Arkadaşlar neler oluyor böyle Fenerbahce kuduz olmuş köpek gibi ortalıga saldırmaya başladı Nick Carleyi transfer edeceklermiş ulan kac yabancınız var 8 tane yabancı var adamlar yabancı alıyor Carle öyle cok önemli futbolcu degil ama var bu işte bir pislik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
gel aralık gel gel gel sandığa gömüleceksin albayrak trabzonsporu küçültmenin hesabını sandıkta vereceksin taraftarla dalga geçmenin hesabını vereceksin takımı ziya doğana teslim etmenin hesabını vereceksin şampiyon olunabilecek bir senede takımı küme düşme potasına düşürüp inter toto ya sokmanın hesabını vereceksin gerçekleştiremediğin projelerin hesabını vereceksin taraftarı dinlememenin hesabını vereceksin tscluplarda azalan ürün hesabını kapanan mağazaların hesabını vereceksin derginin sayfa kalitesinin düşmesinin hesabını vereceksin sattığın fatihin parasını nerelerde kullandığının hesabını vereceksin adnanı serkanı yıldız olarak lanse edip yaptığın flash transferlerin hesabını vereceksin eller giderken aya biz gene kaldık yaya herkes gider mersine biz gideriz tersine sandıkta görüşürüz albayrak sandıkta...
BU MESAJ 1000. MESAJIM TRABZONLUYUZ BİZ İSTEMEZ PARA PUL HER ZAMAN HER YERDE ANTİ İSTANBUL
ŞAMPİYON TRABZON EN BÜYÜK TRABZON...En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 14:52.UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
o anca bize gelir ziyan hocanin mantalitesi uymaz hele fenerde yilmaz vural gibi intihar etmeye kalkabilirİlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Dogani getirelim eziklerin basina, kimi alirsa alsinlar kusturur futboldan..
Yorum
-
Gecen bir haberde yöneticilerin bile transferden haberi yok deniliyordu sadece başkanın danışmanı olan eski beşiktaş muhabiri Fuat Guguloglu biliyor deniliyor ama bakıyorumda gelişmeler bazıları tarafından hemen birilerine aktarılıyor gibime geliyor böyle transfer yapılmaya calışılırsa sonuc böyle olur birde burada transfer haberlerini Albayrak gibi verenlerde bu işlerdeki rollerini acıklasınlar ne bicim iş anlamadım.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
eyvahhhhh Eyvah, musampayi tatile yolliyalim eniyisiİlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinş. musampaya trbz ve türkiye hakkındaki görüşlerini sormaz srarsa yandık: musampa direk ziyadan girer olaya
.... transfer sezonu bitene kadar
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Misafir
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar neler oluyor böyle Fenerbahce kuduz olmuş köpek gibi ortalıga saldırmaya başladı Nick Carleyi transfer edeceklermiş ulan kac yabancınız var 8 tane yabancı var adamlar yabancı alıyor Carle öyle cok önemli futbolcu degil ama var bu işte bir pislik.
yabancı sınırlamasının tartısıldığı su günlerde ben fenerbahçeye 4 Türk oynatma zorunluluğu getirilsin diyorum
Yorum
-
lig tv nin sayfasina bakiyorumda .ana sayfada 2 haber var ilkinde diyorki collin kazim fenerde aksam gelip imza atacak,bi altindaki haberdede diyorki kazim dun ingilteredeki evinde besiktasa imza atti ve sozlesme kulube fakslandi hangisine inanalim simdi.bide bu bizim carlenin turkiyede oldugu ve saglik kontolunden gectigi yaziyo. ama stichus israrla adamin hala avusturalyada oldugunu soyluyo.transfer mevsimiyle beraber sallama haber mevsimide acilmis bulunuyor demekki..
Yorum
-
ya feneri ligimizden atsak nasil olur? Avrupada bi lige koyalim, nede olsa avrupada oynamak istiyorlar hep... onlar mutlu olsun biz kurtulalim, ligimizi temizleyelim..İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyabancı sınırlamasının tartısıldığı su günlerde ben fenerbahçeye 4 Türk oynatma zorunluluğu getirilsin diyorumSaldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-

Herkes ayrı telden çalıyor
Trabzonspor Gökdeniz transferi konusunda karıştı. Kulüpten farklı açıklamalar gelmeye başladı. Bir taraf "Gökdeniz'e Middlesbrough'dan resmi teklif geldi" açıklamasını yaparken diğer taraf ise "Resmi teklif gelmedi" dedi.
