Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• DTGERENİMO ....

Arkadaşım zaten bu yönetimin ne işi var Ersun la ....bunlar kalmayacak ki yani bir mucize olmazsa ... bunlar için mucize bizim için ise kabus kalırlarsa ...

yeni yönetim alacak Ersunu ...sen şaşırdın mı bunların ne işi var Ersunla veya bir başkası ile...
    bunların adamı ruh hastası işte ....

daha erken ama biri eger başkanlıga adaylıgını açıklarsa işte o zaman stichus arkadaşın dediği gibi her şey çok güzel olacak ...ama gerçekten her şey çok güzel olacak

Yorum

• coolank üstadım

gökdenizi söylediğin rakamlara sattığında pascalı bide martinezi al, gökdeniz adı okunmaz. ))) ha yanında para da kalır. )))

ha istesen pascal lavezzi tevfik köse martinezin hepsini alırsın.
      En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 14:59.
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• rakiplerimizle aramızdaki gömlek farkı 3-4 bedene çıkmaya başladı..
        tamam istanbulun ve paranın getirdiği faktörler ile 1-2 bedene razıydık.

ama rakip dediğine 3-4 beden bile yanaşamıyorsak, artık anlamı kalmadı...

bizim beğendiğimiz ama pahalı bulduğumuz oyuncuyu TR tarihinin en borçlu kulübü şak diye alıyor..
        diğer ikisini saymıyorum zaten..

aradaki makas büyüyor.. adamlar çok kötü durumdayken bile büyüyor.
        hem altyapıyı çalıştırmayacaksın, hem de transfer kalitesi konusunda gençler kadar bile başarılı olamayacaksın.

sonra şampiyonuk hedef olarak konulacak.

hadi canım sen de.
        ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• bu kadar şerefsizce bir haber yapan FOTOSPOR u çok kötü bir biçimde kınıyorum size yazıklar olsun !!!

inşallah bir yetkili takip ediyordur burayı ...

tekrar söylüyorum size yazıklar olsun !!!

Yorum

• Arkadaşlar bu carle olayında baştan sona değişik türde olaylar olduğu aşikar.. Bütün internet alemi fenere gelio dedi sonra yalanlandı trabzon sora gs en sonundada gençlere kaldı ihale bence iyi oldu almadığımız..
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Fotospoara degil ona bu Haberleri yazmasina sebep veren YÖNETIME ve o TD asil YAZIKLAR OLSUN!!!

Kendini böyle sürekli gülünc durumlara düsürürsen isde böyle DALGA gecerler!!!
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şu transfer konusuna baktığımda inanın tüm stresimi tüm sıkıntımı alıp götürüyor, inanın carleler kavezziler cordobalar jabileri muşambaları duydukça gülmekten yerlere yatıyorum ya dünyanın hiç bir takımında yok böyle şeyler 500 sayfalık topiğe bakın ala ala adnanla jabiyi aldık

nik karleyide cavcav almış seneye 3 milyon euroya satar tekrar bize
                yahu hamdi bey niklerle miklerle olacak iş değil diyen sen değil miydin?kanguruspor falan ha?
                sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• efsane üstadım ... sen de ben de biliyoruz ki o parayı bulsunlar gökdenizi uçaga bunlar sırtında taşıyarak koyar ...koyar daaaaaaa para ne olur bilmem bak gökdeniz başladı zaten kulubum bilir avrupa da oynamak istiyorum vs vs vs adam zaten 3 senedir gitmek istiyor trabzondan bunu bilmeyen yoktur sanırım ...iyi para bulsunlar stepi de hemen karkas yapıp satarlar ama hedef gökdeniz o belli .... hiç inanmıyorum ben satmayacaklarına .. yeter ki o parayı bulsunlar .. ortalıgı kızıştırıyorlar ....sen unut öle lazevvi pascal vs vs vs .. bir oyuncu alırlarsa hiç ses etme otur kuzu kuzu

Yorum

• Nick Carle Gençlerbirliği'nde
                    Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle, Gençlerbirliği ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
                    16 Haziran 2007 13:59
                    Türkiye'de hangi kulübe transfer olacağı yılan hikayesine dönen Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle, Gençlerbirliği ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 3 yıllığına Kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, imza töreninde yaptığı açıklamada, Carle'nin transfer listelerinde bulunduğunu belirterek, "Kendisini uzun süredir takip ediyorduk.Trabzonspor'a transferolmadığını öğrenince kendisini Ankara'ya çağırdık ve anlaşmaya vardık.

