Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• palermo iyidir...
    yönetim görüsme odasına...

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jabi Trabzon'a Geldi
      Jabi Trabzon'da. Trabzonspor'un her konuda anlaşmaya vardığı Gine asıllı futbolcu Jabi bugün Trabzon'a geldi.
      bu adam bizle resmi sözleşme imzalıyabiliyomu???belkide ev tutmak için gelmiştir

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Jabi Trabzon'a Geldi
        Jabi Trabzon'da. Trabzonspor'un her konuda anlaşmaya vardığı Gine asıllı futbolcu Jabi bugün Trabzon'a geldi.
        Nie çünkü djokaj gitti.demekki birinin hemen gelmesini istiyosak birini hemen göndermeliyiz.

O halde nerde o beyaz bereli çocuk?Jun ile musampa hala duruyoda!
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• bence bu adam tam bir balon bizim takımda tomas jun da farkı olmaz kesinlikle
          Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın

Bırakın o şeref bizde kalsın....!

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arjantinde Martin Palermoya lakap olarak "Deli Palermo" vermisler
            gercekten biraz delilik var bunda
            bizim takımda daha ne deliler var hele bir gelsin daha da delirir kesin

Yorum

• Jabi Gine Milli Takımı'ndan geldi arkadaşlar. Erciyesspor'a aldanmayın
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Transfere sadece sayısal acıdan bakmamak lazım yani 4-5 futbolcu trnasfer etmekle bu işler olmuyor olmadı yapılan 3 transferi olumlu buluyorum Jabi Serkan ve Adnan faydalı olacaklardır Trabzonsporumuza ama önemli eksiklerimizin oldugu ve özellikle rakiplerimizin güclendigi cok acık secik görünüyor.

Albayrak Trabzonspora baskan olurken yıldızlar alacagım diyerek rekor oyla baskan secildi ama maalesef görev süresi icerisinde bırakın yıldızları kimsenin pesinden kosmadıgı futbolcuları Trabzona getirdi yapması gereken önemli hamlelerin bir tanesi Martinez transferini bitirmektir bu durumda sözünü tutmalı bu futbolcuyu kendisi almalıdır bonservisini karsılamalıdır.

Umutun yanına son vurusları düzgün ve adam gecebilen forvet alınmalı ve en eksik tarafımız olan sol kenara kaliteli bir isim şartdır eger şampiyonluk iddaasıyla lige baslayacaksak.

Ayrıca Ali Güzeldal ve Özer Hurmacıda gelecek adına transfer edilmeli bir işe yaramayan cuval dolusu da para alan Keceli gibileri hoca ne derse desin gönderilmelidir Aralık ayında baskan adayı Sayın baskan olacaktır baskası degil.
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  su "mentalite" kelimesini hani söylemiyecektin daha

Yanlis hatirliyorsun

Ben o zati Muhteremin Adini duymak istemiyorum demisdim (yani okumak istemiyorum)

O yüzden sizlerden onun icin "O TD" diye bahsedin demisdim

Aman yanlis anlasilmasin. O kesinlikle bir Küfür degildir!
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• riquelme ve palermo tam süper olur aslında
                    ezikler adriano gravesen vs ile uğraşıyor bizde bunları alsak
                    bu futbolcular konusunda gerçekten bir düşünce varmı yoksa forumalrdaki temenniler yada gazetelrin uydurmasımı ??????
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• arkadaşlar orta sahadan attıgı golü izleyin çok süper yaa harbi deli bişi buu tam bizlik
                      BMN | ANTALYA
                      Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• ya bu palermoyu alalım jun gibi olursa talibi olur bunun elde kalmaz yane genelde arjantinli futbolcular avrupadan sonra eski klüplerine dönüyolar bkz. riquelme,veron gibi bu da elde kalmaz

Yorum

• marce ninde ortasahadan attığı golü izlemiştik gelmeden önce bu adamlar ziyanın eline geldimi kalenin ağzından gol atamazlar bi maçtan sonra çıkıp palermo adamını takip etmedi ondan yedik gölü derse hiç şaşırmayın aynı umuta yaptığı gibi palermo zaten deliymiş iyice tımarhanelik olur heralde

Yorum

• Palermo, Ibrahim Akin, Martinez ve birde 10 Numara alinsin.
                            Bakin nasil Sampiyonluga oynuyoruz!
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar orta sahadan attıgı golü izleyin çok süper yaa harbi deli bişi buu tam bizlik
                              Bunuda Nick Carle gibi yapacaz bu gidişle adamın bütün videolarını izledik özelliklerini bile ezberlemiştik ama ne oldu bize yar olmadı bence palermo içinde bu kadar heveslenmeyelim sonu hüzünle bitiyo nede olsa kendimizi heveslendirmeye gerek yok nasıl olsa almayacak yönetim getirse bile yine kurtlar kapar elimizden bizde bu kadar aciz yönetim varken herşey beklenir bunlardan.....
                              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• HEDEFDEKİ İKİLİ!

Bordo-Mavililer Mehmet Çakır ve Necati Ateş için girişimlerini sürdürüyor.

ALBAYRAK DEVREDE

Trabzonspor, yabancı '10 numara' için arayışlarını sürdürürken, yurt içindeki öncelikli hedefleri olan Necati Ateş ve Mehmet Çakır için atağa kalktı. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın forvette alternatif yaratma düşüncesiyle Mehmet Çakır ve Necati için 'Eğer şartları zorlamazsa, alırsak takıma büyük güç katarlar' raporu üzerine Başkan Nuri Albayrak'ın devreye girdiği ifade edildi.

SOL, SONRAKİ İŞ

Mehmet Çakır'ı bırakmayı düşünmeyen G.Birliği kulübüyle pazarlıklar sürerken, Necati Ateş için G.Saray'ın tavrının netleşmesi bekleniyor. Necati'nin ayrılmak istemesi nedeniyle transferde eli güçlenen Bordo-Mavililer, G.Saray'ın bonserviste indirim yapması için 'bekle-gör' taktiği uyguluyor. Trabzonspor, sol kanat için düşündüğü Uğur Boral, İbrahim Akın, Faruk ve Eren için de şimdilik beklemede...

Ali ÖZTÜRK

Arkadaslar haber eklendiyse kusura bakmayın ama Ali Öztürk imzalı bir haber bu yani dogru olma ihtimali var Necati ile ilgili gelismeler olacak gibime geliyor bana.......
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X