Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yazık günahtır o kadar topçu bakılırmı bunlar bizim gibide olmaz herşey en lüksünden olur. eğer ts 40 topçuyla sezona başlasın bunlara ödenen para zaten 3 yıllık transfer masrafı olur. kuru kalabalıktan başka bişey değiller. o gitmesin iyi bu kalsın yıldız olacak iyide kim gidecek o topçulara aylık ne kadar para giderdir yazık günahtır klüb böyle batıyor.
    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• ya zaten 20 tanesi kesin gitmeli de arkadaş ben sayıyom sayıyom 50 tane çıkmıo yaa bi oyunlar dönüo ama

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya zaten 20 tanesi kesin gitmeli de arkadaş ben sayıyom sayıyom 50 tane çıkmıo yaa bi oyunlar dönüo ama
        1-Ahmet Şahin, 2-Arda, 3-Ayman Abdelaziz, 4-Barış, 5-Burak, 6-Celaleddin, 7-Cem Demir, 8-Ceyhun, 9-Çağdaş Atan, 10- Çağdaş, 11-Emrah, 12-Enis, 13-Erdinç, 14-Ergin, 15-Ersen Martin, 16- Eyüp, 17-Ferhat, 18-Feridun, 19-Gökdeniz, 20-Gökhan, 21-Hasan Üçüncü22-Hasan, 23-Hüseyin, 24- Yattara, 25-Jefferson 26-Kadir Keleş, 27-Musampa, 28-Risp, 29- Stepanov, 30-Musa Büyük, 31-Mustafa Keçeli, 32-Mustafa Beşir, 33- Ömer Rıza, 34-Sefa Türkmen, 35-Tayfun, 36-Tolga Zengin, 37-Ufuk, 38- Ufukhan 39- Umut Bulut, 40- Yavuz, 41-Yunus, 42-Yusuf Kurtuluş, 43-Zeki, 44-Emre Aygün, 45-Selim, 46-Can Parlayan, 47-Tomas Jun, 48-Djokaj. 49-Serkan Balcı 50- Jabi
        51-Adnan 52-Sancak (o da kesin değil ama)

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          51 tane futbolcu var kardeş tam bi ordu olur işte haydii savaşa...

Bilmeyen 3 adet 18 çıkacağını sanır bu takımdan ama hepsini toplasan 11 adam etmiyorlar
          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• iLK HEDEF MLADEN

Süper Hırvat, Basel’de 10 numara görevi yapıyor

İSVİÇRE ÇIKARMASI
            Transferde mutlaka 10 numara ve birde kaleci almayı hedefleyen Trabzonspor’da yeni isimler belirlendi. Bunların başında da İsviçre’nin Basel takımında oynayan Hırvat Mladen gündeme geldi. Teknik direktör Ziya Doğan ve transfer komitesi üyesi Abdullah Başer’in bugün İsviçre’ye gitmesi bekleniyor.

MLADEN BİR STAR
            Ziya Doğan’ın transfer listesine giren Hırvat Mladen Hırvatistan’ın milli takımında da oynuyor. 26 yaşındaki 10 numaranın bilgi formunda, “Her iki ayağını da mükemmel kullanıyor. Fizik gücü üstün tam bir savaşçı, uzaktan sert şutları var. Yıllık ortalama 8-10 gol atıyor” şeklinde ifadeler yer alıyor.

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih TEKKE giderkende aynı şeyler söyleniyodu üzülmeyin öyle bi satılırkı bizde baka kalırız arkasından

Ki ayrıca bu takımdan Fatih bile satılmışken Gökdenizin satılmasına gösterilen bu tepki neden ?
              eh onun acısını bir kere yaşadık neredeyse küme düşüyorduk şimdi yapılacak belki bişiler olur
              işkenaz

Yorum

• Bunların kimseyi alacağı yok. Hiç olmazsa sola Cangele'yi kiralasınlar.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunların kimseyi alacağı yok. Hiç olmazsa sola Cangele'yi kiralasınlar.
                  kontenjan sorunu ne olacak sorun sorun cancale'de sorun
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunların kimseyi alacağı yok. Hiç olmazsa sola Cangele'yi kiralasınlar.
                    Tam tersini düşünüyorum.
                    Valahi bizim orası futbolcu mezarlığına dönüştü.
                    Zaten gidecek yönetim. Bu halleri ile bir kez daha seçilmeleri mümkün değil.
                    GElecek yeni, yönetim de Ziya Doğan'ı kovma sözü vermezse zaten başa gelemez.
                    O halde bari transfer yapmasınlar.
                    Zira gelecek olan yeni yönetime hem çok büyük bir yük bırakacaklar hem de bu hengamenin içinde adamlar ne kadar iyi niyetli olursa olsun iki üç seneden evvel temizleyemeyecekler bu futbolcu çöplüğünü.
                    Yönetim bu saçma transferler ile takımın sadece bugününü değil geleceğini de karartıyor.
                    İleride ışık göremiyorum!
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oyuncu adı:Mehmet YıldızOynadığı takım adı:SivassporMevkii:ForvetDoğum tarihi:14.09.1981Uyruk:TürkiyeBoy:185 cmKilo:81 Kg

Kilosu gercekdende biraz fazlaymis ama Ronaldo ve Ailtonda sisman ama hizlilar
                      ben görmeyeli adamin boyu ne kadar uzamis ya.mehmet in boyu olsa olsa 1,70 en fazla 1,75 dir.

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kontenjan sorunu ne olacak sorun sorun cancale'de sorun
                        Tamam Cangele'yide istemiyorum. Solda Keçeli oynar.

Yorum

• Mustafa Keçeli'yi takasta kullanabiliriz.

karşılığında kaleye defansa ortaya ve forvete para alabiliriz.

Keçeli sağolsunnn

Yorum

• Bu geceki Cucuta maçında Perez oynamıyor ilgililere duyurulur!

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mustafa Keçeli'yi takasta kullanabiliriz.
                              karşılığında kaleye defansa ortaya ve forvete para alabiliriz.
                              Keçeli sağolsunnn
                              Gerçekten büyük yıldız.
                              En iyisi onu Villa Real'e verelim.
                              Onlar da bize bu ara kafaya taktığım Riquelme'yi ve üstüne de 5-6 Milyon Avro para versin.
                              Artık ucuza gitmiş olur ama idare etmek lazım.
                              Elin gavuru da insan!
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben görmeyeli adamin boyu ne kadar uzamis ya.mehmet in boyu olsa olsa 1,70 en fazla 1,75 dir.

Vallahi ben Milliyetin yalancisiyim
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X