Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• boşuna transfer haberi beklemeyelim.. heşe bi faruk kancayı sag salim brezilya ya ugurlayalım senn ondan sonra bak taktıgımız kancalara
    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      selamunaleyküm arkadaslar yeni geldim eve...transferle ilgili yeni haberler varmi? pienaar diye birseyler gördümde...

detayli cevaplariniz icin hepinize tek tek tesekkür ediyorum siz olmasaniz ben ne yaparim
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

detayli cevaplariniz icin hepinize tek tek tesekkür ediyorum siz olmasaniz ben ne yaparim
        ne diyelim arkadas hepsi dedikodu iste... bizim Transferdosyasi zaten hep dedikodu
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

yok arkadaşaım hiçbir haber yok sadece melih61 bi kaç yerden sağlam haber aldım pienaar la anlaşmışız dedi o kadar başka hiçbir haber yok yazılan mesajlar sadece eleştri ve diğer takımların transfer yorumlarıdır ...

Yorum

• Trabzonspora Gökdeniz icin 5 Milyon Poundluk teklif yapılmış resmi olarak Newcastle menajeri ısrarla istiyormuş lig tv İngiltere temsilcisi söyledi anlaşmaya yakınlar dedi Newcastle fiyat da artırabilirmiş galiba Gökdeniz gidiyor öyle geliyor bana.
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi ben onu bunu anlamam kimse avutmasin bizi burda yok daha iysini alacagiz yok sunu alacagiz bos bunlar...Büyük Baskan dedigin adam 3 eziklerin elinden Ünal i kaciripta Trabzona getirene derim ben...Nick mis tick mis avutmayin bizi beceriksiz bunlar aralikda sandikda görüsecegiz elbette..
              katiliyorum bu isler gokdenizi satsamda transfer yapsam isine benzemiyor

Yorum

• tamam işte gokdenizin yerine bunu alacaklar ben şahsen isterim bizim futbolcumuzun ingiltere gibi bir ülkede oynamasını.
                BORDO MAVILIM

Yorum

• Evet,Gökdeniz gidecek gibi.Giderse Gökdeniz için sevinirim takım için üzülürüm.İnşallah gitmez.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• haberi okudum..
                    herkes ayrı telden çalıyor kısmı hariç yazılanların tamamı doğru..
                    menejer değil yöneticiler gelince nezaketen bir görüşme yapılmış ve teklif ki sanıyorum kiralam teklifiydi reddedilmiş.. bu resmi bir teklif değil zira resmi teklif yazıyla yapılana deniyor..
                    okuduğunu anlamayan basın işte.. herkes aynı telden çalmış..

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspora Gökdeniz icin 5 Milyon Poundluk teklif yapılmış resmi olarak Newcastle menajeri ısrarla istiyormuş lig tv İngiltere temsilcisi söyledi anlaşmaya yakınlar dedi Newcastle fiyat da artırabilirmiş galiba Gökdeniz gidiyor öyle geliyor bana.
                      Ya ALLAH'ım ya her sene aynı şeyler eldekinleri tutamıyoz bide yerine adam alamıyoz...Ya manyak küfür etcem şimdi zor tutuyom kendimi...Delikanlı adam satar ...TRABZON'a sonra nasıl ayak basacaklar!!!Yeter artık!!!

Yorum

• --------------------------------------------------------------------------------

Trabzonspora Gökdeniz icin 5 Milyon Poundluk teklif yapılmış resmi olarak Newcastle menajeri ısrarla istiyormuş lig tv İngiltere temsilcisi söyledi anlaşmaya yakınlar dedi Newcastle fiyat da artırabilirmiş galiba Gökdeniz gidiyor öyle geliyor bana.

eger bu haber dogru ise hemen satarlar .. hele hele 6 milyon pound olursa uçaga kendileri koyar gökdenizi ...o gaz ile hüseyini de satarlar ..stephonov belki kalır o zaman

Yorum

• gokdeniz gitsin bence, hedef yok birsey niye tek basina yirtsin kendini..premier ligi yakisir vallaha..
                          yalniz giderse bu rezil gecen seneyi seneye cok arariz..seneye hedef ilk 10 herhalde..

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gökdenizde aynı küçük emrah gibi duruyo ziyanın yanında onuda hayatından bezdirmiş
                            Espirin güzeldi arkadaşım,şu pastırma sıcağında iyi geldi.Gökdeniz'i küçük emraha benzetmişsin iyi güzelde Kel ZD kim acaba.Yoksa oda Nuri Alço olmasın?
                            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

haberi okudum..
                              herkes ayrı telden çalıyor kısmı hariç yazılanların tamamı doğru..
                              menejer değil yöneticiler gelince nezaketen bir görüşme yapılmış ve teklif ki sanıyorum kiralam teklifiydi reddedilmiş.. bu resmi bir teklif değil zira resmi teklif yazıyla yapılana deniyor..
                              okuduğunu anlamayan basın işte.. herkes aynı telden çalmış..
                              silinmiştir.
                              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 15:22.
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• gökdenizi satıp bir tane uyduruk yıldız alıp bizi kekleyhecekler hadi hepimize geçmiş olsun hayırlısı olsun
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X