ya bu işi profesyonel düşünmek lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ne profosyonelliği yahu???
fatih profosyonellik yapsaydı, gökdeniz yapsaydı bugün ikisi de fenerdeydi..
bazı şeylerde profosyonellik olmaz.
amatör ruhun korunması gereken yerler vardır.
trabzondan zorla gidip istanbula yerleşen her topçunun akıbeti ortada iken profosyonellikten bahsetmeyin..
trabzonda yılın karmalarına giren k.orhanlar , zafer demiraylar, tamer tunalardan tut da, fenerde şampiyonluk yaşamasına rağmen pişmanlığını gizlemeyen ve ben trabzonsporluyum diyen apoya kadar.
gidip de büyüyen yerli fubolcu tek örnek var.. o da k.şenol.. seneler evvel..
profosyonellik ortada duran gerçeğe aykırı davranmak değildir.ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
gökdeniz in fb ye satildigini düsün.malum diyelim ki en cok fb önerdi.yönetimde en iyi teklifi yapan takima satmasi gayet profesyonel.hangi tepkiyi gösterirdin?İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu işi profesyonel düşünmek lazım
diyelim ki fatih türkiye ye geri döndügünde biz kucak acmamiza ragmen fb daha fazla verdigi icin oda profesyonelce orayi tercih etti.üstelik bu kisi trabzonsporun sembollerinden birisi.tepkin ne olurdu?
duygusal bi tepki verecegini düsünüyorum..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 17:36.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
bu yönetim artık gitmeli öyle serkanla jabi ile şampiyon falan olunmaz.takımdaki fatihleri gökdenizleri artıracak yere hepsinin yerine sıradan oyuncu koyuyorlar. olmaz bu büyüklüğe yakışmaz.doğrusu ziya ile de olmaz ama neyse.adamlar para topluyor lincoln linterhort alıyo bizhala istanbul artıkları anadolu düşkünlerini alıyoruz.yazıklar olsun bize umut verip kandıranlara.İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....
Yorum
-
yamulmamış demek istedim..İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleK.Şenol Fenere gidip, büyüyen bir futbolcu değildi. Yalnızca Trabzonspordaki düzeyini ilk yılında Fenerde koruyabilmiş bir futbolcumuzdu.
diğer tüm örnekler yerle yeksan oldukları için k.şenolun oradaki performansı çok parıltılı duruyor diğerlerinin yanında.ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
katılıyorum işkence haline geldi artıkİlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bu başlığı kilitleyelim hepimizin ruh sağlığı bozuluyor
Yorum
-
Elalem azgın gibi transfere doymuyor.
Bizimkiler hala elindekileri göndermeye çalışıyor.
Onu da beceremeyim takımı bir nev'i aş ocağına çeviriyor.
51 kişiyi doyuruyoruz ama içlerinde top oynamasını bilen ancak on kişi var..
Ziya Doğan da onlardan en fazla altı tanesini oynatıyor zaten!
Oh ne güzel iş ya...
Yorum
-
BOBADİLLA HEYECANI
Trabzonspor, kaleci konusunda artık somut adımlar atmaya başladı. Diğer isimlere göre transferi daha kolay gibi gözüken Abdo Antonio Bobadilla’nın son durumuyla ilgili olarak araştırmaların yapıldığı dile getirildi. . Dünya Kupası’nın en önemli kalecilerinden biri olan Aldo Antonio Bobadilla için görüşmeler başlarken, dün gece geç saatlerde kulübü Boca Juniors’dan bonservis bedeliyle ilgili şartların bildirilmesi talep edildi. Bobadilla’nın gelmeyi istediği ancak ekonomik olarak anlaşmaya varılmasını istediği kaydedildi.
Starori 1 Milyon Avro
Öte yandan Bordo-Mavili kulübün gündemine İtalya’nın dev kulüplerinden AC Milan’ın ikinci kalecisi Marco Storari’de girdi. Geçen sezon Messina’da forma giyen ve İtalya Milli takımına da bir dönem çağrılan 29 yaşındaki kaleci için Milan yöneticilerinin, “Kiralık olarak size vermeye hazırız. Biz ona yıllık 2 milyon avro ödüyoruz. Siz 1 milyon avro verin ve bir yıllığına kullanın. Kiralama bedeli de istemiyoruz” dedikleri belirtildi. Trabzonspor ise Bobadilla’yı gündemine aldığı için Storari’yi askıya aldı.En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 18:06.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) bu sezon üst üste altıncı şampiyonluğunu ilan eden Olimpik Lyon, golcü futbolcu Abdulkader Keita ve orta saha oyuncusu Mathieu Bodmer'i renklerine bağladı.
Fransa Şampiyonu Olimpik Lyon'dan yapılan açıklamada, 25 yaşındaki forvet oyuncusu Abdulkader Keita'nın 16 milyon euroluk bir bedelle transfer edildiği bildirildi. Bu rakamın kulüp tarihinin en pahalı ikinci transferi olduğu da bildirildi. 18 milyon euroluk bedeliyle Barcelona'dan gelen Sonny Anderson kulüp tarihinin en pahalı transferi durumunda.
Keita kacmış Tüh
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Arkadaşlar, nick carle gençlerbirliğiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bizim yönetim yine pasif kaldı bu işte.. Trabzonspor için gel gençlerle anlaş.. Bravo yönetim.. Sonrada mazaret sunarlar, yapımıza uymadı, parasal sorunlar yaşadı, şehri beğenmedi...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum