Ben Banega'yi Boca River Plate macinda izledim. Cok begenmedim. Maca fazla agirligini koyamadi. Zaten Boca demiski bizim genc takimimizda Banega'dan daha iyi olan topcular var. Banega'yi satmaya haziriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Geçen hafta 01.15 diye duyurmuşlardı, 5 dakika evveline kadar da livescore'da 0-0 devam ettiği gözüküyordu..Şimdi orda da düzeltmişler.. o zaman tv başına..İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok kardeş yanlışın var.. maç bildiğin 02:00 da başlayacak..
Duble Martinez yakışır diosun yani Trabzonsporumuza
Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
Ters birşeyler varİlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTv8'in internet sitesinde 02.35'ten itibaren yayınlanacağı yazıyor..
Bu seferde 02:15 diye yazıyor başlama saati..O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
En çok forumdaki scout potansiyelini seviyorum.
Yönetim " alın size 6 milyon $ , transfer işini size bırakıyoruz " dese Bmn'in kuracağı 10-12 kişilik ekip olayı bitirir. Özveriyse özveri , yetenek avcılığı desen oda var. İleriyi görebilenlerde çok ,fazla komisyon isteyen menajeri topuğundan vuracak adamda var vesselam .
Yorum
-
VfB Stutgart - Timo Hildebrand (28)
Bu kaLecinin sözleşmesi bitmiş durumda ve almanya milli takımının kalesini yakında devralması düşünülen biri.Stutgart forması altında bir çok maçını izledim ve gerçekten kaliteli ve hakkını veren bir kaleci oldugunu söylemem gerek.Bunun gibi bir kaleci varken ve bonservisi elindeyken neden 2.lige düşen bir takımın kalecisini almaya çalışıyoruz hala? Madem iyi bir kaleciydi neden ligin ençok gol yiyen kalecisi? Neyse bunları geçelim Trbazonsporun kalesini koruyacak şuan için hem maddi olarak hemde kalite açısından en uygun kaleci Timo Hildebrand biraz araştıran arkadaşlar bana hak verecektir.Trabzonspor yönetiminin birazda gündemine girmeli bence tabi yönetimde para çok oldugundan musampa olayı gibi yine 1,5milyon dolar martineze verip yeni sezonda bizleri isyan ettirmekte onların elinde.
T®abzon'um Senden Uzak, Ne Farkeder Nefes aLmaK..! bu Kadar uzaktayız ama Her Zaman Arkandayız..!
The Barracuda Style
Yorum
-
Bos verin Libertadores i. Birazdan Nba final maci var. Bu lebron bizim takimin tam istedigi 10 numara
Gerci ziya bunu sol kanatta oynatir. Cle de bir de genc var gibson diye
Onuda alabilirz.
Spurstan oyuncu alalim derrim ama buyuk takimin eskileriniz istemeyiz. Zaten bizim yonetim istese istese ordan horry yi ister
13 Vitor Hugo
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum