bakıyorumda bizim millet gökdenizi yollamaya çalışıyo..yok tuncayla beraber bilmm napar..yok türk hava yolları gibi olur gibi söylemler hiç hoş değil...buraya bunları yazıp yönetimi cesaretlendirmeyin LÜTFEN!!!!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Keşke Hoca transferleri de futbolcu transferleri gibi olsaydı. Ziya Doğan'ı satıp yerine daha iyi bir teknik direktör alırdık
Yorum
-
Gökdeniz de gitmeden takımın üzerinden mafyanın gölgesini kaldırmanın imkansız olduğunu düşünüyorum. İyi bir paraya gitsin. Avrupa'da oyuncumuzu izleyelim biraz. Fatih'i izleyecektik adam ta Rusya'ya gitti
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Bir Şey söylicem sonra kızmayın
Yahu bizim şampiyonluk şansımız falan mı var olsa sezon başı öle birşey FATİHi takımda tutar marcelinho yu da alır öle oynardık ama bizim öle irşey şansımız yok
GÖKDENİZİN DE HAYATINI yakmaya gerek yok kesinlikle bir trabzonsporlu olduğu için sesini çıkarmaz ama 26 yaşını bitirdi artık gökdeniz 1 senesi var bu sene de oynasın ama SENEYE KESİNLİKLE avrupaya gitmeli bu sene eğer yıldız falan alınıp hedef büyütülecekse kalsın yoksa şimdiden gitsin kariyeri için PARA için değil bizden bir cacık olmucak bu başkanla falan ş.ligi falan da imkasnız ancak dandik uefa kupalarında ilk turlarda elencek takımlardan oluruz"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
bu arada alakası yok ama 30 yaş üstü tüm arkadaşlarda muhtemelen aynı şeyleri hissetmiştir benim gibi; gökdeniz 27 yaşına gelmiş
daha dün gibi '' altyapıda gökdeniz diye bi çocuk varmış süpermiş'' dediğimiz günler.
yaşlanıyoruz arkadaşlar
))
Yorum
-
gitmesin yaa yönetim değişecekse gitsin yoksa bu yönetim onu satar hiç bi transfer yapmadan gireriz sezona sattığımızla kalırız gökdeniziİlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz de gitmeden takımın üzerinden mafyanın gölgesini kaldırmanın imkansız olduğunu düşünüyorum. İyi bir paraya gitsin. Avrupa'da oyuncumuzu izleyelim biraz. Fatih'i izleyecektik adam ta Rusya'ya gitti

Yorum
-
Skysports.com can reveal that Middlesbrough and Newcastle are set for a fresh transfer battle as they both head the race for Gokdeniz Karadeniz.
Recent months have seen the North East rivals go head-to-head for Jonathan Woodgate and Mark Viduka, with each side claiming a success, and they are now preparing for another face-off.
Boro are already in Turkey after sealing the signing of Fenerbahce’s Tuncay Sanli and they are now trying to sign his fellow countryman Karadeniz.
Karadeniz, though, is already on the radar of a number of clubs including Newcastle and manager Sam Allardyce is believed to have made a move for the Trabzonspor winger.
The 27-year-old has spent his whole career with Trabzon and is one of the most highly-rated midfielders in his homeland, and has over 30 international caps to his name.
Skysports.com can now reveal that Boro, Newcastle and Blackburn — who all now have Turkish players in their squad - are keen.
“He wants to go, every player from Turkey wants to test himself and there is no bigger stage than the Premier League,” his agent Serdar Fafal told skysports.com.
“There is interest from Middlesbrough, Newcastle and Blackburn, there are many teams looking at him.
“But he has a contract with Trabzon, so at the moment we will have to see what talks happen.”
Serdar Fafal söylems Gökdeniz gitmek istiyormus?!TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Gökdeniz gitsin şeklindeki mesajların silinmesini talep ediyorum...Arkadaşlar çapsızlık yapmayalım lütfen...Gökdeniz gibi oyuncuları satmamız değil de bulup onun gibi bir kaç kaliteli oyuncu daha katmamız gerekiyor..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
istesek gelir aslında takımında yedek kaldı bide Petrici aldı Dortmund Pienaarı bize ucuza verir....İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepiennar keşke alınsa
Yorum
-
Pardon? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil..İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz gitsin şeklindeki mesajların silinmesini talep ediyorum...Arkadaşlar çapsızlık yapmayalım lütfen...Gökdeniz gibi oyuncuları satmamız değil de bulup onun gibi bir kaç kaliteli oyuncu daha katmamız gerekiyor...Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum