Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardeşim, bir büyüğümüzündediği gibi empati yap.sihirli kelime bu empati yap kendini fenerli taraftar, gsli taraftar yerine koy, nirvanaya ulaş nede olsa büyüklerimiz öyle diyor
    Yapıyorum abi büyügümüzün dedigi gibi empati yapıyorum durmadan kendimi onların yerine koyuyorum ama nasılsa her yapısımda sinirleniyorum dolapımın en güzel kösesinde bordo-mavi formam duruyor ama olmuyor abi bir türlü rahatlayamıyorum ne simdi Cordobanın mı resmini asacagız dolabımıza
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Fotomac. Tarih 31.07.2007!!!

TD Z.D. Nuri Albayraka tesekkür etti. Son yillarin en iyi Kadrosunu kurduklarini ve Sampiyonlukta 1 Numarali Favori olduklarinin altini cizdi.
      Isde TD Z.D. sahaya sürecegi müthis ilk 11:

----------------------------Nuri ALBAYRAK---------------------------

Haşim SAYİTOĞLU--İbrahim Baturoğlu--Aydın Pişiren--Zekai Dülger

Emin Kahraman--Zeyyat Kafkas--Muhammet Mısır--Kahraman A.

---------------------- Ziya Dogan (Resmini bile görmek istemiyorum)-----

Haciosmanoooo (SÜPRIZ SON DAKIKA TRANSFERI! Nede olsa UCUZ OYUNCU ariyoruz!)--

TD: Haluk Ulusoy

Yedekler: Ahmet Uğur Zihni
      Abdullah Başer
      Güven Küçükosman
      Halit Muzaffer Ermiş
      Metin Özke
      Muhammet Küçükali
      Gühan Üçüncüoğlu
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yapıyorum abi büyügümüzün dedigi gibi empati yapıyorum durmadan kendimi onların yerine koyuyorum ama nasılsa her yapısımda sinirleniyorum dolapımın en güzel kösesinde bordo-mavi formam duruyor ama olmuyor abi bir türlü rahatlayamıyorum ne simdi Cordobanın mı resmini asacagız dolabımıza
        Nuri ve ziyanın resmini yaptır kalp içinde onu as

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çoban yıldızı yazalım...belki tutar...
          çobanın yıldızı--- mustafa keçeli

Yorum

• BMN | ANTALYA
            Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar alemsiniz ya. Ama bizim coban hic ortada öyle acik yer birakir mi??? Ben size gösterim onun kadrosunu:

-------------------------Cordoba-----------------------------

---Musa-----Stepanov------Risp------Erdinc-----Celaleddin----

---------------Hüseyin----Ayman----Adnan-------------------

--------------------------Serkan-----------------------------

--------------------------Umut------------------------------
              ama buda olmadi yaaa...ZD nin göz bebegi KECELINHO yu almadin kadroya..bak böyle:

------------------------CORDOBA---------------------
              Musa---Ferhat---Stepanov------Risp-----Erdinc----Celo
              --------------Hüseyin---KECELINHO---AYMAN
              ------------------------Umut
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• foruma girdim mi daha çok sinir oluyorum bu ziyaya
                BMN | ANTALYA

Yorum

• İlgili olan her yerde her zaman söylüyorum ... bu yönetimin Trabzonspora en büyük İHANETİ HAİNLİĞİ bu takımın vizyonunu sıfırlamasıdır ...geçiniz saha sonuçlarını veya türlü türlü rezilliklerini takımın en önemli degerini kendi kişisel hırs inat ve egolarına kurban ettiler...

Yukarıdaki yazıya dikkat edin 1.5 takım ile belki şampiyon olurlar vs vs vs vs ... o yazıyı çok mu dikkate almak lazım .. tabii ki hayır ...ama bu ve buna benzer şeyler çok fazla konuşuluyor ...büyük takım statüsünden çıkıp sıradan takım statüsüne sokulmaya başlandık ..bunun yansımaları ilerde bize çok pahalıya mal olacak ..

