İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hayırlı akşamlarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bence tip olarak benziyorlar demek istediİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı akşamlar
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
İkisindede futbol yeteneği yok daha ne olsun...İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi çok merak ediyorum hasan üçüncünün hangi tarafıyla benzerlikliğini buldun...çok kaliteli demedik ama o kadar da düşük değilBazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
ya git ya sen ne dion ne hasan üçüncüsü be youtube dan izledik de Hasan üçüncünün tüm harektlerini toplasan orda cerl in yaptığı 1 hareket etmez ya
FAROE adalarında da bulduğun hasan üçünçüleride söleseneEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
carl tekniğinde orta sahadaki elemanlarımızı bi listelesek???
tüm orta saha adamları
ayman
hasan
hüseyin
ferhat
keçeli
gökdeniz
ceyhun
serkan(yeni)
şunlardan gökdeniz ve ceyhunu çıkarırsak adam futbol yeteneği olarak hepsini katlar..
ben çok iyi transfer olduğunu iddia etmiyorum, ama bizim elimizdekilerden iyi olduğu aşikâr...ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
ziya doğan da istiyorİlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecarle yi alamayiz biz eger bu adam onlibro oynasaydi ziya dogan hemen kabul ederdi ama bakti adamda is var adam teknik bir deniyim dedi olmaz boyle birseyEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
kac macini izledinde bu izlenime vardin merak ediyorumİlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkisindede futbol yeteneği yok daha ne olsun...
Eski rumuz...MaVeRaM
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya doğan da istiyor
ön libero mu oynatacakmış..

:

ziya sağ bek ve ön libero dışında adam almaz
ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
Hayatında 1 kere bile izlemediğin adamı youtubeden izleyipte gelip bana anlatma bu arada hasan üçüncüyle kıyaslamıyorum bu adamı çünkü bizim hasan hiç olmazsa türk bu kazma gibi yabancı sayısını boşa işgal etmezİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya git ya sen ne dion ne hasan üçüncüsü be youtube dan izledik de Hasan üçüncünün tüm harektlerini toplasan orda cerl in yaptığı 1 hareket etmez ya
FAROE adalarında da bulduğun hasan üçünçüleride sölesene
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Birader sen desertstrom'un nesi oluyonİlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleön libero mu oynatacakmış..

:

ziya sağ bek ve ön libero dışında adam almaz

T R A B Z O N S P O R
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum