Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    türkiye ligi kalitesiz bi lig tabiki avrupa sıralamasında 14. oluşumuzda bunun göstergesi. polonyadan tabiki iyiyiz ama bu polonyada iyi topçu olmadığı manasına gelmez. hırvatlarda 20 küsürlerde ama adamlar topçu yetiştiriyor paso.. önemli olan o ülkelerin parasal durumları adamlarda para yok yetiştirdiklerini tutamıyorlar. son yıllarda polonya milli takımının bizim milli takımdan daha başarılı oldugu en azından kupalara katıldığı ortada. biz daha bu kadar kolay gruptan bile çıkamayacak durumdayız milli takımla... futbol seviyemiz gerçektende çok düşük... Açekçesı fenerbahçe biraz yukarılara çekiyor yavaş yavaş umarım bizlerde ayak uydururuz...
    ya fener neyi çekiyo ALLAH aşkına bizi rezil etmekten başka bi işe yaramıyo...Avruypada en başarılı olan 2 takım var biri gayse diğeride biziz...

Yorum

• patrick vieradır yada gattuzo
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.milliyet.com.tr/2007/06/15/son/sonspo09.asp

.....

Derginin internet sitesinde yayınlanan haberde Galatasaray'ın Nick Carle!yi almak için Fenerbahçe'ye rakip olduğu iddia edildi. Haberde, Galatasaray adına çalışan Güney Amerikalı bir temsilcinin 25 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için aktif bir şekilde çalıştığı ifade edildi.
        Dergi, aynı temsilcinin Arjantinli Juan Riquelme'yi Galatasaray'a getirmek için de bir anlaşmaya varmaya çalıştığını yazdı.
        Bu haber doğruysa şimdi taşlar yerine oturmaya başladı.

Umarım Galatasaray Lincoln'ü alır.

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya fener neyi çekiyo ALLAH aşkına bizi rezil etmekten başka bi işe yaramıyo...Avruypada en başarılı olan 2 takım var biri gayse diğeride biziz...
          biz nerde basariliyiz.son 10 senede nerede varizki.her seferinde ya ön elemede elendik yada 1.turda..fb nasil bizi rezil ettiyse bizde cok daha iyisini yapamadik..bizde gittik rum takimina elendik..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Trabzonspor'un en büyük sorunu 5-0'lardan sonra yenen golden sonra gelen homurtudur...
            5-0'lar bunun yüzünden bitti, ama homurtular sürüyor
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzona gelmeden önce yattaranın istatistikleri nasıldı ?

Henüz gelmemiş oyuncuyu bu kadar eleştirmek niye ? Faydalı olmayınca " ben demiştim " demek için mi ? Henüz hiç bir maçını izlemediniz...
              Bu adam Jun gibi milyon eurolaramı geliyor. Bonservisi 500000 dolar . Yabancı sınırlamsı 6+ şeklinde genişletiliyor. Faydalı olursa ne kazanırız? Faydalı olmazsa ne kaybederiz ?
              Beğenmediğimiz adamın transferini uefa.com , afp , ap geçiyor.

Zaten Ziya Doğan'ın kafasındaki ilk isim değilmiş. Ama alınırsada taraftar olarak bana sahip çıkmak düşer.
              Aklın yolu bir.arasıra böyle yazılarınızla eşlik edin.sahsen ben görmek istiyorum.
              iyi günler
              38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
              Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
              " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biz nerde basariliyiz.son 10 senede nerede varizki.her seferinde ya ön elemede elendik yada 1.turda..fb nasil bizi rezil ettiyse bizde cok daha iyisini yapamadik..
                En azından febeden daha iyiyiz avrupada bu son yılları göz önüne almazsak tabi...onda bizim sorunumuz yoq yönetimin beceriksizliğinden kaynaklanan sorunlar yüzünden başarısız sonuçlar geldi....

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  biz nerde basariliyiz.son 10 senede nerede varizki.her seferinde ya ön elemede elendik yada 1.turda..fb nasil bizi rezil ettiyse bizde cok daha iyisini yapamadik..bizde gittik rum takimina elendik..
                  son on senede var olamadık belki ama geçmişimiz var (zaten tek tesellimiz geçmişimiz).fbnin 100 yıldır ne gibi bi varlığı var avrupada pekiiii

Yorum

• ah basın..
                    aslında anlamak lazım.. adamların ruhu duymamış, garip bir şekilde intikam almaya çalışlıyorlar..
                    ilginç transfer diyor adam.. nesi ilginç arkadaşım?
                    fenere geldi, trabzonla görüşüyor diyor.. bu hakikaten ilginç ama senin ilginçliğin.. adamın fenere geldiğini fener yalanlıyor.. elinde ne var? herhalde fenere gidiyordur diyen bir kulüp sözcüsü.. başka? istanbulda sağlık kontrolu ne? basın konseyi bunu yazanı ibreti alem için kınamalıdır.. nerede arkadaşım sağlık kontrolu? bu kadar edepsizlik olur mu yahu?
                    açıkça yalan haberler yüzümüze yüzümüze tutulmuştur ama ben en çok şuna takıldım:
                    nick carle.. neden geliyor? avustralyadan buraya denemeye gezmeye gelmez herhalde değil mi?
                    bir diğer konu, gökdeniz konusu..
                    maalesef yazdığımı okumakta mahir ama anlamaktan aciz bir arkadaş ısrarla satılacağından bahsediyor..
                    yeri gelmişken, bence hemen satılmalı ve fiyatı da umrumda değil.. ama başkan öyle düşünmüyor ve satmayacak..
                    hala etrafında dönüp durmak yakışmıyor taraftarımıza, satılacaksa zaten haberiniz olur..
                    o satılmadan oyuncu alamıyor musunuz diye soran arkadaşın maksadı cevap almak değil bu soruyu sormuş olmaktır..
                    ben de cevap vermiyorum zaten!

bu arada o kadar hazırlanma dönemi varken kampa girmeyen travel biraz yorulmuş görünüyor, normaldir..
                    onbeş günden fazla hazırlandığın sorulara bir nefeste cevap vermen lazım sevgili dostum!
                    nasılmış, yaranmak mümkün müymüş?
                    günahı benim sevabı senin demiştim ama pek ürktüm gelişmelerden doğrusu..

