Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar gokdeniz gitti bence yerine carleyi aldılar aynı gecen yılki oyunlar fatih ve marce olayına dondu olay olan bize olcak yine yaa al carleyi ama gokdenizi verme be adammm
    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Gökdeniz olayına bişey diyemiyorum ama satılırsa sola kaliteli bi transfer şart. artan paraylada bi forvet alırlar gül gibi olur. ama şu ruslar hüseyin i falan kovalıyodu o iş ne oldu acaba onu merak ediyorum.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Tamam arkadaşlar Gökdeniz satılmasın iyi ama adam gitmek sitiyor bunu iki yıl önce Fenerle ön sözleşme imzalarken de yapmıştı kendi başkanına teknik direktörüne yalan söyleyip Fatih Terime acıklayan Gökdeniz degilmi ben onu takımın önemli futbolcusu olarak görüyorum bunlarıda unuttum önemsemiyorum ama bu kadarda her zaman Avrupa Avrupa deyip bizi burada zor durumda mı bırakacak Pazartesileri idman yapmayacaksın hoca oyundan seni cıkaramayacak takım üzerinde futbolcu oldugu zaman başarılı olamıyoruz satacaksın ama satmadan onun yerine iki kaliteli ismi alacaksın bir 10 Numarada vede kaleci aldınmı bitti.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu carle 10 numara tabirine uyan bir futbolcu. Ben beğendim sol ayağını çok iyi kullanıyor. hafif maradonavari. Bu adamı aslınlar. Gökdeniz'i satsınlar Ajax'lı Pieer midir nedir onu da Gökdeniz'in yerine alsınlar. Al sana transfer
          CARLE çok çok ii
          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• arkadaslar ziya dogan bir kaleci,forvet arkasi oyun kurucu,cok iyi bir forvet ve SAG BEK alacagimizi söyledi...yuhh diyorum artik...hala sag bek diyor...
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam arkadaşlar Gökdeniz satılmasın iyi ama adam gitmek sitiyor bunu iki yıl önce Fenerle ön sözleşme imzalarken de yapmıştı kendi başkanına teknik direktörüne yalan söyleyip Fatih Terime acıklayan Gökdeniz degilmi ben onu takımın önemli futbolcusu olarak görüyorum bunlarıda unuttum önemsemiyorum ama bu kadarda her zaman Avrupa Avrupa deyip bizi burada zor durumda mı bırakacak Pazartesileri idman yapmayacaksın hoca oyundan seni cıkaramayacak takım üzerinde futbolcu oldugu zaman başarılı olamıyoruz satacaksın ama satmadan onun yerine iki kaliteli ismi alacaksın bir 10 Numarada vede kaleci aldınmı bitti.
              bide hüseyin var bir ara rusların hevesi vardı ne oldu acaba.
              Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• bir kaleci alcakmışız bir forvet arkası
                birde forvet
                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaslar ziya dogan bir kaleci,forvet arkasi oyun kurucu,cok iyi bir forvet ve SAG BEK alacagimizi söyledi...yuhh diyorum artik...hala sag bek diyor...
                  hehe sanirim JABI solda oynatir
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• arkadaslar sporx.com.tr'de haberin basligi degistirilmis

haberin basligi ,,serkan haftaya imzaliyacak'' diyeydi simdi ise ,,Serkan tamam, Carle sırada''
                    BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne diyor ziya doğan
                      Taraftarlar bana destek verdi bu kalmamdaki etmendi diyo

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar ziya dogan bir kaleci,forvet arkasi oyun kurucu,cok iyi bir forvet ve SAG BEK alacagimizi söyledi...yuhh diyorum artik...hala sag bek diyor...
                        jabi musa ufukhan ferhat adnan bazen hasan da oynuyor
                        sol a alsalar bari

Yorum

• Şu Carle kanım ısındı valla şu saatten sonra alınmazsa üzülürüm yaw adamın videolarını izlerken avrupa da neden oynamıyor diye soruyorum kendi kendime yaşıda genç inşallah alınır vede faydalı olur ......
                          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• carle yi izledim gelirse çoşarız
                            adam bizikilerden daha ii pası topuğuyla atıyor
                            ben hala musampadan da umutluyum ama carleye feda edilcek çok topçu var tüm admaların arasında en son feda edilecek adam bence o

carle-gökdeniz-yattara-umut-piennar 5lisi bu ligi toz duman eder bi de ii bir forvet daha ohh süper
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ziya Dogan Serkanı 2 Milyon dolar bonservisi olsa yine alırdım dedi ama ben bedava aldım dedi Adnan icin sene bası 700 bin dolar teklif etmisler dedi alamamıslar ben bedavaya aldım dediAdnanı alternatif olarak almış orta saha sag ve sol bekte.

Kaleci alacagım dedi iyi bir kalecim var ama bir kaleciye daha ihtiyacım var dedi yerli yabancı olabilir dedi Jabiyi sag bek olarak aldım dedi.Ceyhuna alternatif bir 10 numara alınacak dedi birde iyi bir forvet alırsak tamamdır
                              dedi.

Ziya Dogan enterasan adam yahu..........
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Ziya Şimek'i forvet arkası olarak düşünüyordum. İkinci yarıda oyun sistemini ona göre kuracaktım, ancak ailevi nedenlerden dolayı geri gelmeyince apar topar Ceyhun'u transfer ettik dedi. Şimek'in sorunlarını çözmek için çok uğraştık diyor. İkinci yarıda Şimek forvetin arkasında oynayacağını biliyordu. Yattara iyileşecekti vs vs diyor.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X