3 yıllık sözleşme imzaladığımız Carle, bize toplam 1 milyon Euro'ya mal oldu. Carle'nin Gençlerbirliği'nde başarılı olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle ise, Türkiye'ye geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Gençlerbirliği tanıdığım bir kulüp. Burada başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

Kırmızı-siyahlılar, Türkiye'de hangi kulübe transfer olacağı yılan hikayesine dönen Nick Carle'yi renklerine bağladı. Nick Carle'nin 21 Haziran'da Asya Kupası'nda mücadele edecek Avustralya Milli Takımı'nın kampına katılacağı öğrenildi. Turnuvanın favorisi olarak gösterilen Avustralya'nın final oynaması durumunda Nick Carle'nin 29 Temmuz'a kadar Gençlerbirliği'ne katılamayacağı bildirildi.

Öte yandan, Gençlerbirliği yönetiminin bugün bir toplantı yaparak, transfer listesinde bulunan ünlü golcü Palermo ile ilgili son kararını vereceği öğrenildi.

CARLE: MERHABA TÜRKİYE

Gençlerbirliği'ni daha önceden tanıdığını ifade eden Nick Carle ise ''Gençlerbirliği çok iyi bir kulüp. 3 yıllık sözleşme imzaladığım için mutluyum. Merhaba Türkiye'' dedi.

Carle, Trabzonsporlu yöneticilerle masaya oturduğunu, ancak anlaşamadığını bildirerek, ''Fenerbahçe ile görüşmek için geldiğim şeklinde yorumlar duydum. Bu tamamen yanlış istihbarat. Böyle bir şey yok'' diye konuştu.
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• coolank üstad

Hakketen Trabzonsporun ne olduğunu bilmiyolar. ha geçen adnanı müzeye gezdirmişler ya esas bu yöneticileri müzeyi gezdirmek lazım. hakketten ))
                      En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 15:29.
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Arkadaşlar carle yı alıp almamak mevzusundan ziyade yaşanan sürece dikkatinizi çekmek isterim .. demeçlere tavırlara .....bu bence çok daha önemli ...orada hem rezillik hem komedi tavan yaptı ...

Yorum

• bizim alamadigimiz adami gencler aliyor..ne hallere dustuk, yaziklar olsun..olay nick carlenin kaliteli veyahut kalitesiz olmasi degil, artik buyukluk sifatindan tamamen arinmis durumundayiz..trabzonspor bu seneden itibaren orta siralari hedefleyen bir takim haline gelmistir, herkese gecmis olsun..
                          bu takimdan gokdenizi cikartin ziya keliyle ilk 10a girmekte dahi zorlanir,ahanda buraya yaziyorum..transferde titizlermis, titizliginizin icine tukureyim, beceriksizler..

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar carle yı alıp almamak mevzusundan ziyade yaşanan sürece dikkatinizi çekmek isterim .. demeçlere tavırlara .....bu bence çok daha önemli ...orada hem rezillik hem komedi tavan yaptı ...
                            Valla anlamıyorum bu adamlar nasıl milyon dolarlık şirketleri yönetiyorlar
                            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• "Transferde hata istemiyoruz"
                              Trabzonspor'da yönetim transfer konusunda bu sezon hata yapmak istemiyor. Avustralyalı futbolcu Nick Carle'nin transferinin gerçekleşmediğini söyleyen Trabzonspor Başkan Yardımcsı Aydın Pişiren, "Süt içtik ağzımız yandı, şimdi yoğurtu üfleyerek yiyoruz. Trabzonspor'un özellikle yabancı futbolcu transferinde bir hatayı daha kaldırma lüksü yok" diye konuştu

