Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cavcav aldıgınada inanmıyorum
    biz gazeteleri suçluyoruz
    ancak forumda onlatdan daha çok atıp tutuyoruz
    olayları daha iyi kavrayıp ondan sonra paylaşsak daha iyi olur
    "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
    O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• bu aciz yönetim yüzünden futboldan sogudum.bu ne yaaaaa....yüce rabbimden tek dilegim gencler macında carlenin bizi yatırıp kaldırması ve hatta gol atmasını istiyorum...bu yönetim bişey yapamaz arkadaşlar.hayal kurmayalım bunlar ancak ve ancak 3.ligden futbolcu alırlar ama onlarıda kaptırırlar
      KİNİM VE NEFRETİM SADECE SAYGISIZ İNSANLAR İÇİNDİR

Yorum

• Travelair seni tebrik ederim ...cav cav demek ki iyi koku almış ...bence asıl bomba cav cavın palermo .... yani gerçek mi değil mi bilmiyorum üstelik adam da 34 yaşındaymış ama gençlere gelirse tuhaf yani .. 1 200 dolar vermiş gençler .. palermo nick vs .. cav cav t. d konusunda kaybettiği prestiji anlaşılan geri kazanmanın peşinde .... aynı bizimkiler

bakalım biz daha neler görecegiz ....bir de hatırlatma yapayım .. arkadaşlar sayın başkan ve degerli yönetim kurulu ile ruh hastası olan şahsın bonservis bedeli verip oyuncu alması zayıf bir olasılık ... gerçi bu kadar rezaleten sonra belki olabilir ....

acaba şunu hiç düşünmüyorlar mı ? bir bilene sormak lazım .. biz kendimizi bu kadar rezil ettik ama bari camiayı rezil etmiyelim ..eger bu nick carle iyi çıkarsa çok gülecegim hele hele bir de bize 2 3 gol atarsa daha çok gülecegim ...insanın kendi bastıgı dalı kesmek diye buna denir işte ... ama ben gene de oyuncunun alınmamasına değil usule karşı itirazım var ...

sanırım şimdiye kadar 3 oyuncu aldık değil mi ? adnan jabi serkan ... gerçi son ikisi imza atmadı ... başka bakalım neler görecegiz....Bu yönetim yemin ederim komedi konusunda Cem Yılmaz dan becerikli ...

Yorum

• Hollanda 21 Yaş Altı Futbol Takımının oyuncusu Olan DenthE .

Bence Arkadaşlar bu adamı izlemeniz gerekiyor. Sürat Teknik Beceri herşey bu adamda mevcut. Bir Nevi Edgar Davids Gibi gözüküyor. Mükemmel top teknigine sahip çok süratli ve fizik gücü cok iyi bir oyuncu. Mevki olarak Sol açık sağ açık veya ortada oynayabilecek düzeyde. Yaşı daha 19 .
          Eğer izleme fırsatınız varsa bence izleyin. Geleceğin David'si.

Denthe !
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak acımasızlar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu aciz yönetim yüzünden futboldan sogudum.bu ne yaaaaa....yüce rabbimden tek dilegim gencler macında carlenin bizi yatırıp kaldırması ve hatta gol atmasını istiyorum...bu yönetim bişey yapamaz arkadaşlar.hayal kurmayalım bunlar ancak ve ancak 3.ligden futbolcu alırlar ama onlarıda kaptırırlar
            ewt aynen bu adamlardan birşey beklemek yersiz bari eldekileri tutabilseler
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Promise 20 yasında ve bu yıl 11 gol attı Ligde aynı zamanda 200 bin dolara aldılar
              ben 1,5 milyon dolra aldıklarını biliyorum.

evet istanbul takımları hatta avrupa kulüpleri de promise nin peşnde hatta real madrid ve barca kapışıyormuş onun için

Yorum

• ben bu güne kadar cavcavın 3 ten fazla boş transfer yaptığını görmedim. aldığı yabancıların katkıları ve satış fiyatları ortada. nick in transferine gelince neyin nesi olduğu belli deil. biz mi getirttik , fener mi, yoksa başkasımı o da belli deil. işin ne olduğunu ben çözemedim.

adam hakkında bişey bilmiyoruz diye yazmıştım daha önce sadece izlediğim kadarıyla süper sol ayağı var. emorfo (faruk) elamanın iyi olduğunu savunmasının ve hucum yönün olduğunu belirtmişti. benim kafamı karıştıran nokta biz mi adamı çağırdık başkasımı çağırdı. aradan biz kapalım muhabbetine mi gittik o konu.

