Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bircok Konuda biz bile anlaşamıyoruz burada örnekler cok bazı arkadaşlar bir futbolcuya iyi diyor faydalı olur diyor digerleri tamamen kaşı cıkıyor eski yönetimlerde yapılan yanlışları da unutmamalıyız hatırlarsanız bir ara ligi samsunun üstünde 14.sırada bitirmiştik herkes muhalif olmamalı destek vermeli o0 kadar iş adamı var Trabzonlu kaliteli iki yabancıyı bu klube kazandıramazlarmı veya Trabzonsporun medyada daha fazla yer almasını saglayamazlarmı.....

Ahmet Agaogluda aynısını söyledi şu an Trabzonda bircok kişi sizce Trabzonsporun lige iyi başlamasını istermi gercek Trabzonsporlular dışında istemezler bo yüzden destekde vermezler bizde bu yüzden herseneye sakat giriyoruz.......

İddaa ediyorum Fatih Tekke satılmayıp Sadece Marcelinho alınsa ve bir Türk Hoca gelseydi bu sene şampiyonduk maalesef bir dogru yaptık ama iki yanlışta yapıldı.......
    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 08.06.2007, 22:38.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bircok Konuda biz bile anlaşamıyoruz burada örnekler cok bazı arkadaşlar bir futbolcuya iyi diyor faydalı olur diyor digerleri tamamen kaşı cıkıyor eski yönetimlerde yapılan yanlışları da unutmamalıyız hatırlarsanız bri ara ligi samsunun üstünde 14.sırada bitirmiştik herkes muhalif olmamalı destek vermemeli Ahmet Agaogluda aynısını söyledi şu an Trabzonda bircok kişi sizce Trabzonsporun lige iyi başlamasını istermi gercek Trabzonsporlular dışında istemezler bo yüzden destekde vermezler bizde bu yüzden herseneye sakat giriyoruz.......

İddaa ediyorum Fatih Tekke satılmayıp Sadece Marcelinho alınsa ve bir Türk Hoca gelseydi bu sene şampiyonduk maalesef bir dogru yaptık ama iki yanlışta yapıldı.......
      Hiç bir şeyin garantisi yok. Olmamış bir şeyin üzerine konuşmak kolaydır. Önemli olan olmuşlardan ders alıp geleceğe bakmak. Yoksa Fatih olsaydı şampiyon olurduk demenin bir anlamı yok. Ben de derim ki Fatih kalsaydı küme düşecektik. Buyrun kim haklı olacak şimdi?
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Arkadaslar haklisiniz ama Yönetim 10 Numara ariyoruz diyor.
        Peki böyle basarili ve buna ragmen ucuz sayilabilecek Futbolcuyu neden düsünmüyor bile?

Acaba arastirmalari kim yapiyor?

Hangi Futbolcunun Mukavelesi bitiyor ve hangi Futbolcunun Mukavelesinde sabit bir Rakam ile Takimi terk edebilir diye bir Madde oldugunu acaba Yönetimimiz biliyormu?

3,5 Milyon Euroya cok iyi bir 10 Numara bence zor!
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• stichus, merak ediyorum bu yönetim görevde bulunduğu müddetçe hangi kurumsal yapılanmayı başardı, hangi projeyi tamamladı, yada hangi sportif başarıyı yakaladı, stat desen maketten öteye geçemedi, sportif başarı desen 4. lük başarı oldu. altyapı desen içler acısı, yeni bir tesis kazandırdı desen oda yok. yakaladığı tek başarı istikrarlı birşekilde takımı daha aşağılara çekmektir. ilerisi için bir ümit görsem hani bende destekliyeceğimde, o ışıkta yok.
          En son DURAS tarafından düzenlendi; 08.06.2007, 22:42. Sebep: düzeltme

Yorum

• bana göre on numara hem de oynadığı takımda da on numara bir oyuncuyu bahsigeçen rakamın yarısından daha az bir maliyetle trabzona getirmek mümkün..
            mümkün, 'olabilir' anlamında tabii..

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hiç bir şeyin garantisi yok. Olmamış bir şeyin üzerine konuşmak kolaydır. Önemli olan olmuşlardan ders alıp geleceğe bakmak. Yoksa Fatih olsaydı şampiyon olurduk demenin bir anlamı yok. Ben de derim ki Fatih kalsaydı küme düşecektik. Buyrun kim haklı olacak şimdi?
              Benim esas demek istedigim olay şu birçok dogruyu bir arada yapmak önemli olan bir-iki dogru yapıp 3-4 yanlış yapmak degil Marcelinhonun alınmasını transferini cok olumlu buluyordum cok sevinmiştim ama bu tür futbolcular kaliteli takımlarda yer alırlar dahada yıldızlaşırlar Tekkenin oldugu bir takımda güven problemi daha az olurdu sonucta orada degilim şua an ama inşallah bu sene dogrular daha fazla olur yanlış tabiki olacaktır herşey istenildigi gibi gitmiyor bazen.......

