Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gençlerbirliği kapmış

Nick CARLE Gençler ile anlaşmış.DHA bildirmiş

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ''Bana göre Tolga'ya ağabeylik yapacak isim Cordoba'dır, ama çok daha iyi bir kaleci bulursak tabi ki onu Trabzonspor'a kazandırız" diye konuştu.....
      şenol güneşi de koyabiliriz mesela babalık yapar

Yorum

• Transfer sezonuna girerken bonservisi elinde olan futbolcularla ilgilenecegiz diyen yönetimden ancak Cordoba transferi beklenir Carleye gelince bana onu denemeye almak isteyenler pisman olacak gibime geliyor Cavcav pusudaydı adamı kaptı bizim Güney Amerikalı nasıl acaba cok merak ediyorum bonservisi elindemi acaba onunda nasılsa biz alıstık ismi bizle anılanların baska klublere gitmesine ....
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arjantinli oyun kurucu bu sene bundesligadan düsmüs borussia mönchengladbachli FEDERICO INSUA olabilir...bu sene gladbachda bekleneni veremedi ancak berbat bi takimda oynuyordu...orda iyi oynamak cok zor olsa gerek...Insua arjantinli milli takim futbolcusu...27 yasinda...
          Onun bonservisi vardır ama nerden baksan 3 Milyon eurodan asagı vermezler sene bası 4.5 milyon euroya transfer olmustu benim bildigim

Yorum

• İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            renkdaslar bu medyada dolasan ugur boral soylentilerinin gercek olma iddaasi var mi??Biz bu adami gecen sene almak istedik, bizi birakip fenerbahceye gitti.Tamam iyi bir futbolcu olabilir; ama daha bir sene oncesine kadar bize bunu yapan bir adamin bizi yari yolda birakmayacaginin garantisini kim verebilir?Hic mi onurumuz gururumuz kalmadi bizim ya...
            arkadaşlar bırakın bu takıntıları yok fb ye gitmiş yok bizi tercih etmemiş. adam profesyonel futbolcu trabzonlu ya da trabzonsporlu da değil tabiki kim daha fazla para verirse oraya gidecekti gitti de... üstelik unutmayın gecen sene fatih in aracının kurşunlanması da bazı futbolcuların gelmesini engellemişti.
            bu çocuklar daha 20 li yaşlarda ve çoğu cahil ve maddi durumları da iyi değil . kendileri için neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorlar menejarler nereye çekerse oraya gidiyorlar.
            yaptı bi hata şimdi bazı gerçekleri görümştür. bence keşke gelse çok faydalı olur diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Nevzat KAĞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nick CARLE Gençler ile anlaşmış.DHA bildirmiş
              devre arasında gelir bize Trabzonspora gelmenin yolu Ankaradan geçiyo(ayman,risp,ceyhun,musa,ersen,umut....)

Yorum

• travel bence de gitsin zaten.. buralarda olsun da görelim neyi almadığımızı.. ama artık duygusal davranmıyorum.. şükür adam da kendince bir ceza kesmiş gençlere gitmiş..
                borcumuz kalmadı adama diyorum yani..

trabzonolog bahsi edilen fuat ben olmadığımdan yazının da benimle alakalı olmadığını söyleyebilirim.. ama bu türden yazılar hiç hoş değil.. sıkıntı olur, olacaktır..
                basını da mensubu olmayı da gözümüzde büyütmeyelim..
                menejerlerle ve futbolcularla samimi olmak zorunda olduğunuz bir pozisyonu hele hiç kaale almayınız..
                dünyanın en ayak işi sanıyorum bu yazıda övülen işlerdir..
                serkanı takdir ettim ben yarın sınava girecekmiş..

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onun bonservisi vardır ama nerden baksan 3 Milyon eurodan asagı vermezler sene bası 4.5 milyon euroya transfer olmustu benim bildigim
                  iyi iste sat hüseyini al insuayi...yetmezse zaten satilacak kazma cok...
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Cancav gene kullandı tüm oyunlarını.Adam işi bilyor yaa.Hemen nasılda kaptı biliyor çünkü o da hem bonservis sorunu yok hemde satısı kolay.

Yarın öbürgün begenmedigindeülkesine geri yolar.Ne de olsa orada adam çok çok iyi tanınıyormus.

Düşünün şimdi nasıl inek saban Torinodan geri geldi.

Yada biz nasıl Fatihi istiyoruz?İmkan olsa gelecek...Yada alabilecegiz tekrardan...

Şimdi bu adam bi kayıp m tam anlamda yoksa o kadar önemli değil mi bunu görecegiz Ligde.

Ama su var bundan daha iyisini alamazlarsa daha çok laf yerler bu taraftardan...Hemde dikine...
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• Şimdi yönetimin kesinlikle Nick Carleden daha iyi bir 10 numara bulması gerekiyor.
                      Eğer Nick aldığımızdan iyi çıkarsa bazı şeyleri anlatmak daha zor olur taraftara.
                      hele daha yüksek fiyata alıp da kötü çıkarsa ...

Yorum

• stichus lavezzi ile ilgili transfer girisimleri varmi bizim yönetimde yoksa medyanin uydurmasi mi?
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• nick carle gençlerbirliğinde başarılı olabilir çünkü medyadaki çok kısa görüntülerinden gördüğüm kadrıyla süratli ve birebir de adam geçen bi adam. ama bu adam bizim aradığımız adam mı?
                          gökdeniz, yattara ve ceyhun un olduğu bir takımda bunlar tipinde bir oyuncu mu gerekli yoksa bunlara top atacak rakip baskı kurduğun topu takımda tutacak topa basacak akıllık bir adammı?

bırakalım şu carle işini bu iş tam bir piyangodur umarım gb piyangoyu tutturur da para kazanır bu işten ama trabzon un piyango bekleyecek tahammülü yoktur. bilerek görerek izleyerek adam almak zorundayız.

gelelim cordoba ya . adam güney amerika nın efsane kalecilerinden biri bu bir gerçek ama daha önce de yazdığım gibi her futbolcunun bir bırakma zamanı vardır. kimi 40 yaşında bırakı kimi 30 önemli olan bu değil önemli olan şu adam kafasında futbolu bitirmiş bu adamdan ne verim alabilirsiniz?

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            stichus lavezzi ile ilgili transfer girisimleri varmi bizim yönetimde yoksa medyanin uydurmasi mi?
                            8 milyon dolar bonservisi var..kesin ilgileniyoruzdur
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              8 milyon dolar bonservisi var..kesin ilgileniyoruzdur
                              bunu nerden biliyorsun

Yorum

• FEDERICO INSUA

3 Ocak 1980 doğumlu. 1999-2000'de Argentinos Juniors'ta profesyonel oldu. 4 sezonda 108 maçta forma giydi. Rakip ağlara 13 gol bıraktı. 2002-2003'te Independiente'ye transfer oldu. 38 karşılaşmada 11 gole imza attı. 2003-2004'te İspanya'nın Malaga ekibine geçti. 31 maçta 3 gol kaydetti. 2004-2005'te 35 karşılaşmada 9 gollük Independiente macerasının ardından Boca Juniors kadrosuna katıldı. 37 maça çıktı; 12 kez fileleri sarstı. Bu sezon ise Borussia Mönchengladbach'ta 25 maçta 2 gol attı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X