Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziya denilen coban hala 10 numara pesinde. Bize forvet lazim ulan for-vetttttt!!! Ceyhun'u aldi adam, oynatmayacakta baska 10 numara arayisinda hala! ALLAH sen akil fikir ver yarabbim. Umut cok iyi bir forvet olabilir, ama yanina kaliteli ve tecrübeli bir forvet lazim!!!

Yorum

• İlk olarak liverali61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tebrik ediyoruz sizleri trabzonspor tarihinin en rezil yönetimi olduğunuz için.sırada bir takım yaptınız bu takımı.
      Türkçemizde ne güzel bir söz vardır bu konuyla alakalı. Kılavuzu karga olanın (nuri ve ekibi) burnu b.ktan kurtulmaz

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        özer hurmacinin ali güzeldalin ardadan neyi eksik bunlari kesinlikle takima kazandirmamiz lazim..
        ya aynen katiliyorum hem ali hem de özer en az arda kadar kaliteli topcular
        Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
        Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
        Sevdik bi kere napalim

Yorum

• .....................tolga

jabi...........risp..........milan........v.yaman

.................serdar kurtuluş(hüseyin)

yattara..............................gökdeniz

...................özer(mehmet çakır)

..............umut.........f.tekke(ali güzeldal)

yav şu kadroyu ziya bile şampiyon yapar...

Yorum

• Resmi olarak acıklandı Besiktas Rüstü ve Yozgatlıyı aldı Runjeyi göndereceklermis böylece bir yabancı hakları daha acılmıs oldu Kalede de iki iyi kalecisi var Hakan ve Rüstü simdi Stichus gelir Trabzona futbolcu getirmek kolaymı der Lavezzi hayal der ne oldu bizmi unuttuk biz birinci Lig takımıyız degilmi?
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• artık hiç transfer beklemiyorum yönetimden eldeki tutsunlar aralık ayına kadar yeter
              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• yaa arkadaşlar antalyalıyım ve cordobayı cok cok iyi tanıyorum adamın hiç resmiyeti yok hiçbir maça kazanalım gözüyle cıkmıyor onun için 90 dk bitsin de nasıl biterse bitsin düşüncesi varr zaten kale de durdugunu göremezsiniz şaka demiyorum adam gercekten de ön libero gibi oynuyo ahh ulan ziya gene kedi gibi 4 ayak üstüne düştün nuriye dua et bi çn libero daha aldın...
                BMN | ANTALYA
                Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• ziya yurt dışında çoban arıyor bugün yarın avni aker i hipodrom yapacak belki öyle demeyin........

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    .....................tolga

jabi...........risp..........milan........v.yaman

.................serdar kurtuluş(hüseyin)

yattara..............................gökdeniz

...................özer(mehmet çakır)

..............umut.........f.tekke(ali güzeldal)

yav şu kadroyu ziya bile şampiyon yapar...
                    Büyük konuşma ziya ne yapar ne eder bu kadroyu 4. yapar Hiç bir şey yapamazsa jabi ile volkan yamanın yeridir

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      4-4-2 ..Su Ziyaya kimse anlatabilirmi avrupada artik böyle oynandigini

------------Tolga/Cordo------------
                      Jabi------Step------Edinc-----Adnan
                      Yattara----Gökdeniz--Serkan----Özer
                      -----------Ceyhun--Umut-----------
                      Adnan neden sol bekte?
                      Adnan sol bek oyuncusu degilki.
                      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Arkadaslar kusura bakmayin, mesaji göndermistim ama yinede gönderecegim arada bir, gören olur belki

vollst. Name:Özer Hurmaci
                        geboren am:20.11.1986
                        Nationalität: Türkei
                        Größe:174 cm
                        Gewicht:65 kg

Trabzonspor senin için hâlâ özel sanırım?

Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. Tatillerde Akçaabat'a geldiğimizde, en çok sevdiğimiz şey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamaktı. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcuların çoğuyla tanıştım. Ünal Hoca Ümit Milli Takım'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takımlarda. Onlarla birlikte çalışmak onur veriyor.

Röpörtajin tümü: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=1486

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Resmi olarak acıklandı Besiktas Rüstü ve Yozgatlıyı aldı Runjeyi göndereceklermis böylece bir yabancı hakları daha acılmıs oldu Kalede de iki iyi kalecisi var Hakan ve Rüstü simdi Stichus gelir Trabzona futbolcu getirmek kolaymı der Lavezzi hayal der ne oldu bizmi unuttuk biz birinci Lig takımıyız degilmi?

Bizim Baskanda cikar ve derki: Futbolcular Istanbulu tercih ediyor
                          Nasil olsa o isin kolayini bulmus.

Ulan sizin topunuzun ben..............

La havle............
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Silopi cudisporda bize gelebilecek futbolcular var ziyayı yollasakta bnir baksa

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adnan neden sol bekte?
                              Adnan sol bek oyuncusu degilki.
                              bu cocuk heryerde oynar bence
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özer HURMACI'yı seyrederken YATTARA'yı seyrediyormuşum gibi geldi bana. Ligimizde böyle topçular var mıymış ve biz niye farkedememişiz, hayret! Üstüne üstlük bir de Trabzon'lu ve de TRABZONSPOR'lu. Ama boşuna heveslenmeyelim. Nasıl olsa bu beceriksiz yönetim böyle değerleri transfer edemez. Hem de kendi çocuğu.
                                Evet aynen ben de öyle düşündüm....Özer ve Ali, sanki Yattara ve Fatih Tekke'den esintiler sunuyorlar...Özer biraz topu ayağında fazla tutsa da (ki Karadeniz kökenli topçuların genel özelliklerinden birisidir bence) takım oyunu oynamaya da özen veriyor, zor durumda çok güzel pasları da var...Orta sahamızda uzun yıllar oynar, hem de milli futbolcu olarak...
                                Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                                Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X