Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha başlamadan çuvallamaya başladı bunlar...
    Tranfer başladığında vay olsun halimize...
    Bu forumdaki bir çok arkadaş binlerce kez söylemiştir...
    15 tane vasat adam alacağınıza 3-5 tane kalburüstü adam alsanıza...
    bizde size yönetici diyelim.
    Özkan SÜMER değilmiydi 300 000 Doların hesabını yapıp Marco Aulerio yu Febeşe veren..... ondan sonra da onun yerini doldurabildikmi..
    en az 10 adam alındı ama nafile...
    Eeee hani mantık...
    Hani TRABZONSPOR un çıkarları?

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ronaldinhoyu transfer etsen ne olur bu kel oynatmaz ki hasan keçeli vb varken!!
      yaw hekimoğlu senin yaptığın iş değil be.sen kim oluyorsunda hasan'ı veya keçeli'yi ronaldinho mudur nedir onunla bir tutuyorsun.haddimizemi mentalitenin prenslerini ne olduğu belli olmayan bir yabancı ile karşılaştırmak.
      akşam akşam beni güldürdün ya Allah'da seni güldürsün.
      hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kayserispor'un Kovacevic ısrarı

Kayserispor, İspanya'nın Real Sociedad takımında forma giyen Darko Kovacevic'i transfer etmek için ısrarını sürdürüyor.
        Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kovacevic'in transferinde son aşamaya geldiklerini belirterek, "Bu oyuncunun transferinde son aşamaya geldiğimizde Fenerbahçe'nin de devreye girdigini öğrendik. Fenerbahçeli yöneticilerden önce, yaklaşık bir aydır Nihat Kahveci aracılığıyla Real Sociedadlı oyuncu ile görüşmeler yapıyorduk. Fenerbahçe kadar bonkör davranamayız. Bizim vereceğimiz fiyat belli. Bonservisi elinde olan ve oldukça tecrübeli bu santraforu renklerimize katmak istiyoruz. Kendisinden hafta sonuna kadar haber bekliyoruz" dedi.

Süleyman Hurma, sarı kırmızılı ekibin gözde oyuncularından Mehmet Topuz'u Fenerbahçe'nin aldığı şeklinde medyada yer alan haberleri ise şöyle yorumladı:
        "Gerçekten komik. Artık gülüyoruz. yapacağımız bir şey yok. Biz yalanlamaktan, onlar yazmaktan, bazı kulüp yöneticileri de oyuncularımızı aldığını söylemekten bıkmadılar. Ne yapalım."

23.05.2007
        Kaynak : DHA
        Gökhanı satmadan Kovacavici alırlarsa helal olsun derim. Bunlar Türk futbolu içi pozitif şeyler. Adamların stadları da bu sene bitiyor.
        Ah Nuri Albayrak ahhh

Yorum

• havada bulut biz uefayi ve transferi unut...................
          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• ziya doğan basın toplantısı metni

tomas jun kardeşim, basın toplantısı metnini gönderiyorum ben de gazetelerin yalancısıyım.

Doğan 'Beklenen TS Gelecek'
            Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, bu sezonun değerlendirmesini yaparken basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.
            Doğan, ligin ilk yarısında büyük sıkıntılar yaşadıklarını ancak karamsarlığa kapılmadığını belirterek, ''İkinci yarı en fazla puan toplayan takımız. En fazla da gol atan takımlardan biriyiz'' dedi.
            Çok gol atmalarına karşın kalelerinde çok gol gören takımlardan biri olduklarını ifade eden Doğan, ''Bunda savunmada aynı anda yaşadığımız 4-5 sakatlığın da etkisi oldu. Disiplinli oynadık ama sakatlıklar sistemin oturmasını engelledi. Yine de ikinci yarı hedeflediğimiz puanları aldık. Ligi 4. bitirmek Trabzonspor için başarı değil ama bulunduğu konumdan buraya gelmesi bir başarı'' diye konuştu.
            ''Türkiye Kupası'nı alabilirdik'' diyen Doğan, ''Biz Kayseri Erciyesspor'u geçseydik kupayı alabilirdik. Buradaki maçta çok şey kaybettik. O günkü müdafaada Hüseyin'i bile stopere çekemedim, Ayman cezalıydı. Savunmada eksik çoktu. Burada kendimize eleştiri yapıyorum. 0-0'ı korusaydık korumaya yönelik yapsak turu geçerdik. 70. dakikaya kadar pozisyon bulamayan Kayseri Erciyesspor, gol buldu. Hesabımız tutmadı'' ifadelerini kullandı.

