Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yazmayacağım dedim ama dayanamadım.
    biraderin hesabı kullanayım bari..

satılacağı belli değil miydi zaten.?
    fatih gitti.
    sıra gökdenizdeydi..
    kaldı bi tek yattara.
    onu da sattınız mı kayseri, konya gibi bi takımlardan formamız dışında bi farkımız kalacak mı???
    kalmayacak.
    hatta onların bizden fazlaları olacak.

faruk abi tebriklerimizi ilet yönetimdeki büyüklerimize, kına yaksınlar eserlerine bakarak...

adam satmadan adam alacak kabiliyet olmadığını zaten anlamıştık.

içine tükürdükleri mali yapıyı güya yıldızları satarak düzeltecekler.

gerçi emrah abinin dediği gibi, ben gökdeniz olsam kalmak için gerekçe yok...

allah selamet versin.
    adamın hakkı.

bize de müstehâk..

bakayım ilk 4 e girebilecek miyiz??

kayseri bile samadı, elinde tuttu yıldızlarını..
    isteyenlere resti çekti.

bi tek adımız kaldı sayelerinde....
    o da bakalım ne kadar taşır bizi..
    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ...........

Gökdeniz i satan hayallerimizi de satar...Yerinin doldurulamayacağını bilip de HALA gÖKDENİZ SATILSIN DEMEK de şampiyonluk yaşamamış 100.000 lerce Trabzonsporlunun hayallerine ihanettir...
      Buna aynen katılıyorum. Milletin R.Carlos, Linderoth, Helguera, Lincoln leri aldığı bu zamanda Gökdenizi satmak şampiyonluk hayallerini de satmaktır.

Yorum

• kimsenin satıldığı yok. iyice paranoyak olduk.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• ORKUN-ERHAN GÜNDEMİ

Bordo-Mavili takımda Risp ve Stepanov’un sakatlıklarından dolayı savunmada yaşanabilecek sorunlara karşın, rota Gençlerbirliği’nden Erhan Güven’e çevrildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Gençlerbirliği’nde hem sağ kanat, hem de stoper olarak görev yapan Erhan Güven’in ismini yönetime verdi. Bunun üzerine Gençlerbirliği ile temasa geçildiği vurgulandı. Bu oyuncunun dışında Mehmet Çakır ve Engin Baytar için de görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Öte yandan Oftaşspor’un genç stoperi Giray için de gizli bir şekilde nabız yoklanıyor. Bu arada Kasımpaşaspor’un Trabzonlu golcüsü Erhan Küçük’ün de transferinin an meselesi olduğu dile getirildi.

Kalede Orkun’a Dönüş
          Trabzonspor’da kaleci transferinde yaşanan sorunlar nedeniyle çözüm arayan yönetim, gözünü Erciyesspor’un başarılı ismi Orkun’a çevirdi. Rüştü Reçber’in yüksek bedel talep etmesi, Cordoba’nın tartışılması, Martinez için astronomik bonservis bedeli, Dudek’in de İspanya’ya transferinden sonra Bordo-Mavili yöneticiler, yeni arayışa girerken, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da talebi doğrultusunda Erciyespor ile yollarını ayırma kararı veren Orkun için görüşmelerin başlayacağı ifade edildi. Orkun’a karşılık, Erciyespor’a gerekirse 2-3 tane genç futbolcunun gönderilmesinin düşünüldüğü de dile getirildi. Bilindiği gibi Orkun’un Bursaspor’a gitme durumu söz konusuydu.

Gökdenizi satar hemen saldırırlar oraya buraya alırlar bir-iki futbolcu bizi sakinleştirmek icin ha gökdeniz satılmalı mı derseniz başımızda kaliteli bir hoca olsa Hüseyin ve Gökdenizi satın derim ama ziya varken işimiz zor satılırsa bayagı zorlanırız.
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• la ne orkunu ya koymayın şöyle saçmasapan haberleri insanın sinirleri geriliyo.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ORKUN-ERHAN GÜNDEMİ

Bordo-Mavili takımda Risp ve Stepanov’un sakatlıklarından dolayı savunmada yaşanabilecek sorunlara karşın, rota Gençlerbirliği’nden Erhan Güven’e çevrildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Gençlerbirliği’nde hem sağ kanat, hem de stoper olarak görev yapan Erhan Güven’in ismini yönetime verdi. Bunun üzerine Gençlerbirliği ile temasa geçildiği vurgulandı. Bu oyuncunun dışında Mehmet Çakır ve Engin Baytar için de görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Öte yandan Oftaşspor’un genç stoperi Giray için de gizli bir şekilde nabız yoklanıyor. Bu arada Kasımpaşaspor’un Trabzonlu golcüsü Erhan Küçük’ün de transferinin an meselesi olduğu dile getirildi.

Kalede Orkun’a Dönüş
              Trabzonspor’da kaleci transferinde yaşanan sorunlar nedeniyle çözüm arayan yönetim, gözünü Erciyesspor’un başarılı ismi Orkun’a çevirdi. Rüştü Reçber’in yüksek bedel talep etmesi, Cordoba’nın tartışılması, Martinez için astronomik bonservis bedeli, Dudek’in de İspanya’ya transferinden sonra Bordo-Mavili yöneticiler, yeni arayışa girerken, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da talebi doğrultusunda Erciyespor ile yollarını ayırma kararı veren Orkun için görüşmelerin başlayacağı ifade edildi. Orkun’a karşılık, Erciyespor’a gerekirse 2-3 tane genç futbolcunun gönderilmesinin düşünüldüğü de dile getirildi. Bilindiği gibi Orkun’un Bursaspor’a gitme durumu söz konusuydu.

