Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sen hiç serkanı sol bek oynarken gördünmü...?ama ziya oynatır belli olmaz ona.
    Görmedim ama Sağ Açık oynayıp Yattarıya keseceğine Celalettinin yerine Sol Bek olarak oynasın daha iyi....

Yorum

• Gökdeniz'e Teklif Yağıyor !

Trabzonspor'un yetenekli futbolcusu Gökdeniz Karadeniz'e İngiliz kulüplerinden teklif yağıyor.

İngiltere'nin Newcastle, Middlesbrough, Watford kulüplerinin Gökdeniz'i satın alabilmek için adeta birbirleri ile yarıştığı belirtildi. Özellikle Middlesbrough kulüp yetkililerinin, Başkan Nuri Albayrak ile ön görüşme yaptığı ve Albayrak'ın gelen teklifler karşısında kararsız olduğu öğrenildi.

Gelen bu teklifler üzerine As başkan Haşim Sayitoğlu, başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, mali sayman Emin Kahraman ve Gökdeniz, Haşim sayitoğlunun Şana'daki evinde toplanarak bir durum değerlendirmesi yaptılar.Gökdeniz'in Trabzonspor yönetime, "Avrupa'dan çok iyi bir teklifler geliyor.Bu şans bir daha elime geçmez.Gitmeme izin verin hem ben para kazanayım hemde Trabzonspor'a para kazandırayım.Yaşadığım olayları biliyorsunuz.Benim içinde değişiklik olur.Bu rakamlardan sonra Trabzonspor'da futbol oynamam zor olur”, dediği ileri sürüldü.
      Trabzonspor yönetiminin Gökdeniz'i satmak istediği fakat kamuoyu tepkisinden çekindikleri öğrenildi.

Trabzonspor başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Gökdeniz'le ilgili olarak kulübe resmi bir teklif gelmediğini söyledi.Baturoğlu “Gökdeniz'e menajerler aracılığıyla teklif gelebilir.Eger bu kulüpler Gökdeniz'e üst düzey rakamlar verip kafasının karıştırırlarsa o zaman bu konuyu konuşuruz.Biz yönetim kurulu olarak Gökdeniz'i satmayı düşünmüyoruz dedi.

Gökdeniz'in Tugay Kerimoğlu ile birlikte Antalya'da tatilde olduğu, yıldız futbolcuyu Avrupa'ya gitme konusunda Tugay'ın etkilediği öğrenlidi.

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence huseyini stoper yapsak tam super olur... onlibero dedigin biraz ofansif gucu olacak huseyin de hic yok.. huseyin super defans yapiyor... yanii tam stoper lik adam...
        Hüseyin görev adamı...adamı kaleye koy ıh demez...bi kere antremanlara gittiydim tesislere yattarayla hasan şut çekiyolardı kalede hüseyin vardı

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen yıl, filika vardır. İlk rumuzunu unuttum nedense. Belki de filika ismi daha cana yakın olduğu için aklımda yer etti. Bu arkadaş, bize habire transfer haberi pompalıyordu. Hatta, yabancı dil bildiği için İngiltere'ye bile geçmişti Fransa'dan, bir transferi noktalamak için. Gerçi o transferde hayal olmuşta ama yine de heyecan duyuyorduk. Hey gidi günler... Bu yıl, bu başlık çok yetim kaldı çok...
          abi onun ismi bir kuş ismi gibi bişeydi herhalde
          ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• bu adamlar gökdenizide satacaklarda hep yicem kafayı...

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hüseyin görev adamı...adamı kaleye koy ıh demez...bi kere antremanlara gittiydim tesislere yattarayla hasan şut çekiyolardı kalede hüseyin vardı
              Kaleciler korkmustur kaleye girmeye Hasan bu belli olmaz
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kaleciler korkmustur kaleye girmeye Hasan bu belli olmaz
                Petrici alsaydik kalede sorun yasamazdik, bi izelyin

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• -----------------Martinez-----------------
                  ------------------------------------------
                  -----------Stepanov--Erdinc--------------
                  --Jabi----------------------------Ufuk B.--
                  ---------------Serkan/Ayman--------------
                  --Yattara-----------------------Gökdeniz--
                  ------------------Insua------------------
                  -----------------------------------------
                  ---------Maxi Lopez----Umut Bulut--------

