisman diyodu meger kemikleri iriymis. ama tabi göbeklide olabilir. sergen'de dogustan göbekli
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• maç seyrederken küfür edecek bi adam daha geldi..

hayırlı olsun

Yorum

• gokdeniz emre serkan kucuk topcular ama kaliplari hemen hemen ayni..
            İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak SELIMMM1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              maç seyrederken küfür edecek bi adam daha geldi..

hayırlı olsun
              Ne alaka kardeşim sende yaw sen küfür etmek için mi maç izliyon...
              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne alaka kardeşim sende yaw sen küfür etmek için mi maç izliyon...

abi boşver bunlara ronaldinho yu getirsek beğendiremezsin..o zamnda derlerki dünyanın en iyi futbolcusunun burda ne işi var..
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak ziyaaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tüm renkdaşlarıma merhaba

yeni üeye oldum bi kaleci bi forvet bi solbek bide ortasaha istiyorum
                  Hoşgeldin, ama forumdaki genel havaya bakınca isimden kaybedeceksin...

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Süper

Senmi yaptın?Avatarıma koyuyom ok?

Yorum

• İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşım anladık yönetimi eleştriyorsun da biraz da insaflı olalım ne olur.
                      Ne demek gerekirse bedelsiz bırakalım bu topçuları ? Ödeyeceğimiz tazminatten haberin yok sanırım. Öyle birşey yaptı diyelim yönetim bu sefer söylenecek olan şu: "Yaahu şu yönetime bak topluyo adamları sonra tazminat ödeyerek, Trabzonumun paralarını sokağa atarak serbeest bırakıyo adamları..."

Tamam şu anda faydası olmayan isimlerin zamanında transfer edilmesi büyük bir hataydı bundan kimsenin şüphesi yok. Ancak şu şamada bu futbolcuların sözleşmelerini tek taraflı feshedersek zaten yüksek rakamları gösteren borçlarımız daha da katlacanak ve kulüp iyice ekonomik darlığa düşecektir.

Bana kalırsa en iyisi önce taliplileri varsa bu isimelri bonservis bedeli alarak satmak ya da federasyonun alacağı karara göre mecburen elde tutmaktır. Serbest bırakmak da neymiş ?
                      kardeş benim yaşım 30 a geldi ben bildim bileli Trabzonsporun transfer politikası değişmedi eğer büyük takımsan ki borçsuz büyük takım yok ve eğer şampiyonluk istiyorsan ki istediklerine inanmıyorum bazı bedeller ödemelisin bu iki topçunun bedelsiz elden çıkarılması ile şampiyon olunacaksa bazı zararlara katlanmaya razıyım ben şampiyonluk görmek için maddi açıdan batmaya razıyım çünkü yalanlardan oynanan oyunlardan sıkıldım artık....
                      En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 16:25.
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Şimdi toparlayalım, Jabi Cordobaya benziyor, rapçi, Serkan Junberg'e benziyor kilo verirse Şevçenko olur, ayrıca göbeği var ama doğuştan, Ziya kel, menejer açıkgöz yutturuyor, yönetici 3 büyüklerden oyuncu aldık ne büyük kulübüz diyor.... Başka gelişme?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hoşgeldin, ama forumdaki genel havaya bakınca isimden kaybedeceksin...

benceedde ne öyle ziyaaa bari nuriiii yazsaydın yada kaçelinyoooo
                          poetricus

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdi toparlayalım, Jabi Cordobaya benziyor, rapçi, Serkan Junberg'e benziyor kilo verirse Şevçenko olur, ayrıca göbeği var ama doğuştan, Ziya kel, menejer açıkgöz yutturuyor, yönetici 3 büyüklerden oyuncu aldık ne büyük kulübüz diyor.... Başka gelişme?
                            +1

Birde Musampa alkolik , Palermo deli...

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Süper

Senmi yaptın?Avatarıma koyuyom ok?
                              hehe evt, tamam olur
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• [quote=Travelair;840536]Şimdi toparlayalım, Jabi Cordobaya benziyor, rapçi, Serkan Junberg'e benziyor kilo verirse Şevçenko olur, ayrıca göbeği var ama doğuştan, Ziya kel, menejer açıkgöz yutturuyor, yönetici 3 büyüklerden oyuncu aldık ne büyük kulübüz diyor.... Başka gelişme?[/quot

başkan TRABZONSPOR artık futbolcuların tercih ettiği bir kulüp diyor ve ekliyor ..ferhatın futbolunda ki olağanüstü gelişme ziya hocanın eseri ...dolayısıyla ziya hocanın saçları ile ferhattaki gelişme ters orantılı ....tercih edilen kulüp olmamız sa doğru orantılı ..bütün bunlar biz göreve geldikten sonra oldu diyen başkanın da saçlarının gür olmadığını düşünürsek ..... ben işin içinden çıkamıyorum.........
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X