Gökdenizi satar hemen saldırırlar oraya buraya alırlar bir-iki futbolcu bizi sakinleştirmek icin ha gökdeniz satılmalı mı derseniz başımızda kaliteli bir hoca olsa Hüseyin ve Gökdenizi satın derim ama ziya varken işimiz zor satılırsa bayagı zorlanırız.
              Sonunda hic birini alamayaklar göreceksiniz!!! Resmen dalga geciyorlar, bu transfer sezonu bitene dek sürer ve kimseyide alacaklarini sanmiyorum, alirsalarda son dakikada bulurlar bir kus!!!

Yorum

• Kayseri'ye David geliyor!

Transfer çalışmaları için rotayı Güney Amerika olarak belirleyen ve Arjantin ile Kolombiya'da teknik direktör Tolunay Kafkas ile futbolcu izleyen Kayserispor ilk yabancı transferini yapmaya hazırlanıyor...
                Kayserispor'un Kolombiya takımlarından Deportivo Cali'nin 25 yaşındaki 1.94'lük kalecisi David Gonzalez ile prensip anlaşmasına vardığı belirtiliyor. Kolombiya 1. Ligi takımlarından Deportivo Cali geçtiğimiz sezon ligi ilk sırada tamamlamış ve play-offlara girmişti. David Gonzalez bazı futbolseverlerce Kolombiya'nın Buffon'u olarak anılıyor.

13.06.2007
                Kaynak : Sporx.com

Bu Kayseri niye kaleci transferi yapıyor güya kaleciyi biz arıyoruz kilitlenmiş aklmışlar Martineze onu da alabilseler hani oda yok.......
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

Gökdeniz kesinlikle satılmamalı, satılmayacak...
                  sonuna kadar arkandayım ...

arkandan gelmeyen namert olsun nedir yaa bu yattara yı da satalım bari gitmişken hepsi gitsin

Yorum

yoo gayetde satılabilir Ha gönül ister satmayalım.. Fatihide satmasaydık...
                    Ama kardeş bir başlık açmıştın hatırlarmısın? Yönetime destekmiydi neydi başlığın adı?
                    İşte o destek istediğin başkan oldukça Gökdenizin satışı kaçınılmaz...

Biz Trabzon taraftarları varya gerçekten sabır taşıyız... Trabzonspor olgusu bizlere sahip olduğu için çok şanslı...

Yazılacak çok şey var ama... Bir kaptırırsam ahlak kuralları dışına çıkarım...
                    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• ya bunlar savunma oyuncusu almaktan bikmadimi? yeter artik...ayrica su orkunu alacagina ahmet sahini koyarim kaleye daha iyi...
                      BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Günün birinde bunu yazabileceğime hayatta inanmazdım, ama eğer cidden bu teklif doğruysa Gökdeniz'in yerinde olsam giderdim. Benim izlemeye tahammül edemediğim futbol anlayışı için maça gitmemek veya TV'nin düğmesini çevirmek yeterli, ama adamın işi o. Tekke'nin, Tolunay, Ogün, Abdullah, hatta Şota'nın Trabzonspor'un mevcut durumu ve potansiyelleri ile ilgilki sorunları yoktu. En azından olmamalıydı. Ama kendimi Gökdeniz'in yerine koyuyor ve şu kadroda kalmak için gerekli en ufak bir neden göremiyorum. Trabzonspor Gökdeniz olmadan da kümede kalır. Belki intertoto'ya katılamaz, o da büyük kayıp değil...

şakamı yapıyosun abi yaa!!böle şeyler buraya yazıpta yönetimi cesaretlendirmeyin Allahızı severseniz..bn Trabzon oturuyorum ve o stat'a giderken içimde sadece gökdenizi ve yattrayı izlemek için bi heyecan oluyo..bu heyecanıda elimizden kimse alamaz...!!!
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bencede gökdeniz satılmamalı. ama yok ben gidicem diyorsa ( ki ben gidicem diyordur ) öyleyse hemen postalanmalı.

Yorum

Gökdeniz'in satildigi filan yok zaten bunlar uydurma haber!!! Serefsiz Istanbul medyasi yine kasiniyor! Zaten yönetimde buna cesaret edemez artik, satmayacagiz kimseyi dediler ERKEK'lerse satsinlarda görelim!!!

Yorum

• bi tane doğru dürüst transfer yapamadılar, birde gökdenizi satarlarsa o kulübü başlarına yıkarlar onların kolay değil o kadar

Yorum

• AßiLer ßi takım ßu Kadar Kolay mı o Gitmeli ßu gitmemeli Gidecem diyosa durmamaLı postaLanmaLı. Fatih tekke SatıLmasa ßu Sene Serßest kalıcaktı ve Sizce ne Kadar Vefalı Ne kadar her yönü İle örnek aldıqımız ßi insanda oLsa Avrupadan çok Aldıqı iyi teklifler kar$ısında gittiqi ücretin ßelkide 10 da ßirini ßile kazandırmadan gidecekti. ßuNLarı dü$ünmek Lazım Ayrıca ßu takım ne 2 oyuncu ile Nede Hoca İle ayakta ßi Kere ßunlar karadeniz U$akLarı En Kötü Hallerinde ßiLe terleri sahayı ıslatıcak ßizde desteklicez.

ßaZen Sevinç ßazen Keder TraßzonSpor ' Lu Olmak Yeter !!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X