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer, Premier Lig takımlarından Middlesbrough'un Gökdeniz için teklifte bulunduğunu, ancak bu teklifi geri çevirdiklerini söyledi. Buna karşın Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ise 2009 yılına kadar sözleşmeleri süren Gökdeniz konusunda kendilerine resmi bir teklif gelmediğini belirtti.
İHA'nın servis ettiği haberde Abdullah Başer Middlesbrough yöneticilerinin Gökdeniz için Başkan Nuri Albayrak ile görüşmek istediklerini belirtirken, "Başkanımız görüşme için beni görevlendirdi ve Middlesbrough yöneticilerine satılık oyuncumuz olmadığını iletmemi istedi. İngiliz Kulübü'nün menajer aracılığıyla değil Türkiye'ye gelen yöneticileriyle nezaketen bir görüşme yaptık ve tekliflerini dinledik. Ben de başkanımızın düşüncelerini onlara ilettim. Satılık oyuncumuzun olmadığını, Gökdeniz'i vermeyeceğimizi söyledim. Pazarlık olmadan görüşme bitti" dedi.
Middlesbrough Kulübü'nün Gökdeniz için önerdiği rakamın yıldız oyuncu için çok az olduğunu ifade eden Başer, "Gökdeniz gibi bir oyuncuya önerdikleri transfer rakamı oyuncumuzun kalitesine göre çok az. Yüksek bir rakam da önerselerdi biz oyuncumuzu yine satmayacağımızı kendilerine ilettik. Gökdeniz, gelecek sezondaki hedeflerimizi gerçekleştirmemizdeki en önemli silahlarımızdan biri olacak. Bu oyuncuyu hiçbir kulübe vermeyi düşünmüyoruz" diye konuştu.
Anadolu Ajansı'nın servis ettiği haberde ise Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu 2009 yılına kadar sözleşmeleri süren Gökdeniz konusunda kendilerine resmi bir teklif gelmediğini belirtti. Gökdeniz konusunda kimse ile bir masaya oturmadıklarını ifade eden Sayitoğlu, "Hep duyumlar var. Gelen resmi bir teklif yok" dedi. Daha önce yıldız oyuncuları satmayacaklarını açıkladıklarını vurgulayan Sayitoğlu, "Daha önce ne dediysek aynısı geçerli" diye konuştu.
SÖZ GÖKDENİZ'DE!
Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, "Transferimde karar mercisi ben değilim, kulüptür" dedi. Gökdeniz, İngiltere'nin Newcastle United ve Middlesbrough kulüplerinden transfer önerileri aldığı şeklindeki haberler üzerine www.medyatrabzon.com sitesine yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile sözleşmesinin devam etiğini belirterek, şu anda tatil yapıp bir yılın yorgunluğunu üzerinden atmaya çalıştığını kaydetti.
Transfer konusuna fazla değinmek istemediğini ifade eden Gökdeniz, "Çünkü benim Trabzonspor ile olan sözleşmem devam ediyor. Transfer tekliflerinin geldiğini ben de duydum ve öğrendim. İnanın detayını bilmiyorum. Sonuçta bu konuda karar mercisi ben değilim, kulüptür. Kulübün menfaatleri neyse yönetim ona karar verir" dedi.
Kulübün önemli oyuncularından biri olduğunu belirten Gökdeniz, şöyle devam etti: "Üstelik ekonomik olarak katkı sağlayacak bir oyuncuyum. Benim transferim kulübe önemli bir gelir sağlayacaksa elbette giderim. İngiltere ligi önemli bir lig. O ligde oynayacak ilk Trabzonlu olma unvanını almak isterim. Orada Trabzonspor'u, Trabzon'u temsil etmiş olacağım. Eğer bu transfer gerçekleşirse 61 numaralı formayı orada da giyerim. Ama dedim ya transferle ilgili kararı yönetim verecek, ben değil."2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Misafir
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya feneri ligimizden atsak nasil olur? Avrupada bi lige koyalim, nede olsa avrupada oynamak istiyorlar hep... onlar mutlu olsun biz kurtulalim, ligimizi temizleyelim..
bazı pisliklerden yıkanılarak bile arınılmaz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum