Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hahahaha çok güzel yaaaa...

Yorum

• adnanın yanındaki kim hangi mevkide oynuo

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biz almadik, Borussia Dortmund "Petric" i aldi

...
        Burası borussia dortmund'un forum sitesimiydi pardon yanlış geldim sanırım!!!
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• almanca bilenler icin :-)

Borussia Dortmund hat die Verpflichtung des kroatischen Nationalspielers Mladen Petric vom FC Basel offiziell bestätigt. Der 26-Jährige, der bereits zum medizinischen Check in Dortmund war, kostet nach kicker-Informationen 3,5 Millionen Euro Ablöse und unterschrieb bis 2011. "Ich freue mich auf die Herausforderung beim BVB und in der Bundesliga, es ist ein wichtiger Schritt in meiner Karriere", erklärte Petric.

.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• kötü oldu petric i almamamız
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burası borussia dortmund'un forum sitesimiydi pardon yanlış geldim sanırım!!!
              muhterem, Petric'in alinmasini bazi arkada$lar istiyordu-bilgi verdik...
              *

Yorum

• Wederson umudum hala devam ediyor. Baskan Gökcek wederson icin Semih`in Ankara`ya gelmesi sartiyla sözlü bir anlasma oldugunu, su an FB`yi beklediklerini söyledi.

Birde hala Yabanci yildizlarin Trabzon`a yaramadigini söylenler var ya, hayret ediyorum dogrusu. Marcelinho, Musampa ve Symkoviak gibi 3 yildizi birarada oynatacak bir Teknik Direktörümüz olmadi. Bunlardan biri solkanata hapsedilir, biri takimda ilk onbirde 3 ofansiv oynadigi icin yedek bekler, digeride fazla teknik ve uzun sacli oldugu icin kesik yer. Siz hala futbolculara suc bulun. Bu takima Ispanya ve Italya`da oynayan oyuncular haric, herkes gelir oynar. Yeterki getirmek isteyin.

Ama maalesef suc taraftarin. Gereken tepkiyi gösteremeyen bir taraftara sahibiz. O yüzden adamlar taraftari hic takmiyor bile. Hic korkmayin bu gidisle elimizdeki yildizlari da kaybedecegiz ve Proje tamamlanacak ve siradan bir takim olacagiz. Herhalde bunlari ödül olarak yakinda Milletvekili veya baska bir yerde görürüz.

UYANIN ARTIK!!!
                TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• yanlış anlamadıysam 3.5 milyon euro mu yazıyordu
                  eğer öyleyse ucuza gitmiş
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    muhterem, Petric'in alinmasini bazi arkada$lar istiyordu-bilgi verdik...
                    Dostum başlığa dikkat et transfer dosyaMIZZZZ...
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yanlış anlamadıysam 3.5 milyon euro mu yazıyordu
                      eğer öyleyse ucuza gitmiş
                      evet, topu topu 3,5 yilyon Euro....

Lange'ye 14 milyon DM verdigimiz aklima gelince.. :-( :-( :-(
                      .
                      *

Yorum

• 14 md mı yok artık daha neler ????

Yorum

Dostum başlığa dikkat et transfer dosyaMIZZZZ...
                          La Havle...

tamam karde$im, dikkat edecegim artik...
                          *

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            14 md mı yok artık daha neler ????
                            zamaninin 14 milyon Alman Marki...
                            *

Yorum

Kimi aldık??? Daha detaylı bilgi yokmu?

kimseyi aldığımız yok dortmunt almış bizim talip olduğumuz futbulcuyu..
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• heee bende 14 milyon dolar anladım (şimdiki) dedim noluoz lange mi ronaldinho mu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X