Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aralık ayını beklemekten başka çare yok ...belki daha da erken olur kurtuluş ....

Yönetim dogru karar vermiştir hoca?????? konusunda .. yani olmayan bir şey konusunda karar alınamaz ama olsun ...dirayetli olan bir teknik direktör der ki benim istediğim adamlar şunlar ... şunları alırsanız ben devam ederim yoksa ben bir şey yapamam bırakır giderim ...

Yönetim bu işlere karışacak idi madem o zaman sözleşmeleri sezon sonunda bitecek ayman risp ve ceyhuna para verdi ??????başımız göge mi verdi ? bu adamlar olmasa kaçıncı olacaktık ? küme mi düşecektik ? en kötü 5 olurduk ...

Yabancı sınırı kalkınca bakalım bu kontenjan masalı ne kadar sürecek ? son dönemlerine geldik bu masalın ...

Şunu beklerdim sayın başkandan ve yönetim olmayan kurulundan ...

Çıkın , Biz bu işlerden anlamıyoruz es kaza yönetime geldik elimize yüzümüze bulaştırdık takımı hepten borca sokup hiç bir halt edemedik kurumsal anlamda olan ne varsa onun da arkasına düştük paramız da yok mali genel kurulda da bu borcu azaltıp öyle gidecegiz dedik diye konuşun ...

Ben bir çözüm yolu yazayım ...korkmadan eger dogru ise o rakamlar satın gökdenizi hatta isteyen varsa hüseyini de ...gidin adam alın pardon adam gibi oyuncu alın .. zaten adam gibi adam bir hoca ??!! var ...öyle böyle günü kurtarmak iş değil ...

Ama bu işleri yapabilmek için dirayetli cesaretli bir başkan ve yönetim kurulu ile işi bilen hoca lazım ... Allaha şükür bir tane bile yok bunlardan şu an bizde ..

Masal anlatma konusunda ise büyük bir maharet var bu takdir-e şayan ...

Bazı arkadaşlara da bir şey yazayım ... ismi çok iyi olan oyuncular dışında eger Trabzonspor yabancı oyuncu alamıyorsa bu takımın büyüklüğü ile alakalı değil yönetim ile alakalıdır ... bu forumda yazılan çok rahat alınma şansı olacak oyuncular da var ...bazı oyuncular hayaldir onu kabul etmek lazım ama taraftarın genel kabul gösterdiği çok oyuncuyu alabilirsiniz ...Trabzonspora bu oyuncuları kazandıracak yönetim yoksa ki yok bırakıp çekilip gittikleri zaman bu oyuncuları alacak yönetimin oldugunu görürler .. Trabzonspor bu kadar belki de tarihinde rezil olmamıştı alaya alınmamıştı herkesle kavgalı olmamıştı en önemlisi vizyonsuz çapsız olmamıştı ...

Her şey çok güzel olacak biraz daha dayanamak lazım .. gerçekten çok güzel olacak ... en son dayanma sınırı da Aralık ayı ...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lavezzi hayal olmamalı...Bu adamın alınabileceğini düşünüyorum...4 mil E verilirse kulübü ile birlikte kendisine 2 yıllık, adam gelir bize...Arjantin de senede 750 bin E dan fazla kazanacağını sanmıyorum...

Tanımayanlar için ben kefilim, şampiyon yapar bizi...22 yaşında, Hagi nin hızlısı ve daha gole yakını diyebilirim...
      ustadım lavezzi hayalmış hayal bizim alcağımız oyuncu carleye verceğimiz fiyattan biraz fazla olcakmış.
      bakıyosun musampaya garanti parayı verecen nasıl oluyosa )))
      musampayıda oynatmıyon bak bide )))
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Stichus, anladığım kadarıyla yabancı bir forvet ve yerli bir kaleci alıp transferi kapatacağız...Bu durumda 10 numara işi yattı galiba...Madem öyle, şu başka bir işi de olan Arjantin'li 10 numara kimdi söyle de, biraz araştıralım, hiç olmazsa kafamız dağılsın, forum renklensin!
        Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
        Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          konuyla alakali degil ama hangi kanal veriyor ve saat kacta basliyacak usta
          şimdi açsan fox tv yi sinan ın maçına yetişirsin 5-10 dk ya kadar başlar ..yüzyılın maçı deniyo bu maç için bayağı iddialı bir maç
          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• su fox tv nin internetten seyredilebilecek bir adresi yok mu ?
            karaiplerde bir trazonsporlu..
            bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ustadım lavezzi hayalmış hayal bizim alcağımız oyuncu carleye verceğimiz fiyattan biraz fazla olcakmış.
              bakıyosun musampaya garanti parayı verecen nasıl oluyosa )))
              musampayıda oynatmıyon bak bide )))
              @ gerçekefsane

