Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizim yöetimden bi cacık olmaz bi ara yürüyüş yapmıştık trabzonda aynısınımı yapsak ne
    ne kadar yürüyüs yaparsak yapalim hic ise yaramaz...yani bosuna yürüypte yorulmuyalim...bu takimin basina ahmet agaoglu lazim belki ozaman birseyler olur
    BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

bizim yöetimden bi cacık olmaz bi ara yürüyüş yapmıştık trabzonda aynısınımı yapsak ne

amuda bile kalksak fayda yok adamlar yüzsüz napalım..
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        senin ali güzeldal olduğundan şüphelenmeye başladım
        hepimiz ali güzeldalız iyi kimse o oynayacak formayı o ıslatacak yoksa torpilliler değil ziyanın yalakaları musa ayman hasan celaleddin keçelinho ferhat TKS(torpilli ve kazmalarspor)
        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          senin ali güzeldal olduğundan şüphelenmeye başladım

keske o olsam....napim usta bunlari alacaksin ve oynatacaksin...yenilirsekte onlarla yenilelim
          BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak turgi tarafından gönderildi
            peki okuyup ta ziyaya ve nuriye kadar gidermi bu yazılar.....
            çok aşırı sayıda yollarsak tabiki gider orda oturanlar eşek değilya adamların görevi o iletişim yani
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak turgi tarafından gönderildi
              peki okuyup ta ziyaya ve nuriye kadar gidermi bu yazılar.....
              ne gitmesi? okunmadan silinir yazdiklarin

Yorum

• yarin pazar aslinda daha fazla olmaliydik burda pazar günü transfer olmaz degilmi..cordobaya imza attirirlarmi.
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• ya kardesim nerde bi tip oyuncu var bizim takimi bulur...yok keceli yok ömer riza...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yarin pazar aslinda daha fazla olmaliydik burda pazar günü transfer olmaz degilmi..cordobaya imza attirirlarmi.
                    cordobaya yumurtamı atsak ne belki vazgeçer gerçi o yüzsüzdür yine imzalar fenerede maç satarya neyse
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

yarin pazar aslinda daha fazla olmaliydik burda pazar günü transfer olmaz degilmi..cordobaya imza attirirlarmi.
                      arkadas asagida yazmissin 20../20.. sampiyon ts felan...acaba daha görebilecekmiyiz o sampiyonlugu? bi zahmet bunuda söylersen

Yorum

• ölümüne_ts tarafından yazılan
                        yarin pazar aslinda daha fazla olmaliydik burda pazar günü transfer olmaz degilmi..cordobaya imza attirirlarmi
                        bunada şükret bence ilerde bir tek ALLAHIN KULU OLMAYABİLİR
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

pazar omasının transferle ne alakası var..haa doğru bugün pazar tatil! yarın pazatesi giydin fesi,salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mübarek gün!! yok arkadaş biz transfer yapamayız o zamn
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

cordobaya yumurtamı atsak ne belki vazgeçer gerçi o yüzsüzdür yine imzalar fenerede maç satarya neyse
                            onun sayesinde sebat kümede kalmisti o macta yedigi golleri unutmadim..bi adam ancak böyle göstere göstere yemek ister golleri.simdi kalktik böyle birini almaya kalkisiyoruz.isin ilginc tarafi iki tane küme düsmüs takimin kalecisine talibiz.seneye kesin sampiyon oluruz artik

Yorum

onun sayesinde sebat kümede kalmisti o macta yedigi golleri unutmadim..bi adam ancak böyle göstere göstere yemek ister golleri.simdi kalktik böyle birini almaya kalkisiyoruz.isin ilginc tarafi iki tane küme düsmüs takimin kalecisine talibiz.seneye kesin sampiyon oluruz artik
                              HİÇ SORMA küme düşen takımdan jabi 2.ligde kadro dışı kalan ADNAN artık serkan balcı ŞİKECİ CORDOBA hamal ayman inceci çağdaş gsyi şampiyon yapan adam keçelinho vay anasını
                              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

HİÇ SORMA küme düşen takımdan jabi 2.ligde kadro dışı kalan ADNAN artık serkan balcı ŞİKECİ CORDOBA hamal ayman inceci çağdaş gsyi şampiyon yapan adam keçelinho vay anasını
                                bak evet ilk ikisini saymayi unutmustum.adnan kadro disimi kalmisti.belki sözlesmesini uzatmadigi icindir.ben jabi transferinede yalandir demistim hatta cagdas transferinede.korkmaya basladim gercekten cünkü cordoba transferinede yalan diyordum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X