Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Branns Kristjan Sigurdsson you tube ta bir tane videosu var kendi kalesine gol atıyor bir bu eksikti...
    poetricus

Yorum

• boks macini hangi kanal veriyor arkadaslar?
      karaiplerde bir trazonsporlu..
      bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Yahu Stichus'um, iki gözüm tamam da, bizim başkanla ZD 6 ayda bir mi görüşüyor....Yani ZD dün akşam üstü mü öğrendi tek yabancı hakkı kullanabileceğini?
        Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
        Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          boks macini hangi kanal veriyor arkadaslar?
          fox tv kaçırmayın derim süperrrrrrrr
          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• oyuncu sanırım defanstır stoperdir.. kapandı o defter bildiğim kadarıyla..
            şu anda sadece bir kaleci bir de forvet alacağız sanki.. her ikisini de hoca alacak, alana kadar da duymayacağız..
            yani bana göre duymayacağız
            yabancı sayısı sahada beş kadroda sınırsız olursa chmapions, bedava dahi olsa oyuncu almaktan çekinirsin.. eldekilere yer arıyoruz zaten..
            hayır trabzonolog akşam öğrenmedi.. hoca sanıyordu ki ucuzsa bir tane daha aldırabilir..
            başkan öyle düşünmedi.. inanıyorsan al bunu oynatmayacaksan almayalım yazık bak musampa bekliyor dedi..

demiştir inşaallah yani

Yorum

• turk kanali mi ?
              karaiplerde bir trazonsporlu..
              bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• basında diyolarya transfer fuat beyden soruluyo. fuat beyde yabancı transferine bi el atıversin )))
                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 23:35.
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

boks macini hangi kanal veriyor arkadaslar?
                  FOX ------- (turk kanali) Yeni TGRT
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

turk kanali mi ?
                    evet tgrt fox oldu ya o işte
                    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Keçeci'den sınırsız yabancı sinyali

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, Kulüpler Birliği Vakfı'nın yabancı kontenjanında tam serbestlik istediğini söyledi.
                      Keçeci, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan'ın kızının Hilton Oteli'nde yapılan nikah töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kulüpler Birliği Vakfı'nın 1 Haziran tarihinde yaptığı toplantıda yabancı kontenjanında tam serbestlik kararı aldığını belirterek, şunları kaydetti:

''Sayın Haluk Ulusoy olmadığı için toplantıya ben katıldım. İstedikleri kararı bana açıkladılar. 'Tam serbestlik istiyoruz, hiç bir kriter de olmasın' dediler. Onlara Avrupa'da da yabancı kontenjanı serbest ama kriterler vardır dedim. Bir çok ülkede bu böyle dedim ama ısrar ettiler. Milli takımı düşünüp düşünmediklerini sordum. 'Milli takım da bizim takımımız' dediler. Ama fikirlerinde kararlı olduklarını söylediler. Ben de fikirlerini yönetim kurulu toplantımızda başkanım Ulusoy ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza bildirdim. Yönetim kurulu toplantımızda bir karar almadık. Ancak 19 Haziran Salı günü Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısı var, sayın Ulusoy da o toplantıya katılacak, toplantının neticesini hep beraber göreceğiz.''

Keçeci, FIFA'nın son genel kurul toplantısında tavsiye niteliğinde bir karar aldığını ifade ederek, ''FIFA kendisine bağlı tüm federasyonlarda 6 artı 5 kararını istiyor. Böyle bir uygulama istiyor. Bir sonra yapacağı genel kurulda bunu karara bağlamayı düşünüyor. Bu gelişmeler ülkemizdeki yabancı kontenjanını da yakından ilgilendiriyor'' dedi.

Karar en kısa sürede

Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı konusunda ciddi çalışmalar içinde olduğunu belirten Keçeci, ''Futbol Federasyonu olarak henüz bir karar vermedik. Kulüpler Birliği Vakfı'nın talebini değerlendireceğiz. Yapacağımız ilk yönetim kurulunda kararımız netleşir. Kararımız Türk futbolu için en iyisi neyse o olacaktır. Pat diye karar vermiyoruz. Aylardır ilgili arkadaşlarımız çalışmakta. Hangi ülkelerde nasıl oluyor, nasıl olması gerekiyor, nasıl olsa daha başarılı oluruz. Bu konuda sürekli çalışma içerisindeyiz. Federasyon olarak biz ülkemiz için doğru kararı vereceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

internetspor.com
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Stichus madem kaleciyi yabancı almıcaz neden bu Hasagiç'i almıyoruz Türk statüsünde?

Yorum

• Eh biz forvet alacaksak ve aynı anda Ceyhun da oynayacaksa Yattara ya da Umut'a kulübe yolu gözüktü demektir. Ben ikisinin de yedek oturmasını istemezdim. Ama illa birisi yedek olacaksa Yattara olsa bari..
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• Rui Costa yı pekala alamazmıyız? alın size yilduz transfer daaa
                            kaleci olarak almanyanın Fc sturmtrooper takımında oynayan Hans Müller i alabiliriz, forvete de ispanya 2. liginin el diablo takımında oynayan Rodrigez i alabiliriz

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende aynı sinan şamil sam çıkacak şimdi ringe boğazın boğası ne yapalım sinan bari güldürsün yüzümüzü bu arada Trabzonlu olan selçuk aydın 2. raund da rakibini nakavt la yendi o da ayrı bir sevindirici olay :tsmeşale::tsmeşale:

konuyla alakali degil ama hangi kanal veriyor ve saat kacta basliyacak usta
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Lavezzi hayal olmamalı...Bu adamın alınabileceğini düşünüyorum...4 mil E verilirse kulübü ile birlikte kendisine 2 yıllık, adam gelir bize...Arjantin de senede 750 bin E dan fazla kazanacağını sanmıyorum...

Tanımayanlar için ben kefilim, şampiyon yapar bizi...22 yaşında, Hagi nin hızlısı ve daha gole yakını diyebilirim...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X