iyi yada kötü topçu olduğunu göreceğiz. ayroca daha önce izlenip ve izlenmeden alınan topçuların cezasını nasıl çektiğimizi görüyoruz. 2 tane kabak atay aktuğu zamanından 2 tane de yeni yönetim zamanında elimizde patladı. en iyisi bu şartlarda hiç yabancı transfer etmemek. bu sene kullandığıız yabancı sayısını dikkate alırsak yerli transferi daha mantıklı.
                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Carle özellikleri itiariyle ender bulunan, çok özellikli bir futbolcuydu. Önüne gelene 1 milyon dolar yıllık ücret ödeyen yönetim, bonservisi ile birlikte yıllık alacağı toplam 1 milyon dolar olan futbolcuya burun kıvırdı.

Sakatlık ayrı, başka nedenden sanmıyorum ki bu oyuncu başarısız olsun. Adam Avustralya'nın en iyi futbolcusu seçilmiş, herkes tarafından sevilip el üstünde tutuluyor. Yabancı sayısı ise serbest kalacak. Sola koy oynasın ortaya koy oynasın, forvet arkasına koy oynasın. Asist yapsın gol atsın, top saklasın, ileri geri çalışsın, adam eksiltsin, pozisyon yaratsın, penaltı atsın, liderlik kaptanlık yapsın...
                  Ama yok, illa bir zıtlık olacak, kalecileri çok canlı izledik ya!
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• cav cav ın da çok bombaları var ama çok gündemde olmadıgı ve taraftar konusunda özürlü oldugu için çok yansımıyor .... mesela aklıma gelen hemen iki örnek yazayım.. herkesin peşinde koştugu gökhan ünal onun oyuncusu idi ... kendini kesti gökhan böyle olunca .....

ikinci örnek ise liverpooollu AGER ... 1. 000.000 euro bonservis vermedi almadı ....

gene liverpol da oynayan arjantin milli takım oyuncusu var .. M harfi ile başlıyor maşarino mu ne ... onu da arjantinde iken 3 000 000 euro almadı ...west ham a gitmeden önceki sezon ...hatta dolar da olabilir para cinsi ...

ama yanlış transferleri de var ..mesela şu 2 tane adam geçen sezon ki ...adlarını unuttum ama onları şimdi oftaşa postaladı

risp i 300.000 euro aldı ...engini sanırım 100.000 euro ya aldı .. mehmet çakır ve gökhan zaten neredeyse bedava idi ...ama genelde bakılırsa başarılı oldugu rahatlıkla söylenebilir .. eh biraz yaşlandı tabii ki akıl bazen duruyor o kadar olacak ... yahu bizim yönetim yarısını yapsa şu işlerin zaten kedi gibi olan taraftar hepten kedi gibi olur

Yorum

• Coolank'in dediği gibi yönetim hiçbir futbolcuya ciddi miktarda para vermez ya da veremez bir bilemedin iki milyonu geçeceğini sanmıyorumBu yüzdendir ki bonservisi olmayan oyuncuları düşünüyolar
                      Varsa kıyıda köşede son yıllarını geçiren ama hala iş yapabilecek beleş bi adam alalım onu Yaşlı adamlara pek sıcak bakılmaz ama yapacak bişey yok
                      İstisnalar yok değil Larsson-Barça Wiltord-Lyon gibi
                      Kimi otuzunda işi bitirir(Kluivert)Kimi otuzbeşde de iş yapar
                      1+1 yıllık anlaşmayla bu tür bi adam alınabilir

Yorum

• Dünyanin hic bir takiminda böyle ciliz aciz beceriksiz yönetici görmedim. Yillardir futbolun bizzat icerisindeyim...Yaw arkadaslar ister inanin ister inanmayin, burda (almanya) 6. amatör liginde bile transfer komitesi ve alinacak futbolcular subat en gec mart ayinda olusturulur ve calismalarda o yönde baslatilir.

Yukarda bazi arkadaslarin yorumlarini okuyorum, Carle nin nasil bi futbolcu oldugunu bilmeden almak vs gibi birtakim aciklamalar. Haklisiniz arkadaslar, böyle adamlar aylar önceden izlenilmeli idi...Bu saatten sonra piyango gibi birsey olur...

Peki soruyorum, bu adam izlendiyse, neden kapimiza kadar geldigi halde almadik..eger izlenmediyse, neden kapimiza kadar getirttik ???

