Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @stichus

Sol Beke transfer niye düşünülmüyor?Bütün sezon yine Celalettinmi çekiçez
    Benim Önerim Sol beke Fransanın Troyes takımında oynayan 12 numaralı Yamissi bide Wome olabilir...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet haklısın çünkü herkes eleştirecek bir yer mutlaka buluyor eminim c.ronaldo gelse onuda eleştirecekleri bir yer bulurlar...
      bu transfer olursa eleştirilmiyecek gibi diil ki abi sen git polonya ya isvece adam seyret sonra avustralya dan hayatında bi macını çıplak gozle izlemedigin adamı cagr 10 numaran yap (olursa), bu arada adam cok ii cıkabilir ama ya fos cıkarsa?
      boyle ya cıkarsa piyangoalrına alışığız cok elimizde patladı bu tip adamlar,
      alırsak şayet umarım faydalı olur takımımıza

Bazen Sevinç Bazen Keder
      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Youtube ta nick carle nin video larina baktim , ezikler yine cosmuslar... Tovbe tovbe

Bitanesi soyle yazdi
        antimassiv (30 minutes ago) Marked as spam
        welcome to fenerbahce istanbul. I wish you success in Turkey and championsleague.
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu transfer olursa eleştirilmiyecek gibi diil ki abi sen git polonya ya isvece adam seyret sonra avustralya dan hayatında bi macını çıplak gozle izlemedigin adamı cagr 10 numaran yap (olursa), bu arada adam cok ii cıkabilir ama ya fos cıkarsa?
          boyle ya cıkarsa piyangoalrına alışığız cok elimizde patladı bu tip adamlar,
          alırsak şayet umarım faydalı olur takımımıza
          kardeş izlenmediğini nerden biliosunki gazetelere lütfen inanmayalım yaa

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Youtube ta nick carle nin video larina baktim , ezikler yine cosmuslar... Tovbe tovbe

Bitanesi soyle yazdi
            welcome to fenerbahce istanbul. I wish you success in Turkey and championsleague.
            kardeş carle fenere değil bize geldi yaa ...

Yorum

• adamı buldunuz izlediniz beğendiniz buraya kadar davet ettiniz sonra basit bir imza işi kaldı o da başkana kaldı öyle mi?

daha iyisi için görüşmeler sürüyor, sıkıntı çıkarsa bu arkadaş da listede diyelim de gerilmeyelim..
              takımınız böyle bir adamı listesine almış buraya davet etmiş..
              iki haberle sarsılan kulüp sadakatiniz için neler düşünüyorsunuz şimdi çok merak ediyorum doğrusu..
              sabahtan beri yazmaya çalışıyorum: fenerbahçe yalanlayacaktır diyorum..
              yalanladılar işte..
              hayır helal olsun başkana demenizi beklemiyorum zaten ama hiç değilse bir geriye dönüp yazdıklarınıza bakın da değerlendirin istiyorum..
              çok şey mi istiyorum?
              inşaallah daha iyisini alırız da fenerin artığı denmez..
              kimseden fenerin elindeki topçuyu kaptık beklemiyorum..
              kasımpaşaya kaptırdıklarımızı da gördükten sonra yönetimin taraftarın bir kısmına yaranma ihtimalinin sıfıra yakın olduğunu tecrübe ettim..
              hakkımızda hayırlısı..
              bir kaleci bir oyun kurucu alalım kapatalım transferi de başlığı da..
              sıktı artık!

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adamı buldunuz izlediniz beğendiniz buraya kadar davet ettiniz sonra basit bir imza işi kaldı o da başkana kaldı öyle mi?

daha iyisi için görüşmeler sürüyor, sıkıntı çıkarsa bu arkadaş da listede diyelim de gerilmeyelim..
                takımınız böyle bir adamı listesine almış buraya davet etmiş..
                iki haberle sarsılan kulüp sadakatiniz için neler düşünüyorsunuz şimdi çok merak ediyorum doğrusu..
                sabahtan beri yazmaya çalışıyorum: fenerbahçe yalanlayacaktır diyorum..
                yalanladılar işte..
                hayır helal olsun başkana demenizi beklemiyorum zaten ama hiç değilse bir geriye dönüp yazdıklarınıza bakın da değerlendirin istiyorum..
                çok şey mi istiyorum?
                inşaallah daha iyisini alırız da fenerin artığı denmez..
                kimseden fenerin elindeki topçuyu kaptık beklemiyorum..
                kasımpaşaya kaptırdıklarımızı da gördükten sonra yönetimin taraftarın bir kısmına yaranma ihtimalinin sıfıra yakın olduğunu tecrübe ettim..
                hakkımızda hayırlısı..
                bir kaleci bir oyun kurucu alalım kapatalım transferi de başlığı da..
                sıktı artık!
                abi senin yorumlarına gerçekten hayranım

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Quincy Owusu-Abeyie

21. yasinda
                  Ghanali
                  su an Spartak Moskovada oynuyor.
                  yattarananin sol versyonu
                  Ciddi olamazsın biz kim abeyie kim.O adamı U19da izlemiştim.Ghana asıllı Hollanda milli takımında oynuyor.Çıta gibi koşuyor, bir iki seneye arsenalde...
                  61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61

Yorum

• ya bu adamı alırsak co ii super olur ama gokdeniz kalcak
                    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardeş izlenmediğini nerden biliosunki gazetelere lütfen inanmayalım yaa
                      ya ziya hoca kendi bizzat izleyip transfer edicem diyodu ya ondan dedim ben duymadım hocanın avustralya ya filan gittigni birini yolladıysa tabi bilemem ama kendim izliycem gorucem alıcam diyodu ondan yani

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İşte yüzyılın transfer bombası die ben buna derim yıllarca aradığımız adam meğer avusturalyanın ikinci lig topçularından nick carleymiş vahh bee desene bi 10 yıl şampiyonuz artık töbe töbe yaaa umarım yalan haberdir...
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak optic_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ciddi olamazsın biz kim abeyie kim.O adamı U19da izlemiştim.Ghana asıllı Hollanda milli takımında oynuyor.Çıta gibi koşuyor, bir iki seneye arsenalde...
                          niyeki? transfer bedeli 2,5 milyon euro. Spartak Moskovanin oyuncusu,Arsenelin degil. Arsenalden 2,5milyon €uro karsiliginda Moskovaya transfer oldu
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• ben demiştim yine eleştirilecek diye ...

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Youtube ta nick carle nin video larina baktim , ezikler yine cosmuslar... Tovbe tovbe

Bitanesi soyle yazdi
                              hee ben de gördüm onları.cimbomlulardan da var biz aldık diyen.Bunlar tam gerizekalı.Bi de niye ingilizce yazdıysa sanki Nick Carle girip ordaki yorumları okuyor.
                              61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61

Yorum

• millet biraz once jets in taraftar sitesindeki foruma baktim fenerli cagtay diye bi usak hemen demis iste adik ne dusunuyosunuz nasil biri falan diye bence bizde bi bakalim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X