ikimiz Lavezzi için bi kampanya başlatsak iyi olacak...Ben her hafta ağzım açık izliyorum Sport İtalia kanalından Lavezzi yi...Bu adam dünyanın büyük takımlarından birine gitmeden alınmalı...Ribery gibi bi adam ama daha teknik...Çok ciddiyim...Bu adam alınmalı...Başka transfere de gerek yok...mUSAMPA, jUN, dJOKAJ gibi hazır yiyiciler gitti mi Lavezzi nin parası çıkar kendiliğinden.1 mil E YA oyuncu alırsan seneye Musampa gibi satmak için çabalarsın...
              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• ya bende baska bisey gösteriyor fox tv allah allah ....
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  su fox tv nin internetten seyredilebilecek bir adresi yok mu ?
                  evet ya yurtdisindan izliyemiyoruz

Yorum

• Bizim yönetim, transfer politikasını şu andaki şekliyle devam ettirirse önümüzdeki sene yine isyan var anlaşılan. Yapılan transferlere bakın Allah aşkına ya. Adnan, Jabi, Serkan... Nedir bu rezalet anlamadım! Ya bir düşünün. Takımımızın futbolcu eksiği olan mevkîleri bu futbolcuların oynadıkları mevkiler mi? Tüm bu futbolcuları ister üst üste koyun ister alt alta koyun bir Stepanov etmez, bir Gökdeniz etmez, bir Yattara hiç etmez. Eee peki bizim yöneticilerin zoru ne ki sol kanatta, orta sahanın göbeğinde, hücumda ve kalede eksiğimiz varken bu tip oyuncuları transfer ediyor?...
                    Bana göre bunun tek cavabı var taraftarın gözünü stad projesinde olduğu gibi boyamak. Arka planda da ekonomik ve siyasi rant elde etme çabası var.
                    Bu yönetimin istifasının Trabzonspor'un yeniden doğuşu olacağını düşünüyorum...

Yorum

• bakın bir tartışma başlatmak istiyorum muhtemel rakiplerimizle alakalı..
                      peşinen de kıyaslama yoluyla halimiz gayet iyi demeye getirmeyeceğimi ilan edeyim
                      amacım kıyas değil ama empatiyi bu noktada da işletelim ve kendimizi bir an için rakiplerimizin taraftarı yerine koyup takımlarımızı eleştirelim diyorum.
                      fenerbahçe galatasaray ve beşiktaş için kendi takımımıza yönelttiğimiz soruları bir sıralayalım..
                      kalecileri nasıl?
                      yetersiz.. bence kaleci alınmalı derdim üçü için de..
                      sağbek?
                      fenerde yok beşiktaşta yok galatasarayda sabri var ama yok de sen yine..
                      stoper?
                      fenerde var.. iki taneden de fazla çıkar.. galatasarayda yok beşiktaşta hiç yok..
                      sol bek?
                      fenerde bolca var.. galatasarayda hiç yok beşiktaşta evlere şenlik baki var
                      önlibero?
                      fenerde kralı var..(aurelio) galatasarayda kralı geldi(linderoth) beşiktaşta yok..
                      sağ sol açıklar?
                      fenerde yok.. galatasarayda solda arda var.. beşiktaşta yokoğluyok..
                      forvet arkası?
                      fenerde aleks var.. mecbur onunla oynayacak.. galatasarayda kralı geldi.. lincoln.. beşiktaşta delgado ricardinho toplasan bir tane yapmıyor muhtemelen ikisini de gönderecekler..
                      forvet?
                      fenerde yok, lisanslı forvet oyuncusu yok! galatasarayda çok gibi dursa da yok.. bana yetmezdi en azından.. ümiti necatiyi hakanı hasanı topla ikiyle çarp tekkenin çeyreği etmez! (daha sakin olmalıyım) beşiktaşta forvet diye bir yer yok!

bence durum budur..
                      takımımızı bu kriterlerde değerlendirdikten hemen sonra:
                      aldığımız kalecinin martinez olması durumunda bile lehimize fark oluşturacağını,
                      on numara alırsak rekabette geriye düşmeyeceğimizi,
                      iyi bir forvetle ligin tozunu atacağımızı,
                      düşünüyorum ben!