-''ŞAMPİYON OLMAK ZORUNDAYIZ''-

Doğan, gelecek sezonki hedefler konusunda ise, ''Önümüzdeki seneye inanın ben bugünden şartlandım. Başarılı ve şampiyon olmak zorundayız. Ben kendimi öyle hissediyorum. Futbolcular üzerindeki baskıyı mümkün oldukça kaldıracağız, sizlerden de yardım alırsak bu takım önümüzdeki sene şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesidir'' dedi.
            Taraftarın ve yönetim kurulunun her zaman kendisini sahiplendiğini dile getiren Doğan, şöyle devam etti:
            ''Ben onlara karşı kendimi borçlu hissediyorum. Sıkıntılar yaşadım. Ama o sıkıntılarda bazı gazetelerde 'Ziya Doğan gitti, bu maç son maçı' denildiği sezon sonunda burada kaldım. Ama kalmamızdaki sebep sağduyulu insanların sahiplenmesi ve yönetimin istikrardan yana karar alması. İkinci yarıdaki çıkışın da rolü var. Bizim başkanımız, yöneticilerimiz ince eleyip sık dokuyorlar. O baskılar karşısında geri adım atabilirlerdi. İnsanları rahatlatmak için basiti var, 'Ziya Doğan'ı gönder baskıdan kurtul' politikası yapmadılar. Ben başarılı olursam bu bundan sonraki yıllar için büyük bir örnek olacak. Türkiye'de 3-4 haftada teknik direktör değiştiriliyor. 2-3 kişi istedi diye hocasını değiştiren yönetimler var. Bu antrenörün değil yönetimin hatası.''
            İntertoto Kupası'nda ise kiralık oyuncularından yararlanacağını ifade eden Doğan, ''Fiziksel ve ruhsal olarak takımın yıprandığını biliyorum. 15-20'ye yakın kiralık oyuncularımız var. Onlar dışında sakatlıklardan dolayı fazla şans veremediğim, yıpranmayan, mesela Ömer Rıza gibi oyuncuları da bu kadroya katacağız. Muhammet, Emre Aygün, Selim gibi oyuncuları tanıyorum. Kiralık olarak tanıdığım çok oyuncular var. Bugün onlarla bir araya gelerek onlara program vereceğim. Bu oyuncularla ayın 20'sinde, sezonu Gerede'de açacağız. 27-28'inde sezonu bitirdiğimiz takımı Trabzon'da toplanıp Gerede'ye göndereceğiz'' diye konuştu.

-''ART NİYETLİLERİN YÜZÜNE SÖYLEDİM''-

Doğan, bir gazetecinin 'sezon içerisinde bazı art niyetlilerin olduğunu ve bunu sezon sonrasında açıklayacağınızı söylemiştiniz. Bunu açıklar mısınız' sorusu üzerine şunları söyledi:
            ''Teknik direktör de insandır. Bazen sinirleniyor, bazı sıkıntılar yaşıyor ve kasıtlı olarak gördüğü şeyler konusunda da bazı şeyler söylüyor. Bu insanların yüzüne de ifade ettim. 'Seni, seni kastediyorum' dedim. Onu tekrardan kaşımanın anlamı yok. Gerçekten yüzlerine söyledim. Onlar da bizi yanlış anladıklarını söylediler. Geçmişi kaşıyıp Trabzonspor'u tahrik etmenin anlamı yok. Benden kaynaklanan hatalar da var. Herkesi bünyemize katmak, herkes ile birlikte hareket ederek önümüzdeki sezonun heyecanını birlikte yaşamalıyız. Ben bugünden bu heyecanı yaşıyorum.''
            Doğan, kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ile diyalogları ile ilgili olarak, şöyle konuştu:
            ''Ben profesyonelim, profesyonelce bakıyorum. Kulüpte kimle çalışırsam uyumlu çalışırım. Ligin ilk yarısında bazı sıkıntılar yaşadım. Rapor sundum ve sıkıntıları anlattım. İkinci yarı bu sıkıntılar büyük oranda çözüldü. Sonra bizimle devam etme kararı aldılar. Bunu aldıktan sonra yönetim bana destek oldu. Haşim beyle ilgili geldiğim dönemde bazı sıkıntılar yaşadım. Bunları dillendirmedim. Bizim yanımızda daha fazla olmasını istedim. İkinci yarı fazlasıyla ilgilendi problem kalmadı.''