Yorum

• Burası yeri değil ama konusu gelmişken söyleyim.

Trabzonspor olarak sürekli başarısız olanı yolluyoruz. Atay Aktuğ yönetimi bir sene daha kalsaydı belki transfer döneminde yaptıkları hataları yapmayacaklardı. Çünkü artık tecrübe kazanmışlardı. Ancak tam ne yapmaları gerektiğini öğrendikleri anda yolladık. Aynı şey şimdi bu yönetim için de geçerli. Şu anda gördüğüm kadarıyla geçen sene yaptıkları hataları yapmıyorlar. Transferi hoca yapıyor, daha transfer dönemi açılmamasına rağmen yapılmış 3 tane transfer var ve görünen kadarıyla kampa yetişecek tüm transferler. Birazcık sabır, birazcık destek lütfen..

@marcelinhos100

Aynı şeyleri düşünüyoruz
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar haklisiniz ama Yönetim 10 Numara ariyoruz diyor.
                  Peki böyle basarili ve buna ragmen ucuz sayilabilecek Futbolcuyu neden düsünmüyor bile?

Acaba arastirmalari kim yapiyor?

Hangi Futbolcunun Mukavelesi bitiyor ve hangi Futbolcunun Mukavelesinde sabit bir Rakam ile Takimi terk edebilir diye bir Madde oldugunu acaba Yönetimimiz biliyormu?

3,5 Milyon Euroya cok iyi bir 10 Numara bence zor!
                  Kusura bakmayında bizim de 3.5 milyon avroyu sadece bir oyuncuya vermemiz zor!

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bana göre on numara hem de oynadığı takımda da on numara bir oyuncuyu bahsigeçen rakamın yarısından daha az bir maliyetle trabzona getirmek mümkün..
                    Abi verdin yine heyecanı inşallah mesela Galatasaraylı İliç 900.000 euroya gitti Salzburga böyle futbolcular iyi araştırılsa bulunur kanımca da inşallah genc olur bu futbolcu........

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bana göre on numara hem de oynadığı takımda da on numara bir oyuncuyu bahsigeçen rakamın yarısından daha az bir maliyetle trabzona getirmek mümkün..

Insallah bu dedigin mümkündür.
                      Petric elbette Dünyadaki 10 Numara Topculardan yanlizca birisidir ve alinmadi diye oturup aglamamiz gerekmiyor.

Insallah daha iyisini buluruz!

Istatistikleri cok iyi ama Delgadonunda Türkiyeye gelmeden önce iyidi
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kusura bakmayında bizim de 3.5 milyon avroyu sadece bir oyuncuya vermemiz zor!

Kolay degil elbet ama mesela Ülker ne ise yariyor.

Besiktasa 5 Milyona Delgadoyu getirmedilermi?

Yorum

• Bizim de gündemimizde bu kalitede bir isim olsa bari. Dortmund'u tebrik etmek lazım, güzel transfer, üstelik avrupa standartlarına göre uygun bir ücretle.. Darısı başımıza..
                          BORDO MAVİ

Yorum

• Kadir Keleş hangi pozisyonun oyuncusu ? Sol bek mi ?
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 08.06.2007, 22:50.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kolay degil elbet ama mesela Ülker ne ise yariyor.

Besiktasa 5 Milyona Delgadoyu getirmedilermi?
                              Ülkerin bize futbolcu almak gibi bir zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum. Dahası oyuncu alacağız diye ülkeri beklemek istemiyorum.

Yorum

• Arkadaşlar şu anlayış bence yanlıştır Trabzonsporu bu kadar küçültmeye gerek yok ne demek 3 Milyon euro veremeyiz diye birşey mi var Trabzonspor bu ülkenin büyük takımıysa bunu yapabilir bugün Şampiyonlar Ligi vizesi alan bir takım yaklaşık 7-8 milyon euroyu cebine koyuyor dahası Fortis kupasını kazanan Ligi kazanan takımlar iyi paralar kazanıyorlar bu tür hamleler olayın sonu düşünülerek yapılmalı daha basiti de var stoper oynayan oyunun kaderini degiştiremeyen ve gitmek isteyen Stephanovu satarsın onun yerine oyunun dengesini değiştirebilecek gelecek vadeden kaliteyi alırsın bunu yapmalı.........

Ben olsam eger denildigi gibiyse yani Hüseyine 3 Milana da 6-7 milyon euro teklif varsa hemen satar bir 10 numara bir kaleci iki tande Türkiyeden biri stoper biri sol acık olmak üzere iki futbolcuyu alırdım ( Emre Güngör ve Engin Baytar )
                                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 08.06.2007, 22:58.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X