İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Abi bizim ürün satışında, reklamda veya benzeri şeylerde Galatasarayla yarışmamız mümkün değil ki. Adamların kaç milyon taraftarı var, bütün basın arkasında. Bizim amacımız onları sahada geçmek olmalı. Yoksa diğer konularda bunları beklemek hayalcilik olur biraz bence..İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle‘Bombalar patlayacak’
“Temas halinde olduğumuz önemli isimler var. Hiç kimse merak etmesin, Galatasaray ismine ve büyüklüğüne layık oyuncuları alacak ve takımımız yeni hocamızla önümüzdeki sezon yine taraftarımızı memnun edecek coşkulu bir futbol oynayacaktır. Futbolda rekabet artık sadece sahada değil, ürün satışından stat gelirlerine, reklamdan marka tanıtımına kadar her alanda var. Bu nedenle yıldız transferlerinin önemi büyüktür.
internethaber.
acaba bizim ziya hangi yıldızları alacak futbol sadece sahada oynanmıyor yazının şu bölümü çok dikkatimi çekti. lütfen yönetim ve ziya da bunları okusun. bu kafayla 25 değil 2500 sene daha şampiyon olamayız.
@dönme-bana-61
Emriniz olur paşam. Başka bir arzunuz?Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Ersun Yanal depremi!..
Flaş!.. Gençlerbirliği'nde şok gelişme. 2 gün önce sözleşme yapılan Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldığı öne sürülüyor! Bu gelişmenin ise İlhan Cavcav ve Ersun Yanal arasında çıkan transfer tartışması olduğu belirtiliyor. DHA'nın 16.40'da servis ettiği haber;
Gençlerbirliği Kulübü, Perşembe günü 3 yıllık anlaşmaya vardığı ve sözleşme yaptığı Ersun Yanal ile yollarını ayırdı. Anlaşma karşılıklı olarak feshedilirken, krizin nedeninin transfer politikası olduğu bildirildi.
Başkan İlhan Cavcav ile Ersun Yanal arasında transferler konusunda tartışma çıktığı, Yanal’ın “Ben istediğim futbolcuları alırım. İşime karışmayın” dediği, Başkan Cavcav’ın ise “Bütçemize göre hareket edeceğiz ve daha önceden anlaştığımız oyuncular da var” cevabını verdiği ve karşılıklı olarak sözleşmenin feshedildiği öğrenildi.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Bu Cavcav cok ilginc bir adam ya daha 2 gün önce imzalamıştı oysaki transferde anlaşamadılar herhalde........İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal İstİfa EtmİŞŞŞŞ2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
KARDEŞ ACABA ONLARIN MİLYON TARAFTARI VARDA SENİN YOKMU SANIYORSUN BENCE ONLARI SOLLARIZ BİLE AMA BİR ŞAMPİYONLUK ŞARTİlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bizim ürün satışında, reklamda veya benzeri şeylerde Galatasarayla yarışmamız mümkün değil ki. Adamların kaç milyon taraftarı var, bütün basın arkasında. Bizim amacımız onları sahada geçmek olmalı. Yoksa diğer konularda bunları beklemek hayalcilik olur biraz bence..
@dönme-bana-61
Emriniz olur paşam. Başka bir arzunuz?
TAKIMIN YENİDEN BÜTÜN OLMASI LAZIM YOKSA DEDİN GİBİ 10 SENE BİR KEZ YENERİZ ONLARI BUNUDA BAŞARI OLARAK GÖSTERİRLER BİZDE VAYBE NE BAŞARILI TAKIMIMIZ VAR DEDİRTİRLER
masada degil sahada tek şampiyon...trabzonspor...
--------------MACKALİ_ROMANTİK_161--------------
Yorum
-
Kardeş ömrümde bir araya gelmiş 20 tane Trabzonspor taraftarı görmedim. Maçlarımızı izlerken yanımda en fazla 1-2 tane daha takımdaşım oluyor. Ne sollaması ne geçmesi Allah aşkına?İlk olarak romantik_161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKARDEŞ ACABA ONLARIN MİLYON TARAFTARI VARDA SENİN YOKMU SANIYORSUN BENCE ONLARI SOLLARIZ BİLE AMA BİR ŞAMPİYONLUK ŞART
TAKIMIN YENİDEN BÜTÜN OLMASI LAZIM YOKSA DEDİN GİBİ 10 SENE BİR KEZ YENERİZ ONLARI BUNUDA BAŞARI OLARAK GÖSTERİRLER BİZDE VAYBE NE BAŞARILI TAKIMIMIZ VAR DEDİRTİRLER
Ha tabi ki bütün olmamız lazım. Ama nedense herkes gelin canlar bir olalım der ama kimse olmaz..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Yorum
-
ne yapıcaktı ilhan cavcava eyvallah mı edecekti kendi dogrularını hiçe sayarak cavcavın emrine gecerek cavcavın anlaştıgı oyuncuları mı alacaklardı peki ersun yanal neden teknik direktorluge geliyo sadece takımın başında sahaya cıkmak için mi bu adam transferde kendi istedigi adamları almayacaksa neden takımın başına geciyo böyle düşünmek yarı yolda bırakmak degildir bence en dogrusunu yapmıştırİlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun yenal böyle yarıda bırakmayı sever bide antrenör diye getirmediğimiz kaldı
bir beceriksiz yeter bize....
Yorum
-
İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziyaya yönetim bi hipodrom açsın orda atçılık yapar o.....

bnce çok lüx onu için,en iyisi bi çiftlikte eşekçilik yapsın o kadar yüzeltmeye gerek yok dimi ama
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bnce çok lüx onu için,en iyisi bi çiftlikte eşekçilik yapsın o kadar yüzeltmeye gerek yok dimi ama
esrarengiz61 söylemeyeyim dedim o kadar ama kendimi tutma konusunda zaaflarım var biraz.İlk olarak esrarengiz61; tarafından gönderildiabi takım göz göre göre eriyo ve böyle ciddi bi topiçte gırgır yapıyoruz çok yanlış!! oyun oynamak isteyen serbest kürsüye geçiş yapabilir..
Burası transfer başlığı..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
300e kadar daha çok haber çıkar bu başlıktan 
Yorum