Yorum

• bazi arkadaslar haberlere sadece elestiri yapmak amaciyla abakiyo..haberi neresinden okusakta yönetime bi elestiri yapsak gözüyle..forumda bi isim ortaya atiliyo kendi kendimize konusuyoruz sonra baska takima gidince beceriksiz yönetim,is bilmez yönetim.simdi carle elestiriliyor.umarim basarili olur ama basarisizta olabilir,bugune kadar trabzonsporun yabancilarindan % kaci basarili olmus,ama adam daha gelmeden oynamadan elestirmek hic insafli degil.ayrica su asamada bu adami fener yada gs alsa ,carle elestirinler ne yazar cok merak ediyorum..

Yorum

• ilginç yaklaşımlar!

daha düne kadar yönetim elinde bonservisi olan oyuncuları alıyor diye eleştriliyordu bugün ise ucuza aldı diye savunuluyor! yani her 500.000 dolarlık adamı denemek için alalım mı? var mı böyle bir mantık? birkez maçını izlemediğim adamı evet eleştriyorum tıpkı çoğu kişinin bir kez maçını izlemeden hayran olması gibi! var mı ötesi!!! ziya bey gidip izlemiş mi avustralyada? yada bir yönetici? menejerin biri gelmiş fenere söylemiş onlar istemeyince bizimkilere muhtemelen, bir iki dvd izletmiş. hangi menejer oyuncusunun kötü görüntülerini içeren video getirir? yada youtuba bugüne kadar kötü oynayan birinin videosu kondu mu? (sakarlıklar hariç!) lüften bu kadar çabuk gaza gelmeyin! kraldan çok kralcı olmayalım arkadaşlar!
                        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Edit

Birlikte aşacağız inşallah. Kendimize eziyet etmeyelim boşa

golasaliyim araştır derken youtube'a bağlı kalma demiştim. Sen de demiştin ki başka görüntü mü var ki izleyeyim. O görüntülerde senin dediğin gibi kötü taraftarını bulabilecek misin? Onlar da tatmin etmeyecek. Hem zaten ben sana araştır derken, internette diğer futbolseverler hakkında ne düşünüyor, taraftarı Avustralya futbolundaki uzmanlar, takımı... ne düşünüyorlar bir araştır demiştim. Hiç araştırmadın bizim araştırdıklarımıza saygı göster lütfen ve oku arka sayfalarda yazdıklarımı. Zaten ilk sırada değil, canlı izlenen futbolcu da öncelik. Hem belki Carle de canlı izlenmiştir nerden biliyorsun? Ama önyargı yüzünden bu kulüpte insan bir adım atmaya korkuyor, kilitleniyor her icraat müessesesi. Böyle olmaz. Muhtemelenle de olmaz. Kraldan çok kralcı olmaya sen itiyorsun insanları, okumadan araştırmadan olumsuz düşünüyorsun. Birde şu var: Birkez bile maçını izlemediğim futbolcuyu eleştiriyorum diyorsun. Pek böyle mantık var mı?
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 13:04. Sebep: Edit
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Yeliz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            son on senede var olamadık belki ama geçmişimiz var (zaten tek tesellimiz geçmişimiz).fbnin 100 yıldır ne gibi bi varlığı var avrupada pekiiii
                            ben fb nin varligindan bahsetmedimki.ona bakarsan onlarda manchester united (yedek takim) yendiler hemde 3-0. artik herkes herkesi yenebiliyor.bi kere inter, liverpool, barcelona, aston villa yi yendik diye övünmeye gerek yok.bu basarilarin 10 mislisine ulasmis olmamiz gerekirdi coktan.bence 10 senedir türkiyeyi tüm takimlar bizde dahil rezil ettik.

Yorum

• stichus haklısın hemen satsınlar gökdenizi,hüseyin,yattara,umut,vs...ondan sonra bekleyin başarı...bende isterim avrupaya gidip başarılı olmasını ama bu yönetim onu sattıktan sonra yerine oyuncu alabilecek kapasiteye sahip değil..

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                stichus haklısın hemen satsınlar gökdenizi,hüseyin,yattara,umut,vs...ondan sonra bekleyin başarı...bende isterim avrupaya gidip başarılı olmasını ama bu yönetim onu sattıktan sonra yerine oyuncu alabilecek kapasiteye sahip değil..
                                birakalim bu kapasite islerini yaaa.eger menajerlere para yedirmek istemiyorsan adam akilli bi alt yapi calismasina girersin ve her 5 senede bir yeni bi jenarasyon olusturacak seviyeye gelirsin.belki yönetim su islerden birazcik nefeslenirse bu isede bakacaktir ama bazilari alt yapinin cökmesinden onlari sorumlu tutar zaten oraya özkan sümeri getirerek ne kadar iyi niyetli olduklarini gösterdiler..
                                yaa su stad isi ve tesislesme isi ne olacak stichus abi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X