Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kimseyi aldığımız yok dortmunt almış bizim talip olduğumuz futbulcuyu..
    Anladım arkadaşım o mevzu açıklığa kavuşalı çok oldu sağol...
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dostum başlığa dikkat et transfer dosyaMIZZZZ...

adam bilgi verdi nie sorun yaratıyosun boşyere..alınan futbolcu bizim talip olduğumuz futbolcu hayret bişesiniz ha..
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• tmm sakin olun burda bu tartışılmamalı neden kaçırdıkkkkk !!!!! bu tartışılmalı hani giyecekti trabzon forması ...

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet, topu topu 3,5 yilyon Euro....

Lange'ye 14 milyon DM verdigimiz aklima gelince.. :-( :-( :-(
          .
          Isin aci Tarafi, Petricin sözlesmesinde 3,5 milyon Euro`yu getiren alir diye bir madde vardi.
          TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
          TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            adnanın yanındaki kim hangi mevkide oynuo

kale arkasında

Yorum

• Devbey, süper olmuş
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Isin aci Tarafi, Petricin sözlesmesinde 3,5 milyon Euro`yu getiren alir diye bir madde vardi.

valla yaa..bu adam Türkiyede iş yapardı..komple bi futbolcu her yönüyle..

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  pazarlık yok yani ne aşası ne yukarısı 3.5 milyon euro
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

• ben transfer falan istemiyorum bunlar ne adam alsın nede satsın kalsın böyle yoksa elimizdekilerden olacagız
                    işkenaz

Yorum

• alsaydık çeşke bu adamı ben böyle yönetimin bi b.k yapmasını beklemek ten bıktım
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        alsaydık çeşke bu adamı ben böyle yönetimin bi b.k yapmasını beklemek ten bıktım
                        bakın sizde benim gibi yapın hiçbirşey beklemeyin o zaman bir sorun olmuyor )

Yorum

• yönetime laf yok adamlar kadıköy yedek kulübespor'un yıldızını aldılar daha ne yapsınlar

Yorum

• aldığımız adamlar müthiş.
                            bu sene son 6-7 hafta şampiyonluğu ilan ederiz biz.

müthiş yönetim, müthiş çocuğu ziya doğan.

Yorum

• Haydi çocuklar aşıya

Transfer sezonu başladı, ancak görüyorum ki bazı arkadaşlar hala verem aşılarını yaptırmamış!
                              Uzmanlar, transfer sezonuna girilmeden önce, 30 yaş altındaki Trabzonspor taraftarlarının BCG aşılarını yaptırmalarını öneriyor...Yaşı 30'u geçip de en son 24 yıl önce şampiyonluk yaşayan taraftarların da kanser tarama programlarından geçmeleri öneriliyor...Bilindiği gibi göreve gelen Trabzonspor yönetimleri, dünyada taraftarını en çok fıtık eden yönetim olma özelliğini de uzunca bir süredir elinde bulunduruyor...
                              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• ohooo çoktan ilan ettik bile şampiyonluk mu kaldı ki?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X