Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SERKAN HAFTAYA İMZALAYACAK
    Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Fenerbahçeli Serkan'ın tatilinin bölünmemesi için resmi imzasının gelecek hafta atılacağı bildirildi..

Serkan'ın tatilde olduğu ve yönetim kurulunun da bu futbolcuyu tatilinin bölünmemesi için gelecek hafta başında Trabzon'a çağıracağı öğrenildi.

Adam Kıçını kaldırıp imzaya biLe geLmiyor. iLginch.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• BU YÖNETİMİN e-mail adresi yok mu
      orayı e-mail yağmuruna tutalım
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        BU YÖNETİMİN e-mail adresi yok mu
        nurialbayrak@paramizyok.com
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

BU YÖNETİMİN e-mail adresi yok mu
          Ya ne kadar masumane insanlar topluluğuyuz. Tribünlerden o kadar küfür yiyince anlamayanlar bizim gönderdiğimiz 3-5 maille mi anlayacaklar neyin ne olduğpunu

Yorum

• buldum bir e-mail adresi
            info@trabzonspor.org.tr
            ~Twitter ~

Yorum

• Nuri yaptı yapacağını...Mükemmel bir transfer politikasıyla Dünyanın 1 numaralı yıldızı RONALDİNHO'yu barçadan kaptı...10 yıllık sözleme imzalayan süper yıldız"TRABZONSPOR gibi bir takıma geldiğim için çok mutuluyum...Ama nuri başkan olmasaydı gelmezdim..." dedi...Nurinin yaptığı açıklamda ise "yıldız sözü verdim ve aldım" kısa ve öz konuştu
              Ne alem adam ya bizim kankidir kırdı beni

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya ne kadar masumane insanlar topluluğuyuz. Tribünlerden o kadar küfür yiyince anlamayanlar bizim gönderdiğimiz 3-5 maille mi anlayacaklar neyin ne olduğpunu
                nekadar karamsal birisin.. hic olmaza birsey yapmaga calisiyoruz
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3-5 mi?????
                  ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nuri yaptı yapacağını...Mükemmel bir transfer politikasıyla Dünyanın 1 numaralı yıldızı RONALDİNHO'yu barçadan kaptı...10 yıllık sözleme imzalayan süper yıldız"TRABZONSPOR gibi bir takıma geldiğim için çok mutuluyum...Ama nuri başkan olmasaydı gelmezdim..." dedi...Nurinin yaptığı açıklamda ise "yıldız sözü verdim ve aldım" kısa ve öz konuştu
                    Ne alem adam ya bizim kankidir kırdı beni
                    10 yıllık bide
                    ~Twitter ~

Yorum

10 yıllık bide
                      he ya

Yorum

• Dha Muhabirinin verdiği habere göre Bobadillayla görüşüyormuşlar o olmazsa Cordobaymış Aradan Martinez sıyrılırsa hiç şaşırmam

Yine bonservisi olmayan Martin Palermoya bir milyon küsür teklif etmişler
                        Psikopat bi topçu bu Palermo Arjantinde en iyilerdendir o ayrı

Arada Vieri adı geçti yakında İnzaghiye de el atabiliriz

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nekadar karamsal birisin.. hic olmaza birsey yapmaga calisiyoruz
                          Beni sence bu düşüğnceye ne itti bir düşün. Ben bunlardan hiç bir şey beklemiyorum. Uğraşınız boşa gidecek...

İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3-5 mi?????
                          3000-5000 olsa ne olacak....

Yorum

• bu yonetim ziya ile birlikte aralik ayinda giderler diye dusunuyorum..
                            karaiplerde bir trazonsporlu..
                            bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu yonetim ziya ile birlikte aralik ayinda giderler diye dusunuyorum..
                              Aralık ayında bi kongre olması bile cok mantıksız mayısta olması daha iyi olurdu daha erken kurtulurduk...

Yorum

• bence vieri alırsak çok iyi iş yapar tabi nasıl alacağız o ayrı tabi bizimkisi hayal

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X