Bu yönetim bizimle resmen dalga geciyor...Ya bu isi hic bilmiyorlar yada bile bile Trabzonsporu batiriyorlar...Yeter artik yaaaa
                        Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
                        Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=124iU...related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=nISXq...related&search=

Celito Delgado

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben bu güne kadar cavcavın 3 ten fazla boş transfer yaptığını görmedim. aldığı yabancıların katkıları ve satış fiyatları ortada. nick in transferine gelince neyin nesi olduğu belli deil. biz mi getirttik , fener mi, yoksa başkasımı o da belli deil. işin ne olduğunu ben çözemedim.

adam hakkında bişey bilmiyoruz diye yazmıştım daha önce sadece izlediğim kadarıyla süper sol ayağı var. emorfo (faruk) elamanın iyi olduğunu savunmasının ve hucum yönün olduğunu belirtmişti. benim kafamı karıştıran nokta biz mi adamı çağırdık başkasımı çağırdı. aradan biz kapalım muhabbetine mi gittik o konu.

iyi yada kötü topçu olduğunu göreceğiz. ayroca daha önce izlenip ve izlenmeden alınan topçuların cezasını nasıl çektiğimizi görüyoruz. 2 tane kabak atay aktuğu zamanından 2 tane de yeni yönetim zamanında elimizde patladı. en iyisi bu şartlarda hiç yabancı transfer etmemek. bu sene kullandığıız yabancı sayısını dikkate alırsak yerli transferi daha mantıklı.
                            bencede yabancı transer etmesinler hatta yerlide beceremiyorlar cordabada hasagiçte sıradan adamlar inşaallah alınmazlar martinezede o kadar para verilmez almasınlar artık kalan sağlar bizimdir yapacak birşey yk iş olsun diye transfer yapmasınlar
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Carle özellikleri itiariyle ender bulunan, çok özellikli bir futbolcuydu. Önüne gelene 1 milyon dolar yıllık ücret ödeyen yönetim, bonservisi ile birlikte yıllık alacağı toplam 1 milyon dolar olan futbolcuya burun kıvırdı.

Sakatlık ayrı, başka nedenden sanmıyorum ki bu oyuncu başarısız olsun. Adam Avustralya'nın en iyi futbolcusu seçilmiş, herkes tarafından sevilip el üstünde tutuluyor. Yabancı sayısı ise serbest kalacak. Sola koy oynasın ortaya koy oynasın, forvet arkasına koy oynasın. Asist yapsın gol atsın, top saklasın, ileri geri çalışsın, adam eksiltsin, pozisyon yaratsın, penaltı atsın, liderlik kaptanlık yapsın...

Travelair seni az önce tebrik ettim ama şimdi bu yazından dolayı kınıyorum ....

yahu biz cav cava bonservis vermeden adam alırmıyız ...sen şaşırdın mı ? hem öle bize yakışmaz o dediğin şeyler ....bir kere bizim yönetimin bir duruşu mantalitesi var .. seni akla davet ediyorum .. trabzonspor da öle maliyetli futbolcu oynayamaz ...hem adamın o özellikleri bizim takım ve oyun yapımıza uymaz ....ama bilmiyorum cav cav bunu aldı mı ? akşam belki ögrenirim ...bu palermo da iyi değil mi alırlarsa.

gençlerin maçlarını seyretsem mi acaba ? bir zaman çok iyi takımdı .. khuse moşe kona diyadin vardı 2 3 kişi daha .. o zaman zaten seyirci de vardı ...en güzeli ise maça sinemaya gider gibi gidiyorsun .. hiç sıra yok ses soluk yok

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Carle özellikleri itiariyle ender bulunan, çok özellikli bir futbolcuydu. Önüne gelene 1 milyon dolar yıllık ücret ödeyen yönetim, bonservisi ile birlikte yıllık alacağı toplam 1 milyon dolar olan futbolcuya burun kıvırdı.

neyse bunun üzerinde fazla durmaya gerek yok..olan olmus zaten.madem yabanci oyuncu serbest kalacak neden almadilar.eger kalkmayacaksa yine anlarimda bu durumda bizimkileri anlamak cok zor.sayitogluda Allah razi olsun adamin hotel parasini karsilamislar.bari bi döner yada akcaabat köfte de yedirip öyle gönderdik deseydi..
                                bu arada bizim bu transfer listesindeki adamlarla siraya göre yukardan asagiyami yoksa asagidan yukarimi gidiyoruz..eger yukardan asagiyaysa demekki alacagimiz oyuncu bu carlenin alternatifi ve daha iyide olmaz ondan.eger asagidan yukariya ise ki bizimkiler mutlaka böyle yapiyorlardir demek ki daha 1.siradaki adama cok var
                                sirada kim var merak ediyorum.bi arjantiliden bahsedililiyordu??
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X