İlk olarak x_man tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim yöetimden bi cacık olmaz bi ara yürüyüş yapmıştık trabzonda aynısınımı yapsak ne
amuda bile kalksak fayda yok
adamlar yüzsüz napalım..
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
hepimiz ali güzeldalız iyi kimse o oynayacak formayı o ıslatacak yoksa torpilliler değil ziyanın yalakaları musa ayman hasan celaleddin keçelinho ferhat TKS(torpilli ve kazmalarspor)İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin ali güzeldal olduğundan şüphelenmeye başladım
ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin ali güzeldal olduğundan şüphelenmeye başladım

keske o olsam....napim usta bunlari alacaksin ve oynatacaksin...yenilirsekte onlarla yenilelim
BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !
Yorum
-
cordobaya yumurtamı atsak ne belki vazgeçer gerçi o yüzsüzdür yine imzalar fenerede maç satarya neyseİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarin pazar aslinda daha fazla olmaliydik burda
pazar günü transfer olmaz degilmi..cordobaya imza attirirlarmi.ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
arkadas asagida yazmissin 20../20.. sampiyon ts felan...acaba daha görebilecekmiyiz o sampiyonlugu? bi zahmet bunuda söylersenİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarin pazar aslinda daha fazla olmaliydik burda
pazar günü transfer olmaz degilmi..cordobaya imza attirirlarmi.
BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarin pazar aslinda daha fazla olmaliydik burda
pazar günü transfer olmaz degilmi..cordobaya imza attirirlarmi.
pazar omasının transferle ne alakası var..haa doğru bugün pazar tatil! yarın pazatesi giydin fesi,salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mübarek gün!! yok arkadaş biz transfer yapamayız o zamn

Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
onun sayesinde sebat kümede kalmistiİlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecordobaya yumurtamı atsak ne belki vazgeçer gerçi o yüzsüzdür yine imzalar fenerede maç satarya neyse
o macta yedigi golleri unutmadim..bi adam ancak böyle göstere göstere yemek ister golleri.simdi kalktik böyle birini almaya kalkisiyoruz.isin ilginc tarafi iki tane küme düsmüs takimin kalecisine talibiz.seneye kesin sampiyon oluruz artik
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
HİÇ SORMA küme düşen takımdan jabi 2.ligde kadro dışı kalan ADNAN artık serkan balcı ŞİKECİ CORDOBA hamal ayman inceci çağdaş gsyi şampiyon yapan adam keçelinho vay anasınıİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonun sayesinde sebat kümede kalmisti
o macta yedigi golleri unutmadim..bi adam ancak böyle göstere göstere yemek ister golleri.simdi kalktik böyle birini almaya kalkisiyoruz.isin ilginc tarafi iki tane küme düsmüs takimin kalecisine talibiz.seneye kesin sampiyon oluruz artikALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
bak evet ilk ikisini saymayi unutmustum.adnan kadro disimi kalmisti.belki sözlesmesini uzatmadigi icindir.ben jabi transferinede yalandir demistim hatta cagdas transferinede.korkmaya basladim gercekten cünkü cordoba transferinede yalan diyordum..İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHİÇ SORMA küme düşen takımdan jabi 2.ligde kadro dışı kalan ADNAN artık serkan balcı ŞİKECİ CORDOBA hamal ayman inceci çağdaş gsyi şampiyon yapan adam keçelinho vay anasınıKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum