Ankaragücü'nde oynayan ve sözleşmesi bu yıl biten, sağ bek ve forma numarası 61 olan özbe öz Trabzon'lu olan Abdurrahman Dereli dururken, neden trilyonlar ödenerek fb.den bir futbolcu transfer edilir anlamış değilim... Bu yönetim kurulu, bir kerede olumlu bir hamle yapsada dişimi kırsam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas duygularimizla oynama..kaynak nedir
Gecenin su saatinde heyecanlanacagimi sanmazdim ama.....
Umarim saka degildir
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
serkan sağ beke alınmadı sağ beke bence en olumlu transferimiz olan jabi alındı ...İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü'nde oynayan ve sözleşmesi bu yıl biten, sağ bek ve forma numarası 61 olan özbe öz Trabzon'lu olan Abdurrahman Dereli dururken, neden trilyonlar ödenerek fb.den bir futbolcu transfer edilir anlamış değilim... Bu yönetim kurulu, bir kerede olumlu bir hamle yapsada dişimi kırsam.
Yorum
-
şaka yaptı bi arkadaş ....İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecenin su saatinde heyecanlanacagimi sanmazdim ama.....
Umarim saka degildir
Yorum
-
Ulan böyle sakami olur yaİlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşaka yaptı bi arkadaş ....
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Abi o abdurrahmanı sebattanda bilioz o adam trabzonspor formasını kaldıramaz.. Bence serkan gayet iyi bir transfer kadroya cuk diye oturdu kanısındayım..İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü'nde oynayan ve sözleşmesi bu yıl biten, sağ bek ve forma numarası 61 olan özbe öz Trabzon'lu olan Abdurrahman Dereli dururken, neden trilyonlar ödenerek fb.den bir futbolcu transfer edilir anlamış değilim... Bu yönetim kurulu, bir kerede olumlu bir hamle yapsada dişimi kırsam."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
hiç sorma abi bende heyecanlandım ..İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan böyle sakami olur ya
arkadaş dün gece rüyasında görmüş şota trabzonda diye . şaka yaptı bize
Yorum
-
Middlesbrough küçük takımmı? geçen yıl Uefa'da final oynadı. Fener daha Edirnekapıyı geçemedi...İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönemli olan oynadığı klübün büyüklüğü değil gittiği ligin büyüklüğü. çok iyi bir takıma gidip yedek kalacağına ingilterenin orta sıra takımına gidip kendini göstermek istemesi çok mantıklı. Tuncay zannettiğimden daha akıllı çıktı.
Middlesbrough kadro kalitesiylede fenerden daha iyi. Biz oyuncularımızı ve kendi ligimizi çok abartıyoruz. Tuncay , kaka değil. Daha iyi bir takıma gitmek için kendini orada kanıtlaması gerekli.
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç sorma abi bende heyecanlandım ..
arkadaş dün gece rüyasında görmüş şota trabzonda diye . şaka yaptı bize
Iyi vallahi.
Simdide rüyada gördüklerimiz ve Falcinin söylediklerinimi yazalim
Yorum
-
Tuncay kaka etoo lampard mıki daha iyi takıma gidecek. çokta iyi bir takıma gitti, ingiliz liginin ortalama takımlarından birine gitti.İlk olarak Levent Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohh beeaaa basbelamıs gitti en sonundaa
Her zaman bize gol atıoduu Ama her nekadar bize gol atmıs olsada büyük bir kulübe gitmesini isterdim Nede olsa türkiyeyi temsil edecekÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
+1967İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMiddlesbrough küçük takımmı? geçen yıl Uefa'da final oynadı. Fener daha Edirnekapıyı geçemedi...
Middlesbrough kadro kalitesiylede fenerden daha iyi. Biz oyuncularımızı ve kendi ligimizi çok abartıyoruz. Tuncay , kaka değil. Daha iyi bir takıma gitmek için kendini orada kanıtlaması gerekli.
Isde budur.
Oyuncularimiz dahada kücük Takimlara gittide yapamadi!
Daha Büyük Takimlarda nasil yapacaklar?
Gitsin bakalim Milana (hani adi geciyordu ya).
Kimi kesecek?
Pirlo?
Gattuso?
Kaka?
Seedorf?
Güldürmeyin adami
Yorum
-
Çünkü Abdurrahman Dereli birkaç kez ümit milli forma giymişken Serkan Balcı 10'dan fazla kez A milli formayı giydi. Bu Trabzonlu mantığını anlamıyorum arkadaş. Benim arkadaşım da Trabzonlu o da takıma girsin o zaman!İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü'nde oynayan ve sözleşmesi bu yıl biten, sağ bek ve forma numarası 61 olan özbe öz Trabzon'lu olan Abdurrahman Dereli dururken, neden trilyonlar ödenerek fb.den bir futbolcu transfer edilir anlamış değilim... Bu yönetim kurulu, bir kerede olumlu bir hamle yapsada dişimi kırsam.
Tuncay'ı severim. Karakterli çocuk. İnşallah başarılı olur Avrupa'da. Ben şahsen başarılı olacağına inanıyorum
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMiddlesbrough küçük takımmı? geçen yıl Uefa'da final oynadı. Fener daha Edirnekapıyı geçemedi...
İngiltere'de orta sıra takımıdır Middlesbrough; UEFA da final oynaması değil, şampiyonlar ligini kazanması bile bunu değiştirmez. Ben de aynı şeyi diyorum zaten orda başarılı olup çok daha iyi bir takıma gidicektir, Tuncay'da bu yetenek de hırs da var. ayrıca biz de bir baş belasından kurtulmuş olduk böylece.
Yorum
-
birincisi bu haber yalansa seni şikayet edeceğim ikincisi ne şotası yaa boşverin şotayı..İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşok şok şok trabzon spor eski oyuncusu şota ile 2 yıllık anlaşma imzaladı nuri albayrak çok gizli yürüttüğü bu anlaşmada şotanın işini bir kaç saat önce bitirdi şota trabzon da tekrar oynamakdan çok mutluyum dediÖnce TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum