Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    DUDEK BERNABEU KULÜBESİNE
    Liverpool ile sözleşmesi sona eren Jerzy Dudek gelecek sezon Real Madrid'te forma giyecek. Kırmızılar'ın yeni sözleşme teklifini reddeden başarılı kaleci, gelecek sezon büyük ihtimalle Casillas'ın yedeği olacak.

ligtv.com.tr..
    bravo yönetim , siz ne anlarsınız dudekten, serkan kırıntılıya , gasagiçe , abuziddin e kaldık şimdi, şampiyon olmak isteyen adam bastırıp parayı alacak yoksa her sene sürünürüz vasat topçularla , bu kafayla ancak yayık kupasını alırız

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu arada arkadaşlar kasımpaşaya kaptırdığımız mehmet yabancı statüsündeymiş
      1 günde türk statüsüne geçirilir ne var
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ben dudek in olma ihtimaline % 1 dahi şans vermiyordum .. hatta bence görüşme dahi olmamıştır ...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben dudek in olma ihtimaline % 1 dahi şans vermiyordum .. hatta bence görüşme dahi olmamıştır ...
          %100 doğru başka söze gerek yok
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Abi şimdi biri bana transferde son durumu kısaca açıklayabilir mi, kaleci konusu, carle ne oldu alternatifi olan lavezzi gündemimizde mi, iyi futbolcu mu?kafam karıştı yawww
            61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61

Yorum

• İlk olarak optic_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi şimdi biri bana transferde son durumu kısaca açıklayabilir mi, kaleci konusu, carle ne oldu alternatifi olan lavezzi gündemimizde mi, iyi futbolcu mu?kafam karıştı yawww
              kaleci konusu henüz netlik kazanmadı
              carle'ın durum büyük ihtimalle yarın belli olacak
              lavezzi iyi bi oyuncu carle'dan iyi olduğunu söyleyebilirim
              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• vay bee mac gunu gibi 57 kisi goruntuluyor sayfayı

boş boş bakıyoruz malesef çünkü biizm yönetimde tık yok hala bizde heyecan yaratacak bir transfer yok hala basında dı çıkanlarda birer birer adam gibi becerikli eli cebine giden yöneticileri olan klüplerle imzayı basıyorlar

bizim transfer sayfamızda miletin aldığı adamları konuşup dururuz biz anca böyle

ne güzel kaç gündür girmiyordum foruma sinirimde bozulmuyordu bukadar eziklerin borçları gırtlaklarına kadar ama habire yeni starlar alıyorlar nuri ise milanı gökdenzizi yattarayı satma derdinde alooo nuri sen yıldız sözü vermiştin ama alma sözüydü satıp parasını çarçur etme değil
                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• ne olduğunu yönetim ve ziya anlamamışta biz nasıl anlayalım akşam anlaşıyolar sabah deneneceksin diyolar bi uyumsuzluk var bence böyle kötü yönetilmeye devam edilirse biz daha çok ağlarız
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Martinezle Jeffersonun ne farkı var?Tip olarakda benziyo stil olarakta o kadar para vermeye değmez bence onun yerine Paraguaylı kaleci alınsın daha iyi....

Yorum

• İlk olarak optic_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi şimdi biri bana transferde son durumu kısaca açıklayabilir mi, kaleci konusu, carle ne oldu alternatifi olan lavezzi gündemimizde mi, iyi futbolcu mu?kafam karıştı yawww

ben söyliim kardeş yine kova bir kalecimiz olur
                      carle yada lavezzi gerçekten iyise bizimkiler alamaz ve açıklama yaparlar çok para istediler bizim ucuza oynayan dandik futbolcularımızla dengeleri bozmamak için almıyoruz derler yarın birgünde o iyi futbolcualrın başka klüplerle anlaştığı haberini duyarız

yaa cordobanın orkunun hatta rüştünün ismi geçiyor yaaa inanamıyorum

aslında ziya ve nuri turgay şereni çok istiyorlarmış çok tecrübeliymiş
                      En son Murat Altun tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 18:58.
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Martinezle Jeffersonun ne farkı var?Tip olarakda benziyo stil olarakta o kadar para vermeye değmez bence onun yerine Paraguaylı kaleci alınsın daha iyi....
                        Jefferson Martinezin yarısı kadar hem en hem boy ben Avniakerde Jeffi gördüm kafasında fes vardı simitci falan zannettim cocuk gibi......
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Nick Carle'ye onay çıktı

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Şili asıllı Avustralyalı futbolcu Nick Carle'e, teknik direktör Ziya Doğan'dan da onay çıktığı öğrenildi. Yönetimin prensip anlaşmasına vardıktan sonra kasetlerini izlemesi için Ziya Doğan'a verdiği Carle, tecrübeli teknik adamın da onayını aldı. Hırsı ve hırçınlığıyla Doğan'ın gözüne giren Carle için yönetimin artık son pürüzleri de gidermesi bekleniyor.
                          Doğan'ın onayının ardından İstanbul'da bulunan Carle ile Başkan Nuri Albayrak'ın son kez görüşeceği ve transferi bitireceği belirtildi. Bu arada Galatasaray'ın da Carle için devreye girmesi bordo mavili yöneticileri tedirgin ederken, Albayrak'tan "Elinizi çabuk tutun" talimatı alan transfer komitesinin, Carle transferini haftasonuna kadar bitirmesinin beklendiği vurgulandı.
                          KAMP PROGRAMI DEĞİŞTİ
                          Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, daha önce Gerede'de iki grup halinde yapmayı planladığı kampı tek döneme indirdi. Doğan, milli takım kamplarından yorgun dönen Umut, Gökdeniz, Hüseyin, Risp, Yattara, sakatlıkları devam eden Risp, Stepanov ve Musa ile izinli olan Ceyhun dışındaki tüm futbolcuları 20 Haziran'da Gerede'ye davet etti.
                          Ziya Doğan, İnter Toto maçlarında gençlere şans vermeyi düşündüğünü ifade ederek, "8 Temmuz'da İnter Toto maçı olduğu için kampı birleştirme kararı aldım. Ancak Milli takım kampları nedeniyle yorgun olan ve sakatlığı devam eden futbolcularımız var. Bu futbolcuları daha sonra kampa davet edeceğiz. Genç futbolcuların idman performansına göre İnter Toto için bir takım kuracağım. Eğer onların performansı beni memnun ederse bir iki takviye ile yine o futbolcu arkadaşlarımızla İnter Toto'da mücadele edeceğim. Ancak memnun etmezlerse As takım futbolcularnı da kadroya dahil edeceğiz. Ancak ben gençlere güveniyorum, onların da beni pişman etmeyeceğini biliyorum" dedi.
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Jefferson Martinezin yarısı kadar hem en hem boy ben Avniakerde Jeffi gördüm kafasında fes vardı simitci falan zannettim cocuk gibi......
                            İyide biz Jeffersonu alığımızda Botofogolu taraftarlar klube saldırdılar yani bu kadar önemli bi oyuncuydu hemde Didanın veliahtı deniliyordu!

Martinez sadece bizimle yaptığı maçta gördüm o maçtata çok kötüydü zaten.....

Yorum

• nick carl ile kesin anlaştık kemal okyay için kayseri ferhatı istiyor bu da b itmek üzere!
                              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Arkadaşlar bu yabancı oyuncu konusunda sanırım atlanılan bir yer var .. şimdi bu forumda gerçekten müthiş takip eden bu işi iyi bilen arkadaşlar var buna hiç söz yok ...tespitler de mutlaka çok iyidir ...

Ama şu durum sanki biraz gözden kaçıyor bu oyuncular Trabzona gelip burada yaşayacaklar ...Trabzon bir istanbul ankara izmir değil ...Bu adam buraya uyum saglayabilecek mi şehre ayak uydurabilecek mi sosyal yapıyı kaldırabilecek mi ? bunlara da dikkat etmek lazım ....Avrupanın bir çok şehrinde sosyal hayat mutlaka ki Trabzon çok daha iyi farklı veya rahat uyum saglanacak şekilde ...Marcelinhonun bir demecini okumuştum şehre uyum saglamak anlamında sıkıntısı oldugunu söylüyordu gerçi o takıma da uyum saglayamadı malum sebepten dolayı

Bizim için sanki eski dogu bloku ülkeleri ile gürcistan KISMEN güney amerika ve afrika daha uygun gibi geliyor ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X