Bir kaleci,bir 10numara birde forvet aramiyormuydu bizimkiler...bunlar Martinez,Insua,Maxi Lopez olursa büyük isler yapabilir bu kadro...Insua ve Maxi Lopez cok iyi anlasirdi ve iyi isler yapardi ikisi cok iyi anlasirdi ve yanlizlikda cekmezlerdi...sol bekte Ufuk Bayraktari oynatirdim adam ümit milli takimin kaptanligini yapiyordu belki hala yapiyor su an haberim yok hem adam trabzonlu ve trabzonsporlu...bu sene akcaabat sebatspordan geri dönecek bize kiralikti orda...
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Avrupa'dan çok iyi bir teklifler geliyor.Bu şans bir daha elime geçmez.Gitmeme izin verin hem ben para kazanayım hemde Trabzonspor'a para kazandırayım.Yaşadığım olayları biliyorsunuz.Benim içinde değişiklik olur.Bu rakamlardan sonra Trabzonspor'da futbol oynamam zor olur”

Gökdeniz'in Tugay Kerimoğlu ile birlikte Antalya'da tatilde olduğu, yıldız futbolcuyu Avrupa'ya gitme konusunda Tugay'ın etkilediği öğrenildi.
                    Fatih Tekke bile giderken böyle şeyler söylememişti buna rağmen gitti.Gökdenizde yolcu gibi gözüküyo,Özellikle Tugayla konuşmuşsa çünkü Tugay adeta gsden kaçmıştı avrupaya gitmek için doğrusunuda yapmıştı.

Hemde Tugay Trabzonlu ikna etme açısındanda önemli....

Yorum

• İlk olarak since1967_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi onun ismi bir kuş ismi gibi bişeydi herhalde
                      pelikani diyorsunuz galiba
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Petrici alsaydik kalede sorun yasamazdik, bi izelyin

http://www.youtube.com/watch?v=7UWYPQDwO3I
                        helal olsun...valla iki tarafa da çözün bulmuş oalcaktık...yoruldu mu kaleye geçerdi

Yorum

• Gökdenizin sözleşmesi ne zaman bitiyo bilen varmı?

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            -----------------Martinez-----------------
                            -----------Stepanov--Erdinc--------------
                            --Jabi----------------------------Ufuk B.--
                            ---------------Serkan/Ayman--------------
                            --Yattara-----------------------Gökdeniz--
                            ------------------Insua------------------
                            -----------------------------------------
                            ---------Maxi Lopez----Umut Bulut--------
                            Kalede Tolga Insua'nın yerinde de Ali Karimi daha iyi olur.
                            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Şimdi alıntı yapamayacam Maxi Lopez denilen şahsın Barcelona'da resmi maçlarda kim gol atamamış diyorsa beri gelsin. Adam öyle bir gol attı ki ağzım saniyelerce açık kaldı. Neyse iddam şu; bizim yönetim (lafın gelişi yönetim diyorum birşeyi yönetebildikleri falan yok) Maxi Lopez'i alsın ben Meydan Parkında eşşek gibi anıracam...
                              Bu arada geçen sene Tekke, bu sene Gökdeniz ve Hüseyin "haberlere istinaden" yanıp tutuşuyorlarmış Avrupa'ya gitmek için. Gerçi Avrupa dedikleri yer de merdiyende Trabzondan 100-200 km batıda kalıyor. Şimdi soruyorum hepiniz Trabzonsporlusunuz bu arkadaşlar da Trabzonsporlu...Hanginiz bu mübarek renklerden kendini alıkoyup takımınızın Şampiyonluk ihtimalini azaltacak böyle bir karara imza atarsınız.
                              En son selçukabi tarafından düzenlendi; 11.06.2007, 21:29.

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Tekke bile giderken böyle şeyler söylememişti buna rağmen gitti.Gökdenizde yolcu gibi gözüküyo,Özellikle Tugayla konuşmuşsa çünkü Tugay adeta gsden kaçmıştı avrupaya gitmek için doğrusunuda yapmıştı.

Hemde Tugay Trabzonlu ikna etme açısındanda önemli....
                                evet bende öyle düşünüyorum arkadaşlar ne kadar satılmasın kalsın desede bir kere karar verirse elimizde tutsak bile bi faydasını göremeyiz. Bildiğim kadarıyla Tugay ingilterede menejerlik teklifi almış bi oyuncu eğer haber doğruysa durum vahim ama burdan en önemlisi en karlı şekilde çıkmak bence.
                                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X