Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bazilari burda taraftarin duygulariyla oynamasin.

Yonetim gine sinifta kalmistir. Hatalarindan ders bile almamislar malesef. Hadi bu isi bilmiyorlar, ogrenemiyorlar da. Kaybedecek daha baska senemiz yok.

Gokdenizi istemeyenlere bir soru?

Fatih Tekke gecen sene satilmasaydi TS sampiyonluga oynarmiy di? Bence sonuna kadar oynardi. Ha gelecek sene ne olur bilemeyiz. Gokdeniz satilirsa ne olur? Rikelme yi de getirsen, Carle yi de getirsen TS sampiyon olamaz.

Sampiyon olmak istiyorsan elindeki TR nin en iyi forvetini satmayacaksin. Gokdenizi satmayacaksin. Ayrica parana kiyip bir tane de 10 numara alacaksin. TR de sampiyonluk bu kadar kolay. Buna inamayanlar Hagi, Alex, Sergen orneklerini iyi incelesinler.

Ha diger turlu, Konyasporun teknik direktoru gibi konusacaksin. Sampiyonluk lafini agzina almayacaksin.

Buyuk dusunemeyenler malesef buyuk klup yonetmeye kalkiyorlar. hadi kendin kluple birlikte buyuyebilirsin. ama bunlar klubu kendileri gibi kucultuyorlar...
    Bir ilave daha ; Isanbuldan artik topcu da getirmeyeceksin
    Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
    Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
    Sevdik bi kere napalim

Yorum

• İşler kesat yaw. Yeni haberler yok mu?

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        öğrendiğim şeyleri gelip burda sizinle paylaşıyorum ben kimseye ümit de dağıtmıyorum bundan bir kazancım yok siz üzüldünüz sanki ben üzülmedim yapamdğımız transferlere ?
        alacagimiz futbolcu kesin ondan daha iyi olacak deniliyor birde stichus, hocanin elindeki listede bi sürü kisi var siraya göre gidiyoruz dedi..acaba bu sira asagidan yukariya dogrumu gidiyor yoksa yukardan asagiyami anlamadim.eger yukardan asagi gidiyor demekki carle daha ön siradaydi ve alinacak oyuncuda onun alternatifi yok eger asagidan yukariya dogru gidiliyorsa demekki 1.siradaki adama daha cok var
        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 00:48.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• lavezzi diyom başka bir şey demiyom. Lavezzi lavezzi
          kalecimizde hasagic olcak diyom size )))
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            alacagimiz futbolcu kesin ondan daha iyi olacak deniliyor birde stichus, hocanin elindeki listede bi sürü kisi var siraya göre gidiyoruz dedi..acaba bu sira asagidan yukariya dogrumu gidiyor yoksa yukardan asagiyami anlamadim.eger yukardan asagi gidiyor demekki carle daha ön siradaydi ve alinacak oyuncuda onun alternatifi yok eger asagidan yukariya dogru gidiliyorsa demekki 1.siradaki adama daha cok var
            Gecen sene alternatifli liste vardi, bu sene baska terane. Beceriksizlik boyle ortuluyor anlasilan...
            Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oemer61 & Melih 61
              YETER ARTIK
              S ü t ü n ü z ü i ç i n y a t ı n
              Terbiyeli ol, o sütü gelir iciririm sana!!!

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                lavezzi diyom başka bir şey demiyom. Lavezzi lavezzi
                lavezziyimi aliyoruz ne zaman istanbula geliyor..ziya dogan denemek icin kampa almasin sakin..

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yildiz isteyen gokyuzune baksin. Buyuksun Ozkan Hoca...
                  Yildiz ba$kanimiz varya niye gökyüzüne bakalim ki? Onun yüzüne baka baka futboldan soguduk.
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lavezzi diyom başka bir şey demiyom. Lavezzi lavezzi
                    Bende İmzamdaki oyuncuları istiyorum nasıl olcak bu iş?

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Terbiyeli ol, o sütü gelir iciririm sana!!!
                      noluyor??? birden öbürüne daliyorsun??? biraz sakin olalim
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• ben bu başlıı sadece okuyarak takip ediyor msj yazmamayı tercih ediyorum
                        stichus travelier melih 61 gibi isimlerin msj larını okumak için can atıyorum bir çoğumuz gibi
                        onların azından çıkçak bi söz bizi bugünlerde en çok sevindircek haberler oluyor açıkçası ammma bu durum sevinçle karşıladımız haberlerden sora hayal kırıklıına dönüştüü zaman yaptıı yıkım çok fazla oluyoor daha fazla homurtu çıkıyor
                        amacım bize erken haber verenler i kırmaz deil sadece mevcut durum bundan kaynaklanıyor ve bu kişiler suçlu ilan ediliyor gibi geliyıor bana ajansspor da carle nin olmadıını duyunca içinden dedim ulan, stichus hani alıyoduk die gerçi abimiz sölemiş imza atmadık die ama ister istemez biz de kendi içimizde suçlu arıoruz

Yorum

• orkun en son bursayla görüşüyodu. Bursanın eski yöneticileri kulubun gelirlerine temlik koydurmuşlar.
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• ...............................

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              lavezziyimi aliyoruz ne zaman istanbula geliyor..ziya dogan denemek icin kampa almasin sakin..
                              Ziya tuvaletteyken hemen imzalasinlar sözlesmeyi hehe
                              Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
                              Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
                              Sevdik bi kere napalim

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                noluyor??? birden öbürüne daliyorsun??? biraz sakin olalim
                                Görmüyormusun yazdiklarini?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X