Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne 4 ön liberosu yaaa... sen anlamadin galiba Ziya ne yapmaga calisiyor.. Serkan,Ayman ve Hüseyinle 3 ön liberomuz var, yani 8 Ön Libero daha eksik ozaman Ziyanin Hayali gerceklesecek ve 11 Ön libero ilen sahaya cikacaz.. Kaleci transferi niye yapilmiyor?? cünkü Ön libero lazimmmmm
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• nbaden ben wallaceı da getirtelim malum defans çok zayıf ve çok az kişi ya
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Gaziantepspor yabancı kaleci alıyomuş )))
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• :meşale1::meşale2:ya arkadaslar kac gundur şu transfer bolumune giriorum moralim bozuluoo yaa biraz once multimedya bolumunden kliplerimizi izledim kendmee geldm valla herkese tavsiye ederimm en buyuk Trabzonspor cekemeyene........ :tsmeşale:
          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• arkadaşlar bırakın feneri meneri istediklerini alsınlar önemli olan bizim nasıl bir takım olacağımız ve nasıl top oynayacağımız. isterlerse her mevkiye dünyanın en iyi futbolcusunu alsınlar bu şampiyon olacakları anlamına gelmez. niye bu kadar moralinizi bozuyorsunuz anlamıyorum. alın işte örneğini daha bu sene yaşadık STUTGART... almanya da bayern in werder bremen in ya da shalke nin kadrosunda daha mı az yıldız var fb den tabiki hayır peki ya bizim kadromuz stutgart tan daha mı kötü kesinlikle değil eee o zaman niye biz şampiyon olmayalım. yönetimi, hocayı, futbol mantalitesini tartışmayı anlarım ama transfer=şampiyonluk söylemini asla.
            trabzon iyi takım kursun(yıldızlardan oluşan takım değil birbirini tamamlayan takım) çıkar çatır çatır topumuzu oynarız. fb ya da diğer takımlardan biri çıkar bizden daha iyi top oynar buna yapacak bişey yok. ama hepimizin üzüntüsü şampiyon olamamaktan çok silik ve kötü futbol önce biz bunu düzeltelim gerisi gelir.
            bir diğer konu da özellikle genç arkadaşların yorumlarını okuyorum''haklı olarak neden biz yıldız transfer etmiyoruz ''diye soruyorlar. edemeyiz arkadaşlar bakın marcelinho bile trabzon için bir lükstü bu tür adamları getirmek bir problem ama daha büyük problem trabzon da yaşatmak. yıldız transfer edemememizin ikinci sebebi de tabiki bütçe meselesi sadece trabzon değil fb artık diğer takımlarla arasını bütçe anlamında çok aştı ne gs ne bjk bu bütçelere çıkamaz hele biz hiç çıkamayız bu nedenle boş hayaller kurmayı bırakalım kısıtlı bütçeyle en iyisini yapmaya çalışalım. herkesin umudu paralı başkanda ama inanın kimse parayı boşa vermiyor . bakın trabzonda paralı başkan diye geçinenlerine mehmet ali yılmazından tutunda nuri albayrak ına kadar hepsi verdiğinden fazlasını aldı trabzondan. nakit para olarak değil ama karşılığını bir şekilde aldı. 2 sene öncesine kadar hacıosmanoğlunun adını kaçımız biliyorduk şimdi bütün tv lerde gazetelerde. mehmet ali yılmaz, faruk özak bakanlık yapabilirlermiydi tarabzona başkan olmasalardı. sonuç olarak bize maddi olarak bişeyler verecek adamlar lazım değil bu kulubü adam gibi yönetecek insanlar lazım.
            neyse dertliyiz ya konudan konuya atladık. hadi hepinize iyi akşamlar...

Yorum

• Altay Teknik Direktörü Ekrem Al, yaptığı açıklamada, Altay Kulübü Başkanı Nafiz Zorlu ile Gaziemir'deki Kutlu Aktaş Tesisleri'nde bir araya geldiklerini, mevcut kadrodan sözleşmesi bitenler hariç hiç bir futbolcunun gönderilmemesi yönünde karar aldıklarını söyledi.

Transfer görüşmelerine pazartesi günü başlayacaklarını belirten Al, şöyle konuştu:
              ''Her mevkinin alternatifli bir şekilde doldurulmasını kararlaştırdık. Transfer listesinde Denizlisporlu Murat Karakoç ve Haydar, Diyarbakır'dan kaleci Metin Aktaş, Boluspor'dan Murat Bölükbaşı, Samsun'dan Kenan Yelek, Trabzonspor'dan Ufuk gibi bazı isimleri var.''