ZİYA DOĞAN ÜÇ TRANSFER İSTİYOR

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz dönemlerde yapılan transferlerden çok canı yanı yanan Bordo mavili ekipte yönetim ince eleyip sık dokuyor. Şili asıllı Avustralyalı futbolcu Nick Carle ile daha önce prensip anlaşmasına varılmasına rağmen, dün akşam yapılan son görüşmede küçük pürüzler giderilemeyince yönetim bu transferden vazgeçtiğini açıkladı. Futbolcunun menajerinin Carle'yi sürekli başka kulüplerle gündeme getirmesinden rahatsız olan Albayrak'ın, Ziya Doğan'ı arayarak izlediği 10 numaralar hakkında bilgi istedi. Doğan'ın Albayrak'a verdiği listede Güney Amerikalı bir futbolcunun isminin ön plana çıktığı belirtildi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, Carle tranfserinin gerçekleşmediğini ve görüşmelerin askıya alındığını söyledi. Teknik direktör Ziya Doğan ise, iyi bir kaleci, sol kanat ve oyun kurucu arayışlarının sürdüğünü ifade ederek, "Aceleci davranıp hata yapmak istemiyoruz. Trabzonspor'un yararına olacak en iyi futbolcuyu kadromuza katmak istiyoruz" dedi.

GÖZLER CORDOBA'YA ÇEVRİLDİ

Trabzonspor'un kaleci arayışlarında ise bol alternatifli bir liste üzerinde çalışmalar hız kazandı. Sezonun bitiminin ardından Sakaryaspor'un kalecisi Martinez'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan yönetim, Sakaryaspor yöneticilerinin fiyatta bir türlü indirime gitmemesi üzerine bu transferden vazgeçmişti. Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, kaleci arayışlarının sürdüğünü ifade ederek, "Şu ana kadar 5 - 6 kaleci ile görüştük. Ama hiç biriyle kesin anlaşma sağlamadık. Çünkü Trabzonspor'a bunların arasından en iyisini, en çok katkı yapanı getirmek istiyoruz. Tolga'yı yok etmeyecek, ona ağabeylik yapacak, yol gösterecek bir ismi kadromuza katmak hedefindeyiz. Bazı futbolcular fiyatta gerçekten çok yüksekten uçuyor. Şu anda Martinez transferi tamamen kapanmak üzere. Cordoba ve diğer kaleciler ile temaslarımız sürüyor. Bana göre Tolga'ya ağabeylik yapacak isim Cordoba'dır, ama çok daha iyi bir kaleci bulursak tabi ki onu Trabzonspor'a kazandırız" diye konuştu. Öte yandan yönetimin tecrübeli kaleci Cordoba ile prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.

YABANCI FUTBOLCULARDAN CANIMIZ YANDI

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve transfer komitesi üyesi Aydın Pişiren, transferde ince eleyip sık dokuduklarını ifade ederek, "Geçtiğimiz sezonlarda özellikle yabancı tranfserinden çok canımız yandı. Yönetim olarak yaptığımız hataların farkındayız. Süt içtik ağzımız yandı şimdi yoğurtu üfleyerek yiyoruz. Teknik direktörümüz Ziya Doğan'ın verdiği isimler üzerinden en iyisini almak için çalışıyoruz. Sol kanata Türk bir oyuncuyu almak için çalışmalarımız sürüyor. Fenerbahçe'den bir futbolcu almayı düşündük ancak bonservis bedelinin yüksek oluşu, transferden vazgeçmemize neden oldu. Şu anda daha önce anlaştığımız Serkan ve Jabi dışında netleşen hiç bir tranfser yok. 3 Eylül'e kadar transfer zamanı var. Ancak biz Almanya' da yapılacak olan ikinci kamp dönemine kadar transferi sonlandırmak istiyoruz. Önümüzdeki bir İnter Toto maçı var. Artık bu maçıda düşünmemiz gerekiyor" diye konuştu. Bu arada, Fenerbahçe' nin sol kanat oyuncusu Uğur Boral'ı renklerine katmak için girişimlerde bulunan ancak, sarı lacivertli yönetimin serbest bırakmayı düşünmemesi nedeniyle bu girişimi şimdilik askıya alan Trabzonspor yöneticileri gözlerini Gençlerbirliği'nin sol kanat oyuncusu Eren ve Gaziantepspor'un tecrübeli futbolcusu Faruk Bayer'e çevirdi.

16.06.2007

Kaynak : DHA
                              Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                              Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                              N.F.Kısakürek

Yorum

• Allah cezanızı versin cordobaymış yazıklar olsun size yazık yazık aykut fevzi rüştü volkan bedavaydı ama alamadınız şimdide antalyanın bile kovduğu emekli cordobayı alıyorsunuz
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X