Ama kimseye suç bulmamak lazım koca camia bir şekilde sessiz kalıyorsa ki bu taaaaaaaaaaaaa Divan dan tribündeki taraftara kadar bu sonuç kaçınılmaz ...

Bu yönetimin çok büyük iki başarısı var ..

1) Müthiş masal anlatma ve inandırma kabiliyeti ....şahane gerçekten ..

2)Her tarafı ister para ile ister başka baglantılar ile baglayıp susturabilme ...

BU işin ilk ayak sesleri aslında 7 8 maçta alınan 1 puan sonrası dahi kovulmayan bir hoca ile istifa etmeyen yönetim ile belli olmuştu ...camia dışında olan taraftar dahi olmayan kişiler hep şu soruyu soruyordu ..

Trabzon nasıl bunlara tahammül ediyor ? işte cevap buralarda aranmalı idi ...

yoksa alınmadıgı için değil usul olarak rezil oldugumuz carle transferini de benim askerlik arkadaşım cordoba yı da daha çok konuşur tartışırız

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ama buda olmadi yaaa...ZD nin göz bebegi KECELINHO yu almadin kadroya..bak böyle:

------------------------CORDOBA---------------------
                    Musa---Ferhat---Stepanov------Risp-----Erdinc----Celo
                    --------------Hüseyin---KECELINHO---AYMAN
                    ------------------------Umut
                    seninki de olmadı hocam KEÇELİNHo bikere gizli forvet bu sene baksana son 2 maçta açıldı bu sene çok şey bekliyorum ondan (gol krallığı felan)
                    BMN | ANTALYA

Yorum

• bence ciddi görüs ayriliklari var suan yönetimde.stichus abi mutlaka cordobayi istemiyordur..insallah almazlar onu.mondragonuda alsak nasil olur acaba..köln le anlasmis ama olsun..
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• şu intertotoda fark yiyerek elenelim belki ziya ve yönetim birlikte gider belki iş işten geçmiş olacak ama zararın neresinden dönersek kardır hesabı.Bi sene avrupada olmamış oluruz
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Empati, sempati, kasımpatı, ısırgan otu....ne yaparsanız yapın, bu sene de böyle gider....
                          Lazzvegazz Hocam, sen bi Özer Hurmacı daha koy da izleyelim yine...bugünü de böyle geçirelim...Akşamüstü Lavezzi izler, yatmadan Stichus'u dinler, rüyamızda da Riquelme'yi görürüz hep birlikte...
                          Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                          Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• yakında Prekazi yi alırlarsa 10 numara diye hiç şaşırmam, Ceyhun a ağabeylik eder ağlanacak halimize gülüyoruz millet roberto carlosu alıyor, helgueraları konuşuyor biz daha cordobayı aldık mı, carle gitti carle geldi oof offff
                            En son hamdi bey tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 13:37.

Yorum

• aslında merak ettiğim bazı şeyler var, burada başkana yakın olup yakın olmakla kalmayıp başkanı kayıtsız şartsız destekleyen insanlar var. diyelimki başkan nuri değilde may, sümer, aktuğ bunlardan biri olsun yaklaşık 4 transfer sezonu bu seneyle birlikte 2,5 sezon başkanlık yapsın, ve bildiğimiz hiçbir olumlu(marcelinho hariç,onuda sattı ) icraate katkıda bulunmasın.başkanlıkta nuri yokmuş gibi bir yazı yazsınlarda görelim

Yorum

• Arkadaslar kusura bakmayin, mesaji göndermistim ama yinede gönderecegim arada bir, gören olur belki

vollst. Name:Özer Hurmaci
                                geboren am:20.11.1986
                                Nationalität: Türkei
                                Größe:174 cm
                                Gewicht:65 kg

Trabzonspor senin için hâlâ özel sanırım?

Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. Tatillerde Akçaabat'a geldiğimizde, en çok sevdiğimiz şey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamaktı. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcuların çoğuyla tanıştım. Ünal Hoca Ümit Milli Takım'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takımlarda. Onlarla birlikte çalışmak onur veriyor.

Röpörtajin tümü: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=1486

TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X