Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• birde bu başlık Trabzonspor'un transfer dosyası için sanırım. Türkiye ve Dünya futbolundaki transferlerle ilgili bir başlık olacaktı. istanbul ve diğer şehir takımlarının transfer haberlerini bari buraya yazmayın...

Arkadaş haklı ...ben kendi adıma uyacagım ...

Yorum

• istanbul takımlarının neler yaptıklarını görelimde aklımız başımıza gelir belki hasag,çlerle cordobalarla belki uğraşmazlar
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• arkadaşlar bence yönetim bu yılın en önemli kararını vermiştir...

ben biliyorumki herkes o adam bize gelseydi nerden buldu yönetim bu adamı diye eleştirecektiniz ...

elimizden kaçan falan değil bizim almadığımız bir futbolcudur carle...

yani her koşulda yönetim i eleştirdiğiniz için bu yönetimin değişmesi pek bişey ifade etmez ...
        bırakın artık eleştirmeyi almadığımız oyuncu dünya yıldızı değil !!!

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar bence yönetim bu yılın en önemli kararını vermiştir...

ben biliyorumki herkes o adam bize gelseydi nerden buldu yönetim bu adamı diye eleştirecektiniz ...

yani her koşulda yönetim i eleştirdiğiniz için bu yönetimin değişmesi pek bişey ifade etmez ...
          kimse onlardan dünya yıldızı almasını istemiyor ellerindekileri tutsunlar yeter bari onu becersinler hoş onuda yapamayacaklarya tekke ve şimek gibi
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• hala bu yönetime güvenenler var
            şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              istanbul takımlarının neler yaptıklarını görelimde aklımız başımıza gelir belki hasag,çlerle cordobalarla belki uğraşmazlar
              Güzel kardeşim. İstanbul takımlarının ne yaptığını biz görürsek niye aklımız başımıza gelecek ki. Bizim zaten aklımız başında. Bu yönetimin olumlu bir hareketi olamayacak...

Ama sende bunların haberlerini bu başlığa yazmaktan vazgeç lütfen. Bu başlık Trabzonsporun transfer habeleriyle ilgili. Daha önce de yazdığım gibi Türkiye ve Dünyadaki diğer takımların transferleriyle ilgili bir başlık zaten ver. Oraya yaz, okumak isteyen orada okusun.

Yorum

• ben kendi adıma baştan beri oyuncuyu alıp almama konusunu değil uygulanan usulu eleştiriyorum .. böyle bir şey olamaz ... adam iyi çıkar kötü çıkar onu hep berabe görecegiz o ayrı bir konu ...ama usul ve YALAN konuşmak yanlış ...bu olmaz ... kılavuzu karga sanırım bu yönetimin

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar bence yönetim bu yılın en önemli kararını vermiştir...

iyide dünya yildizi almayacaklarki..eger dünya yildizi alacaklarsa ne diye böyle adamlarla görüsüyorlar.eger görüsüyorlarsa demekki anlasma zemini aranmis ama olmadi.
                  neyse biraz daha oyuncu dvd si izlesinler...
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    birde bu başlık Trabzonspor'un transfer dosyası için sanırım. Türkiye ve Dünya futbolundaki transferlerle ilgili bir başlık olacaktı. istanbul ve diğer şehir takımlarının transfer haberlerini bari buraya yazmayın...

Arkadaş haklı ...ben kendi adıma uyacagım ...

haklısınızda...!

ozman bu başlığı kaptalım yoksa buraya yazacak birşey yokki

yada sabahtan akşama kadar adananı jabiyi konuşalım
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak ibzolist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hala bu yönetime güvenenler var
                      bana mı dedin yönetime güvenen diye bana dediysen mesajımı alıntı yapıpta yazarsan sevinirim ...
                      arkadaşım bakın beni anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz benim demek istediğim biraz da şu yönetime hak verin ben adım gibi eminim o adamı alsaydık taraftarın %90 ı nerden buldunuz bu adamı diye eleştireceklerdi ...

kimiside bu mu carlos a , lincoln e misilleme diyecekti bundan %100 eminim bu yüzden yönetim aldığı oyuncu yu taraftara kabul ettirmek istioyr çünkü onlarda biliyorki beğenilmeyecek bir adam alırlarsa aralıkta by by edilecek!!!

Yorum

• Arkadaslar daha ikinci lige düsmüs klupten futbolcu alamayan yönetici bunlar baskan Marcenin parasını ödemisti sorsan peki alınan bonservisi de mi klube verdi yoksa tekrar cebine iade mi etti yoksa hic mi vermemisti

Bu arada baskan geldiginden beri klube bonservis girdisi Tekke+Eller+Marce=11 milyon euro peki bonservise verilen para Umut+Risp+Ayman+Cagdas=5 Milyon Euro Allah Allah arada 6 Milyon euro var ama klup borcta zor durumdaymısız aynı zamanda bonservisi olana para veremiyormuşuz yedik sizlerde yediniz

Afiyet olsun.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• serkanı unutma

Yorum

• Diğer takımların transferlerini aşağıdaki başlığa yazalım...

Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...

Yorum

• coolank üstad

buraya yazdım kongre aralık ayına kalmaz.)) z.doğanın yerine Ersun Yanal gelsin diyom.
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Carle'ı G.Birliği kaptı

Gençlerbirliği, Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
                                Beştepe’deki tesislerin haşerelere karşı ilaçlanması nedeniyle kulüp başkanı İlhan Cavcav’ın Konya yolundaki un fabrikasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Cavcav, annesi Uruguaylı, babası Şilili 25 yaşındaki melez futbolcu ile bir süredir ilgilendiklerini belirterek, "Bu futbolcuyla Trabzonspor da ilgileniyormuş. Dün Trabzon’a çağrılan Nick Carle ile Trabzonspor’un anlaşamadığını duyduk ve hemen menajeriyle temasa geçerek, Avustralyalı futbolcuyu Ankara’ya getirdik. Kendisiyle görüşerek 3 yıllığına anlaştık" dedi.
                                Cavcav, ülkesinde Newcastle Jets takımında forma giyen ve bu sezon oynadığı 20 maçta 4 gol atan Carle’nin yaptığı 10 asistle de ülkesinde asist kralı olduğunu söyledi.

CARLE: "MERHABA TÜRKİYE"

Gençlerbirliği’ni daha önceden tanıdığını ifade eden Nick Carle ise "Gençlerbirliği çok iyi bir kulüp. 3 yıllık sözleşme imzaladığım için mutluyum. Merhaba Türkiye" dedi.
                                Carle, dün akşam Trabzonsporlu yöneticilerle masaya oturduğunu, ancak anlaşamadığını bildirerek, "Fenerbahçe ile görüşmek için geldiğim şeklinde yorumlar duydum. Bu tamamen yanlış istihbarat. Böyle bir şey yok" diye konuştu.

Burada Arkadasin biri Cavcav onu simdi kapar diyordu
                                Gercekdende Saka gibi
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X