-''BEKLENEN TRABZONSPOR GELECEK''-

Doğan, gelecek sezon beklenen Trabzonspor'un geleceğini belirterek, şöyle devam etti:
            ''Yönetim kuruluyla kendi düşüncelerimi paylaşıyorum. Bizim hatamız varsa da düzeltmeye çalışıyoruz. Takımı ateşlemek için yapılan baskıları normal karşılıyorum. Trabzonspor'dan büyük beklentiler var. Belki dünyanın hiçbir yerinde olmayan, kulübü seven seyirci topluluğu var. Aşırı sevginin olduğu yerde aşırı tepki oluşur. Onun için beklentiler fazla baskı oluşturuyor. Bununla ilgili önümüzdeki seneyle ilgili düşüncelerimiz var. Önümüzdeki sene iddia ediyorum o beklenen Trabzonspor, sahada görülecek. O ruhu görecek. o ruhu görürken yaratmak isterken bütün herkes birlikte hareket edip bizlere yönetim ve futbolculara sahip çıkması lazım.''

-''AÇ OYUNCULAR ALACAĞIZ''-

Doğan, nokta transferler yapacaklarını da kaydederek, ''Burada sıkılmayacak, sosyal yapıya uygun, aç oyuncular alacağız. Yardımcı hocalar Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde çalışma içerisindeler. Ben de belirlenen oyuncuları izleyeceğim. İnce eleyip sık dokuyacağız. Bünyemize en fazla 3 veya 4 oyuncu katacağız. Gidecek oyuncuları bu maçtan sonra rapor vereceğim'' dedi.
            Doğan, menüsküsünde yırtık olan Ayman ve kıkırdağından küçük bir operasyon geçirecek Mustafa'yı, gelecek sezon öncesi zaman kazanmak için ameliyata gönderdiklerini de kaydetti.

var tmp; tmp = document.getElementById("news_content").getElementsByTagName("a"); for(i=0; i

Yorum

• valla kayseri herseyi ile saglam geliyor.....

....bizimkiler boyle aptalliklara devam edererse bir kac sene sonra bu kayseri ciddi sekilde basimizi agritcak....adamlar stad dedi zirt diye yaptilar bizim baskan sen uyu bakalim .....sen gitte dengeleri bozmadan transfer yap emi....dengesiz herif.....

Yorum

• Bu başlığı erken açmanın zararları transfer sezonu başlamadan daha lig bitmeden başladık ahlara vahlara Medyada çıkan haberler yüzünden gaza gelip ahlayıp puflamayın. Önce bir sonucu görelim bakalım ne olacak. Sonra eleşrimizi yaparız. Şu anda yapılması gereken şey yapılacak transferlerin hazırlık kampına yetişmesi.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu başlığı erken açmanın zararları transfer sezonu başlamadan daha lig bitmeden başladık ahlara vahlara Medyada çıkan haberler yüzünden gaza gelip ahlayıp puflamayın. Önce bir sonucu görelim bakalım ne olacak. Sonra eleşrimizi yaparız. Şu anda yapılması gereken şey yapılacak transferlerin hazırlık kampına yetişmesi.

.....iyi guzelde simdiye kadar ne zaman yetistirdiler transferleri .....

...bunlarda cingene mantigi oldugu surece edebilseler sezon baslayip devre arasina kadar pazarlik yaparlar bi adami almak icin karsidakiler enayi bi akilli bizim yonetim ya herseyi belese getirip aldiklari paralari yastik alti yapacaklar .......baska nasil olur bu isler....

....alinacak adamlar belli ise elde bi liste varsa nasil yetismez bizm transferler senelerdir anlamis degilim ....cingene mantigi iste baska bir aciklamasi olamaz ...

Yorum

• Yapılacak olan transferlerin değil hazırlık kampına ilk bir kaç maça bile yetişeceğinden emin değilim.
                    (sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş..yandık geçen yıldan çünkü )
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Umarım sağlam bir kaleci alırız
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yapılacak olan transferlerin değil hazırlık kampına ilk bir kaç maça bile yetişeceğinden emin değilim.
                        (sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş..yandık geçen yıldan çünkü )
                        aynen katılıyorum sana elif gene ezikler en iyi futbolcuları topluyacak bizde top vurmayı bilmeyenleri alıp iste dunya starları diye onumeze oyacaklar ben her sene aynı tabloyu izlemekten biktimmm artık elini biraz hızlı tutun sonrdan eksiklerimiz ck transeferi zamanın da yapamdık demeyinn
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla kayseri herseyi ile saglam geliyor.....

....bizimkiler boyle aptalliklara devam edererse bir kac sene sonra bu kayseri ciddi sekilde basimizi agritcak....adamlar stad dedi zirt diye yaptilar bizim baskan sen uyu bakalim .....sen gitte dengeleri bozmadan transfer yap emi....dengesiz herif.....
                          kayseri o stadı kendi yaptırmadıki.levent bıçakçı şerefsizi federasyonun parasıyla finanse etti o stadı.neymiş efendim avrupa şampiyonasına adaydık ya güya onun için.kadir has yaptırdı demeleri külliyen yalan.
                          hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• Analmıyorum ya,yılın transferlerini yapsak ne olacak ? Ne değişecek ki ?

Gene fener maçına 2-3 ön libero ile oynamayacak mıyız ?
                            Gene Ceyhun ya da X,70.dakika da çıkmayacak mı ?
                            Gene bi malubiyet sorası "eksiklerimiz var" denmeyecek mi ?
                            Gene gençlere şans tanınmayacak !

Bekle sora ara transferi...

Yaa kimde var Gökdeniz,kimde var yattara,kimde var ceyhun,musampa...Bunları kullanabiliyor muyuzda,transfere " sihirli değnek" gözüyle bakıyoruz ?Tabi yapılacak ama bizim yaramız başka bir yerde..........
                            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Analmıyorum ya,yılın transferlerini yapsak ne olacak ? Ne değişecek ki ?

Yaa kimde var Gökdeniz,kimde var yattara,kimde var ceyhun,musampa...Bunları kullanabiliyor muyuzda,transfere " sihirli değnek" gözüyle bakıyoruz ?Tabi yapılacak ama bizim yaramız başka bir yerde..........
                              Musampa hariç her dediğine katılıyorum...Yalnız Ceyhun'un 90 dakika tamamladığını görememek ilginç...Gerçi 1-2 maç hak versemde (yorulduğu bariz belli oluyordu) genede düşünmekten alıkoyamıor insan kendini bu tipte bir oyuncu hocan zatend evre arasında yırtına yırtına aldırmışş.. bilmiyorum valla..
                              Ama Musampa demeyin bana..O adam eskiden iyi adam olmuş olabilir, hala iyi bişeyler olabilir onda ancak bizde iş yapmıyor yapamazda.. Musampa musampa diyenle tartışamam bile..Gereksiz bir tarışma..Verilen paralara yazık valla..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Analmıyorum ya,yılın transferlerini yapsak ne olacak ? Ne değişecek ki ?

.....dogru transfere sadece oyuncu alma gozu ile bakmamak lazim...

....bazen takimdaki fazlaliklari gondermek en buyuk transfer olabilir...

....bence oncelikle eldeki salatalarin gonderilmesi lazim

.....yattra gokdeniz stepanov cagdas tolga umut belki bide risp .....bunlarin disindakiler gonderilmeli.......tertemiz bi takim olur valla .....bu sayiyi 11 tamamlayacak sekilde 5 tane saglam transfer yapilir ilk onbir kurulur ....yedekler ve fazlasi icinde tamamen alt yapi ve kiradan donecek oyuncular kullanilmali bence 30 yasinda adami yedek yapsan ne olur yapmasan ne olur.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X