Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    millet biraz once jets in taraftar sitesindeki foruma baktim fenerli cagtay diye bi usak hemen demis iste adik ne dusunuyosunuz nasil biri falan diye bence bizde bi bakalim
    linki wer de bakalım kardeş ayıp ediosun

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      niyeki? transfer bedeli 2,5 milyon euro. Spartak Moskovanin oyuncusu,Arsenelin degil. Arsenalden 2,5milyon €uro karsiliginda Moskovaya transfer oldu
      Abi ne bileyim ben o adama hayran kalmıştım o turnuvada.En iyisiydi turnuvanın.Hem teknik hem çok hızlı robbenin karası.Neyse ya ne konuşuyoruz, sanki gündemimizde.Yarın çıkar şimdi fotomaçta trabzon Abeyieyle ön protokol yaptı
      61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşte yüzyılın transfer bombası die ben buna derim yıllarca aradığımız adam meğer avusturalyanın ikinci lig topçularından nick carleymiş vahh bee desene bi 10 yıl şampiyonuz artık töbe töbe yaaa umarım yalan haberdir...
        2.Lig topçusumu? adam Avustralyada yılın futbolcusu seçildi...

Bi oyuncuyuda beğenelim artık şu durumda 10 numara için ya Pieanar yada Carle görülüyor....

Ama Bence: Pieanar>Nick Carle

Niye sol bek alınmıyo ya hiç diilse Ceyhun var o bölgede ama sol bekte adam yok

Yorum

• İlk olarak optic_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ciddi olamazsın biz kim abeyie kim.O adamı U19da izlemiştim.Ghana asıllı Hollanda milli takımında oynuyor.Çıta gibi koşuyor, bir iki seneye arsenalde...
          zaten arsenalde oynuyordu arsenal ya sattı yada kiraladı ama youtube de izlersen üzerinde arsenal forması giydiği mçlar war ama bu adam bize gelmez kendimizi kandırmayalım

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bi oyuncuyuda beğenelim artık şu durumda 10 numara için ya Pieanar yada Carle görülüyor....

yaw olurmu sol bek te mustafa keçelinho war

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yaw dostum bırakalım bu yılın futbolcusu ayaklarını unutmaki tomas junu transfer ettiğimizde adam için geleceğin en iyi 5 forveti arasında gösteriliyo deniliyodu bunları millet yemiyo artık öyle avusturyadan ugandadan 10 numara almayla olmuyo bu işler artık...
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• arkadaşlar carle yılın futbolcusu seçilmiştir.

türkiye ligide çok üst düzey bi lig değil zaten alınırsa burada da seçilebilir ...

hayr anlamadığım bu alınmasa kim alınacak messi mi ronaldinho mu gerrard mı tabi ki türkiyeye böyle adamlar gelir böyle adamlar iş yapar böyle liglerde inşallah fos haber değildir...

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adamı buldunuz izlediniz beğendiniz buraya kadar davet ettiniz sonra basit bir imza işi kaldı o da başkana kaldı öyle mi?

daha iyisi için görüşmeler sürüyor, sıkıntı çıkarsa bu arkadaş da listede diyelim de gerilmeyelim..
                  takımınız böyle bir adamı listesine almış buraya davet etmiş..
                  iki haberle sarsılan kulüp sadakatiniz için neler düşünüyorsunuz şimdi çok merak ediyorum doğrusu..
                  sabahtan beri yazmaya çalışıyorum: fenerbahçe yalanlayacaktır diyorum..
                  yalanladılar işte..
                  hayır helal olsun başkana demenizi beklemiyorum zaten ama hiç değilse bir geriye dönüp yazdıklarınıza bakın da değerlendirin istiyorum..
                  çok şey mi istiyorum?
                  inşaallah daha iyisini alırız da fenerin artığı denmez..
                  kimseden fenerin elindeki topçuyu kaptık beklemiyorum..
                  kasımpaşaya kaptırdıklarımızı da gördükten sonra yönetimin taraftarın bir kısmına yaranma ihtimalinin sıfıra yakın olduğunu tecrübe ettim..
                  hakkımızda hayırlısı..
                  bir kaleci bir oyun kurucu alalım kapatalım transferi de başlığı da..
                  sıktı artık!
                  Özellikle sol bek almayacaklarsa hiç kimseyi almadan kapasınlar transferi.

Bu kadar insanın gördüğünü nasıl olurda görmezler anlamıyorum ne inatçı adam çıktı bunlar
                  ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• http://www.newcastlefootball.net/hom....php?section=1 link bu fenerliye demisler ki tebrikler bizm ligin en iyi oyuncusunu aldiniz fln neyse bunlari ezelim az reklam olsun

Yorum

• Beyler Petkovic de Avustralya dan gelmişti.Yanlışmıyım?

Yorum

• Lavezzi dışında hiç bir yabancı transferini kabul etmiyorum...

Hatta parasıyla Lavezzi alınacaksa benzin istasyonu satılsın...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak optic_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi ne bileyim ben o adama hayran kalmıştım o turnuvada.En iyisiydi turnuvanın.Hem teknik hem çok hızlı robbenin karası.Neyse ya ne konuşuyoruz, sanki gündemimizde.Yarın çıkar şimdi fotomaçta trabzon Abeyieyle ön protokol yaptı
                          evet dogru ya fotomacta ön protokol yapariz yada fenerbahce transfer etmis bence bu transfer istersen olur..verirsin parasini bak nasil gelir
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyler Petkovic de Avustralya dan gelmişti.Yanlışmıyım?
                            dogru ama pek taninmiyodur bence orda

Yorum

• Liverpoolda Sinema-Pongolmu ne vardı forvet oynuyodu o adama noldu acaba?istesek gelir gibide

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.newcastlefootball.net/hom....php?section=1 link bu fenerliye demisler ki tebrikler bizm ligin en iyi oyuncusunu aldiniz fln neyse bunlari ezelim az reklam olsun
                                yalnız biri şöyle yazmış gülmekten öldüm:
                                eğer sen a-league den başka bir takımın taraftarıysan ............................
                                eğer fenerbahçe taraftarıysan iyi transfer vb. vb.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X