Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o zaman başka sayfaya gir dostum...
    bence sen yazma hangi başlığa gireceğimi sana soracak değilim.
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bnde artık özerim

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Babasi türk mü ne galiba ..anasina cekmis herhalde
        yok baba ingiliz anne kıbrıslı..

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne demek size ne? Lafını bil öyle konuş. Burası kimsenin malı değil. Yazılan her şey ilgilendirir beni. Aynı adamın aynı mesajını 100 kez okumak istemiyorum. Burası oyuncak değil..
          nuri albayrak ve ziya doğan anlaşılan hepimizin psikolojisini bozmuş ne diyeyim daha ben

Yorum

• farketmez abartı ve bos bir transfer colin ingilterenin göbeğinde görülmeyeni ferner mi gördü
            ??

Yorum

• TRABZON'DA GÖKDENİZ GİDİYOR MU ?Trabzonspor, Middlesbrough, Newcastle United ve Blackburn Rovers'ın talip olduğu Gökdeniz Karadeniz için görüşmelerde öne geçen Middlesbrough Kulübü'nden resmi transfer teklifini bekliyor.

Middlesbrough yöneticileriyle İstanbul'da görüşen Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Başer, kulübünün Gökdeniz konusundaki düşüncelerini aktardı ve önerilen şartlarda bu transferin gerçekleşmesinin zor olacağını iletti. Bu gelişmeler üzerine İngiliz kulübünün Trabzonspor'a yeni bir teklifle gelmesi beklenirken, Bordo-mavili kulüp de gelişmeleri beklemeye başladı.

Gökdeniz Karadeniz gibi önemli bir oyuncusunu kaybetmek istemeyen Trabzonspor Kulübü'nün bu transferin gerçekleşmesine sıcak bakmadığı da öğrenilirken, diğer yandan da Başkan Nuri Albayrak'ın bu sezon için Gökdeniz'e Avrupa'dan teklif gelmesi halinde bunun değerlendirileceğini açıklaması üzerine gelecek tekliflerin değerlendirmeye alınacağı öğrenildi.

Öte yandan, İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough, Newcastle United ve Blackburn Rovers'ın Gökdeniz'e talip olduğu, bu kulüplerin yapacakları teklifler karşısında Trabzonspor'un bir değerlendirme yapacağı ve son sözü Başkan Albayrak'ın söyleyeceği belirtiliyor.
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sevgili yöneticilerimiz şöyle bir açıklama yaparlar:"Futbolcu izlemeye gidiyoruz."ama ne gerek var o kadar yol gitmeye,para harcamaya...Ama sevgili yönetcimiz çaresini bulmuştur.Hemen atlar arabasına evin yolunu tutar.Nete bağlanır çabucak veeeeeee youtube.com tabi ki.Seç,beğen,al...Nasıl olsa youtube de videosu olan profesyonel-amatör her futbolcu birer ronaldinho."Ne gidicem o kadar yolu" der bizim yönetici.Bi kaç tane alırız şurdan.Nasıl olsa youtube bonservis bedeli de istemez.İstese nolurki,ona da veririz 1 küsur milyon Euro.Zaten biz futbolcu koleksiyonu yapıyoruz.Bu taraftara yaranılmaz ama.Hep geniş kadro ister dururlar,sonra konuşurlar.İşte alın size 60-70 furbolcu.İşte size derin kadro...

Not: Bizim mahallenin manavı Bahattin abinin oğlu Sametin halı saha görüntüleri de youtube de... Aman diyim...
                bu adamlar devre arası başlamadılarmı transfer çalışmalarına sürekli kandırılıyoruz ALLAH CEZALARINI VERSİN

Yorum

• İlk olarak abcdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  FLAŞ.FLAŞ.. VE TRABZONSPOR KALECİ TRANSFERİNİ BİTİRDİ
                  Kaleci transferini arapsaçına çeviren bordo-mavili yönetim Oscar Cordoba ile dün görüştü ve prensip anlaşmasına vardı.

Trabzonspor, kaleci transferini bilinçli olarak karışık hale getirdi. Hedef şaşırtıp, fiyat düşürmeye çalışan bordo-mavililer önceki gün Bobadilla'nın menajeri ile görüştü. Dün ise rota yine değişip Cordoba'ya döndü. Bonservisi elinde olan ve 350 bin euro'ya mal olacak Cordoba'nın Türkiye'yi tanıması onun ismini
                  öne çıkardı.

Eğer bu haber doğru ise ve bu transfer gerçekleşirse, bu seneki işin rengi belli olmuştuur...
                  Ey yönetim geçen bir duru yapmıştı Alkaralar... Satlık taraftar var diye... İlhan Cavcav onlarıda satlığa çıkarmış herhalde... Bari onlarıda alında, o adamlar alışmıştır en iyi futbolcularının satılmasına... Bizdeki yıldızları kolayca elden çıkarırasınız...
                  Çok şey yazacamda, ceza alırım diye korkuyorum... Sonrada o güzelim transferlerinize yorum yapamam hasta olurum valla... O nedenle siz söylediğimi varsayııın...Anlarsınız artık... ne diyeeyim...
                  ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence sen yazma hangi başlığa gireceğimi sana soracak değilim.

Yorum

• cordobayı istemiyoruzz yaa nedir bu haberler ....

Yorum

• MUSAMPA YOLCU !
                        Intertoto Kupası maçları için Trabzon'a çağırılan Musampa'nın, avukatları aracılığıyla bordo-mavili kulübe haber göndererek, kampa katılmak istemediğini bildirdiği ortaya çıktı. Hollandalı oyuncunun, Trabzon'dan ayrılmayı düşündüğü için bu süreçte kendisine gelecek teklifleri değerlendirmek istediği vurgulandı.
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Nerde bir çapulcu var onu alıyolar adi herifler...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cordobayı istemiyoruzz yaa nedir bu haberler ....
                            bizi takan yok boşuna kendini paralama

Yorum

• cordoba bizde komik goller yemez son dakikada topu sağa sola da atmaz üzülmeyin ...

Yorum

• UĞUR BORAL GELİYOR MU ?

Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan’ın, “Sola bir adam alırsak, takım çok daha güçlenir'' diye açıklama yapmasının ardından arayışlara giren yönetim, Fenerbahçeli Uğur Boral’a teklif getirmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe’nin Roberto Carlos ve Wederson’u almasının ardından bu bölgede şişkinlik olacağını düşünen yönetim, Serkan Balcı’dan sonra bu futbolcunun işini bitirmek için harekete geçiyor. Boral’ın sözleşmesinin devam etmesine rağmen Fenerbahçe yönetiminin yüksek bir ücret talep etmesini beklemeyen yönetim, Uğur Boral transferinin gerçekleşmemesi durumunda Gençlerbirliği’nin genç sol kanat oyuncusu Eren’e yönelecek. Bu futbolcu için daha öncede girişimde bulunan yönetim, Ersun Yanal’ın “Veremem'' demesi üzerine transferden vazgeçmişti.
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X