Sözleşmesi biten Sancak'ın Trabzon ile anlaştığı, Hakan ve Can'ın durumundaysa şimdilik değişiklik olmadığı belirtildi.

EREN VE İLHAN'A VESTEL MANİSASPOR TALİP
              Geçen sezon sakatlığı nedeniyle takımda hiç bir karşılaşmada yer almayan Ümit Milli futbolcu Eren ve İlhan'a, Vestel Manisaspor'un talip olduğu bildirildi.

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak'ın Ekrem Al'ı arayarak, söz konusu futbolcuları resmen istediği, Al'ın ise bu konuda başkan Zorlu ile görüşeceğini söylediği öğrenildi.

Kaynak : Ajansspor.com

Yorum

• bu ziya gelmedimi yahu.
                aslında birisi ona söylese o yanlış yerde güreşçi arıyor bu konuda kazaklar ve bulgarlar iyidir.
                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• arkadaş haklı ama biraz daha sabırlı olmakta fayda war ...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaş haklı ama biraz daha sabırlı olmakta fayda war ...
                    Tamamda abi daha ne kadar sabir. Bu taraftarda peygamber sabri yok. Ben son 3-4 yildir Trabzonspor'un saha disi islerini takip ediyorum (transfer ve diger projeler) ve her yil ayni hikaye. Biraz zaman diyorlar sonra iyi bir yildiz buluyorlar yildiz fazla para istiyor elimizden kaciriyoruz ve gidip 2. sinif futbolcular aliyoruz. devre arasi bir dünya oyuncu gönderiyoruz birokadarda aliyoruz.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamamda abi daha ne kadar sabir. Bu taraftarda peygamber sabri yok. Ben son 3-4 yildir Trabzonspor'un saha disi islerini takip ediyorum (transfer ve diger projeler) ve her yil ayni hikaye. Biraz zaman diyorlar sonra iyi bir yildiz buluyorlar yildiz fazla para istiyor elimizden kaciriyoruz ve gidip 2. sinif futbolcular aliyoruz. devre arasi bir dünya oyuncu gönderiyoruz birokadarda aliyoruz.
                      tabi ki ...yönetim yönetme işini bilmiyor saçmalığa bakarmısınz yönetim adı üstünde ama yönetmeyi bilmiyor hah.
                      ben sadece arkadaşımızın sinirlenmemesi için bunları söyledim yani boş yere ceza almasın diye gerek yok bunlara kendileride biliorlar hatalarını ama gitmiyorlar işte nababilirizki ???..

Yorum

• İlk olarak S&YReis28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alın sizee bir sol bek birde Kalecii hiçde eleştireceğiniz sanmıyorum inanın tam bize göreler madem Zİya doğan Güney Amerikayada gitti bence kesinlikle bunları izlemeli ..KAleci Guillermo Ochoa
                        Linki burda sizde izlemelisinizz bence stili buffon a çok benziyor genç çok iyi de refleksleri var takımının defansına nasıl güven vereceğini bir de siz düşünün ....
                        Francisco Guillermo Ochoa Magaña (born July 13, 1985 in Guadalajara, Jalisco) is a Mexican football goalkeeper

Bu da sol bek bu Meksikalı arkadaşlar ama buna biraz para isterler sanırım
                        birazcık parladı artık bu futbolcu ama biz bu adamı alırsakk 5 sene sol bek aramayızz gerçekten R.Carlosa benziyor stili bu adamın da
                        Adamı şimdiden avrupanı iyi kulubleri talebi olmuş zaten ama neden olmasın onlar almadan önce ??Macaristan MEksika maçında yaptıkları var daha videolarıda var zaten 19 yaşında ...
                        http://www.youtube.com/watch?v=ZCwyp...elated&search=
                        :meşale2:arkadaşlar bi izleseniz...

Yorum

• İnşallah transferler yararlı olur
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnşallah transferler yararlı olur
                            amiiiiiiiiinnnnnnn..

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              amiiiiiiiiinnnnnnn..
                              olmayacak duaya amin diyoruz galiba ama bendende bir amin
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• olsun kardeş olmıcak duaya amin demem ben

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X