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stichus, anladığım kadarıyla yabancı bir forvet ve yerli bir kaleci alıp transferi kapatacağız...Bu durumda 10 numara işi yattı galiba...Madem öyle, şu başka bir işi de olan Arjantin'li 10 numara kimdi söyle de, biraz araştıralım, hiç olmazsa kafamız dağılsın, forum renklensin!

you tube lavezzi yaz görürsün kim olduğunu...ayrıca adan buz gibi forvet kim demiş 10 numara...???
                        poetricus

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          su fox tv nin internetten seyredilebilecek bir adresi yok mu ?
                          yeğenimde aynı dertten muzdarip o da fransa da kanal çekmiyomuş euro sunda da başka bir program var onun için araştırma yapıyorum bende bulabilirmiyim diye nette
                          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak adherent_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim yönetim, transfer politikasını şu andaki şekliyle devam ettirirse önümüzdeki sene yine isyan var anlaşılan. Yapılan transferlere bakın Allah aşkına ya. Adnan, Jabi, Serkan... Nedir bu rezalet anlamadım! Ya bir düşünün. Takımımızın futbolcu eksiği olan mevkîleri bu futbolcuların oynadıkları mevkiler mi? Tüm bu futbolcuları ister üst üste koyun ister alt alta koyun bir Stepanov etmez, bir Gökdeniz etmez, bir Yattara hiç etmez. Eee peki bizim yöneticilerin zoru ne ki sol kanatta, orta sahanın göbeğinde, hücumda ve kalede eksiğimiz varken bu tip oyuncuları transfer ediyor?...
                            Bana göre bunun tek cavabı var taraftarın gözünü stad projesinde olduğu gibi boyamak. Arka planda da ekonomik ve siyasi rant elde etme çabası var.
                            Bu yönetimin istifasının Trabzonspor'un yeniden doğuşu olacağını düşünüyorum...

çok güzel bir tespit ama bence son cümlen mükemmel

Yorum

• walla bulabilen varsa kanali internetten cok makbule gecer//
                              karaiplerde bir trazonsporlu..
                              bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bakın bir tartışma başlatmak istiyorum muhtemel rakiplerimizle alakalı..
                                peşinen de kıyaslama yoluyla halimiz gayet iyi demeye getirmeyeceğimi ilan edeyim
                                amacım kıyas değil ama empatiyi bu noktada da işletelim ve kendimizi bir an için rakiplerimizin taraftarı yerine koyup takımlarımızı eleştirelim diyorum.
                                fenerbahçe galatasaray ve beşiktaş için kendi takımımıza yönelttiğimiz soruları bir sıralayalım..
                                kalecileri nasıl?
                                yetersiz.. bence kaleci alınmalı derdim üçü için de..
                                sağbek?
                                fenerde yok beşiktaşta yok galatasarayda sabri var ama yok de sen yine..
                                stoper?
                                fenerde var.. iki taneden de fazla çıkar.. galatasarayda yok beşiktaşta hiç yok..
                                sol bek?
                                fenerde bolca var.. galatasarayda hiç yok beşiktaşta evlere şenlik baki var
                                önlibero?
                                fenerde kralı var..(aurelio) galatasarayda kralı geldi(linderoth) beşiktaşta yok..
                                sağ sol açıklar?
                                fenerde yok.. galatasarayda solda arda var.. beşiktaşta yokoğluyok..
                                forvet arkası?
                                fenerde aleks var.. mecbur onunla oynayacak.. galatasarayda kralı geldi.. lincoln.. beşiktaşta delgado ricardinho toplasan bir tane yapmıyor muhtemelen ikisini de gönderecekler..
                                forvet?
                                fenerde yok, lisanslı forvet oyuncusu yok! galatasarayda çok gibi dursa da yok.. bana yetmezdi en azından.. ümiti necatiyi hakanı hasanı topla ikiyle çarp tekkenin çeyreği etmez! (daha sakin olmalıyım) beşiktaşta forvet diye bir yer yok!

bence durum budur..
                                takımımızı bu kriterlerde değerlendirdikten hemen sonra:
                                aldığımız kalecinin martinez olması durumunda bile lehimize fark oluşturacağını,
                                on numara alırsak rekabette geriye düşmeyeceğimizi,
                                iyi bir forvetle ligin tozunu atacağımızı,
                                düşünüyorum ben!
                                stichus ustadım

24 yaşında genç şampiyonluk görmedi. bırak diğer takımları, 24 yaşında genç şampiyonluk görmedi. masal dinlemekten uyutulmaktan bıktık yahu. şampiyonluk sen gördün. ben de gördüm. sen gördüğün için sana anlamsız geliyo şampiyonluk. çünkü tadmışsın. Trabzonsporun büyüklüğünü sorgulatmayın yahu.
                                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 00:05.
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X